Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende öyle bir sorun yok. Otomatik parlaklığı açmadığım sürece pil kullanımında camera light sensörü görmüyorum. Açık olmadığı halde pilden yemesi enteresan. Normalde böyle bir şey olmaması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Çok şükür ses yapma sorunu durup dururken kendiliğinden çözülmüş. Simdi sessize almadan kullanabiliyorum

Düzenleme: Telefon çok ilginç durumlara düşüyor malasef. Örneğin facebook ta bir video izleyip videodan çıkıyorum . Faceyi ve diğer tüm programları kapatmama rağmen haalaa video oynamaya devam ediyor. Ama ilgiç bir şekilde hiçbir yerde görünmüyor. Ancak hafıza(ram) temizleyince kapanıyor. Android 11 in bana verdiği izlenim sanki bu telefon desteklemiyor 11 i de zorla üstüne yamama sıvama yapmıslar gibi bir his verdi. Ben güncellemeden hiç memnun kalmadım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 10 Haziran 2021; 21:22:27 >
  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de oluyor çok nadir. Aynı bahsettiğiniz gibi uygulamadan çıktığım ve kapattığım halde ses geliyor. Ben ayarlardan durmaya zorlaya basınca kesiliyor. Ama çok nadir. Bunun dışında pek bir problem görmedim. Özellikle One UI 3.1 ile gayet iyi çalışıyor benim telefon.

• Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

Arkadaşlar resimde gördüğünüz Capture Screen yazan kısım ekran resmi alıyor. Herhangi bir uygulamaya vs. ait değil. Bildiğiniz telefonumuzda var olan ama gizlenen ekran resmi uygulamasını bildirimlere taşıyabildim. Ayrıca fark ederseniz bildirim panelindeki simgeler matrisi 5 tane. Normalde 4 tane ve ayarlanamıyor. Bu bahsettiğim olayı bir hint youtuber dan öğrendim. Linki bırakıyorum aşağıya. Bazı yöntemlerle diğer samsung modellerin yapıp, M serilerinin yapamadığı özellikleri yaptırabiliyor. Özellikle goodlock modülleri için takip ediyorum. Eğer işinize yararsa diye bahsetmek istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=YwWfF8xbaCQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=12iYKUd3nOw&feature=youtu.be

Son güncellemeden sonra telefonu her açışta bu ekran gelmeye başladı. Numaramı giriyorum, devam et diyorum sonraki açılışta tekrar istiyor. Numarayı kaydetmesi için ne yapmak gerekiyor?

• Merhaba, 1.5 senedir samsung m30s kullanıyorum. Şarj aletimi biraz hor kullanmış olsam gerek arada şarj etyor. Yeni bir şarj aleti önerisi varsa çok memnun olurum. 1 tane aldım samsung 20w diye ama imitasyon çıktı 7 saatte fln şarj ediyor, iade edicem. Huawei xiaomi de olabilir, sadece orijinal 20w civarı type c şarj aletni nereden bulabilirim?

• turko873 T kullanıcısına yanıt
    Spigen marka cihaz al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turko873 T kullanıcısına yanıt

Merhaba, bildiğim kadarıyla M30s in 20W şarj desteği yok. 15W destekler deniyor ama burada da paylaşmıştım bir ara, 18W lık xiaomi güç adaptörü ile şarj ettiğimde orjinal kablodan daha kısa bir şekilde şarjı tamamlamıştı. Sanıyorum M30s, max 18W şarj desteğine sahip. 20W denemedim ama desteklediğini pek sanmıyorum. Ama eğer siz orjinal adaptör ile(15W), 20W lık adaptör arasındaki farkı fark ettiyseniz demek ki 20W da destekliyor bu cihaz.

• Ugreen marka c type kablo ve 18w şarj aletini toplamda 125 liraya aldım. Orjinal gibi çalışıyor sorunsuz herkese tavsiye ederim bu markayı. Paketine kadar kaliteli olduğu besbelli ve nispeten ucuz kalıyor.

Arkadaşlar merhaba, Haziran ayı güvenlik güncellemesi geldi. M serilerinde mahrum olan pano özelliği, haziran ayı güncellemesi ile birlikte getirildi. Ayarlardan güncellemeyi kontrol edin. Pano özelliğinin olmaması çok can sıkıcı bir sorundu ve Samsung bu sorunu giderdi çok şükür.

• Beyler rusya ne iş hacklendik mi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cache belleği siliyorduk eskiden, artık silmiyor mu? Çok cache birikiyor 1 gb civarı...

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Cache belleği siliyorduk eskiden, artık silmiyor mu? Çok cache birikiyor 1 gb civarı...

Hocam Cache dediğiniz bölüm burası mı idi

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Arkadaşlar resimde gördüğünüz Capture Screen yazan kısım ekran resmi alıyor. Herhangi bir uygulamaya vs. ait değil. Bildiğiniz telefonumuzda var olan ama gizlenen ekran resmi uygulamasını bildirimlere taşıyabildim. Ayrıca fark ederseniz bildirim panelindeki simgeler matrisi 5 tane. Normalde 4 tane ve ayarlanamıyor. Bu bahsettiğim olayı bir hint youtuber dan öğrendim. Linki bırakıyorum aşağıya. Bazı yöntemlerle diğer samsung modellerin yapıp, M serilerinin yapamadığı özellikleri yaptırabiliyor. Özellikle goodlock modülleri için takip ediyorum. Eğer işinize yararsa diye bahsetmek istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=YwWfF8xbaCQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=12iYKUd3nOw&feature=youtu.be

bildirim panelindeki simgeler matrisi nasıl yaptın?

• EsaSOgLaNN kullanıcısına yanıt

Paylaştığım YouTube linklerini izleyin orada anlatıyor. Bir program sayesinde SetEdit isimli bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahsen

Hocam Cache dediğiniz bölüm burası mı idi

Alıntıları Göster

Değil bu bellek. Cache dediğimiz bölüm Depoloma da çıkıyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Değil bu bellek. Cache dediğimiz bölüm Depoloma da çıkıyordu...

Alıntıları Göster

Uygulamalardan dosyalarıma girin sağ üstte üç noktaya basın daha fazla alan al basın açılan sayfada en altta gereksiz dosyalar yazıyor hepsini seçip sile basın yalnız sizin telefonda olur mu bilmem Benim telefon j5 2016

• manilafortuna kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bu telefonda Hala Android 9 kullanıp satmak isteyen var mı? :)

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.