|
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (387. sayfa)

-
-
Muhtemelen iyi süreleri alanlar Facebook kullanmayanlardır tahminimce. Android'de Facebook kadar pil tüketen uygulama görmedim -
Benim de günde ortalama yüzde 25 şarj gidiyor, her 4. gün sabahı şarjdan çekiyorum. Ortalama 12-13 saat ekran süresi alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sizde de google play hizmetleri çok pil tüketiyormu bakabilirmisiniz. Bende etkin 11 dk, arka plan 14 saat 36 dk toplam pil tüketimi %3. Bana çok geldi güncellemeden sonra böyle oldu ne yaptıysam düşmüyor.
Bende 2 3 gün kullanım 12 13 saat ekran süresi alanlardanım.%100-%20 arası kullanıyorum.
Çok fazla oyun oynamam çok nadir wild rift de 1 2 maç atarım haftada bir.Sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum,optimize mod da ve ekran parlaklığı genellikle evde olduğum için %20 seviyesinde.Arka planda sosyal medya harici bütün uygulamalar derin uykuda,sosyal medya uygulamaları normal uyku modunda.Ayriyeten greenify kullanıyorum ve sosyal medya ve bildirim almak istemediğim tüm uygulamalar uyku modunda.Karanlık mod 18.00-09.00 arası açık gündüz kapalı ve AOD da kapalı.
Telefonun son amazon taksidini ödeyince 6 ayı geçirdiğimi farkettim
2 günde bir şarj ediyorum, 12 saat civarı ekran süreleri hiçbir şeyide kontrol etmiyorum parlaklık düşük olsun şunu bunu kapatayım vs şarj olma süresinde çok etkilemiyor gece uyurken şarj ediyorum. Yanımda kablo taşımayı bıraktım tam benlik makine imiş...
Halen kılıf sayısı az kalın silikon kılıfla kullanıyorum şunu alayım dedim yorumları iyi
https://www.hepsiburada.com/kzy-samsung-m51-seffaf-kilif-clear-silikon-kapak-p-HBV0000105BO5?magaza=KUZEY+%c4%b0LET%c4%b0%c5%9e%c4%b0M
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncelleme sonrası deneme amaçlı yaptığımı yazmıştım.
-
Samfw den indiriyorum ben de şuan. Yarın odin ile yükleyeceğim. 5.22 gb
-
Anladım.
Burada herkes kendi kullanım senaryosunu paylaşıyor tabi, o yüzden 16+ saat gören adamda olacaktır, 12-13 saat görende.
En azından telefonun yerli ve yabancı medyada incelemelerine bakınca batarya performansı cidden şüpheye yer bırakmayacak düzeyde iyi.
Tek değişken insanların kullanım senaryolarına açıklık getirmemeleri ki bu da ancak kullanılan uygulamalar belirtilerek üstesinden gelinebilir.
-
Hocam çok çok iyi süreler ve telefonun hakkını veren bi kullanıcısınız sanırım hunharca kullanmayı seviyorsunuz discord için dedim bi türlü alışamadım mobilde discord a sürekli pc de kullanıyorum :D
-
Android 11 baya baya verimli oldu M51 için. Pilin hakkını şimdi gerçekten veriyor. İlginçtir ki şebeke genelde 1 veya 2 çubukta gezerken çoğunlukla 3 çubukta geziyor
Not: Hindistan sürümündeyim -
Garanti dışı kalıyor mu hocam başka ülke romu yükleyince? Biraz uzağım bu konulara da. Bir de normal Türkiye sürümü gelince nasıl geçeceksiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz de odin ile rom attınız değil midir ? Knox muhabbeti korkuttu biraz başka yollar arıyorum ama bulamadım alternatif çözüm beklemek olucak galiba -
Odin'den herhangi bir ülkeye ait resmi rom yüklemek Knox sayacına etki etmiyor. Yıllardır bilinen bir durum, kafa bulandırmaya gerek yok. Geçmek isteyen ve gerekli teknik bilgiye sahip olduğunu düşünen geçsin Android 11'e. Türkiye için rom çıktığında da onu yükler oradan devam edersiniz, bir sıkıntı yok ortada. Beklemek istiyorsanız bekleyin tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 9 Mart 2021; 1:50:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X