Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
40
Favori
181.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renega

Bu çok tartışmalık konu, daha geçen kış erdiyesteydim gördüğüm en kalabalık sezondu. Trafiğe bakıp hayret ettim ekonomiye laf söyleyenler aklıma geldi. Ekonomi ne iyi diyebilirim nede kötü. Köylü fakir desem tavuk fiyatları uçtu süt fiyatları uçtu kurbanlıklar %30 pahalı. Aslında bizde bu sene araba almasaydık m20 değil s10e alırdık. En çok yurt dışından ürün alıp satanlar, uberciler ve stokculardan etkilenenler zarar gördü. Neyse m20 konusunda konuyu dağıtmayalım :D
    Hocam oyunu AKP'ye mi veriyorsun yoksa? Gerçi her görüşe saygım vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 29 Temmuz 2019; 22:32:10 >

• quote:

Bu çok tartışmalık konu, daha geçen kış erdiyesteydim gördüğüm en kalabalık sezondu. Trafiğe bakıp hayret ettim ekonomiye laf söyleyenler aklıma geldi. Ekonomi ne iyi diyebilirim nede kötü. Köylü fakir desem tavuk fiyatları uçtu süt fiyatları uçtu kurbanlıklar %30 pahalı. Aslında bizde bu sene araba almasaydık m20 değil s10e alırdık. En çok yurt dışından ürün alıp satanlar, uberciler ve stokculardan etkilenenler zarar gördü. Neyse m20 konusunda konuyu dağıtmayalım :D
    Samsung'a saldıran başka markaların fanboyları çok oluyor. Özellikle ipe sapa gelmez tuhaf markaların kullanıcıları. Samsung'a bir kez daha saygı duydum cidden. Büyük marka olmak böyle birşey gerçekten.
  • Arkadaşlar telefon karşılaştırma muhabbeti bundan 30 sayfa önceydi isterseniz ilk 10 20 30 sayfayı okuyun telefon hakkında bilgi edinin oralarda çok Şu telefon mu daha iyi bu telefon mu daha iyi onu mu alsam bunu mu alsam bir sürü soru soruldu cevap verildi yani bu saatten sonra artık telefonun özellikleri güncellemeleri kronik sorunları konuşulur yazılır çizilir 60 sayfa geçmiş siz hala aynı muhabbet bu sefer bizim soracağımız sorular ya da bizim başkasına vereceğimiz cevaplar arada kaynayıp gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora1956

Arkadaşlar telefon karşılaştırma muhabbeti bundan 30 sayfa önceydi isterseniz ilk 10 20 30 sayfayı okuyun telefon hakkında bilgi edinin oralarda çok Şu telefon mu daha iyi bu telefon mu daha iyi onu mu alsam bunu mu alsam bir sürü soru soruldu cevap verildi yani bu saatten sonra artık telefonun özellikleri güncellemeleri kronik sorunları konuşulur yazılır çizilir 60 sayfa geçmiş siz hala aynı muhabbet bu sefer bizim soracağımız sorular ya da bizim başkasına vereceğimiz cevaplar arada kaynayıp gidiyor
    Hocam bunlar kullanmadıkları satın almadıkları beğenmedikleri markaların modellerinin topiclerinde sürtüyorlar. Buna anlam veremiyorum. Başka cihaz seçmişsin git xiaomi (ismini yazmak bile insanı yoruyor) forumları orada. git orada ghost ekranlı çin çöpü telefonunu öv yağlandır ballandır çok iyi falan de burada neden sürtüyorlar anlamak imkansız. Bunların akli dengesi bozuk bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bora1956

Arkadaşlar telefon karşılaştırma muhabbeti bundan 30 sayfa önceydi isterseniz ilk 10 20 30 sayfayı okuyun telefon hakkında bilgi edinin oralarda çok Şu telefon mu daha iyi bu telefon mu daha iyi onu mu alsam bunu mu alsam bir sürü soru soruldu cevap verildi yani bu saatten sonra artık telefonun özellikleri güncellemeleri kronik sorunları konuşulur yazılır çizilir 60 sayfa geçmiş siz hala aynı muhabbet bu sefer bizim soracağımız sorular ya da bizim başkasına vereceğimiz cevaplar arada kaynayıp gidiyor
    10 20 30 sayfaları ben okudum kimi demiş başımı ağrıtıyor öbürü demiş bilmemneremi ağrıtıyor başın ağrıyorsa doktora git. Ne ilginç insanlar var ülkede. Hergün yeni bir tip ile karşılaşıyorum. Öyle bir ülke

• Öncelikle bu tartışmayı ben açmadım onu söyleyeyim. Bunlar zaten çok önce konuşuldu diyen arkadaş haklı.

Samsung akıllı telefon dünyasının öncülerinden ve rüştünü ispat etmiş bir şirket. Ben Samsung kötüdür X markası iyidir demem, zaten ben de yıllardır Samsung kullanıcısıyım, Galaxy note 4 geçmişte çok severek kullandığım bir telefon idi. Ben burada M20'yi eleştiriyorum, burası M20 konusu bırakın da eleştirimizi yapalım.

Araştırıp karşılaştırıp M20 almaya karar vermişsiniz ne güzel. Ben de gittim aldım. Ben şimdi bu telefona para verdim diye eksiklerini görmezden gelip çılgın gibi M20 mi savunayım yani? Şahsi fikrimi söylüyorum kötü telefon. Aldım kullandım beğenmedim. İyi diyen de alsın kullansın alan memnun satan memnun, ne güzel.

Bu arada telefonla ilgili bişey sordum 2 gün önce, 9 guncellemesini yapayım mı bende klavye takılması yok dedim bir kişi kalkıp cevap vermedi. Ama telefonu eleştirince 10 kişi anında başlığa çöküyor. Üzücü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cro magnon

Öncelikle bu tartışmayı ben açmadım onu söyleyeyim. Bunlar zaten çok önce konuşuldu diyen arkadaş haklı.

Samsung akıllı telefon dünyasının öncülerinden ve rüştünü ispat etmiş bir şirket. Ben Samsung kötüdür X markası iyidir demem, zaten ben de yıllardır Samsung kullanıcısıyım, Galaxy note 4 geçmişte çok severek kullandığım bir telefon idi. Ben burada M20'yi eleştiriyorum, burası M20 konusu bırakın da eleştirimizi yapalım.

Araştırıp karşılaştırıp M20 almaya karar vermişsiniz ne güzel. Ben de gittim aldım. Ben şimdi bu telefona para verdim diye eksiklerini görmezden gelip çılgın gibi M20 mi savunayım yani? Şahsi fikrimi söylüyorum kötü telefon. Aldım kullandım beğenmedim. İyi diyen de alsın kullansın alan memnun satan memnun, ne güzel.

Bu arada telefonla ilgili bişey sordum 2 gün önce, 9 guncellemesini yapayım mı bende klavye takılması yok dedim bir kişi kalkıp cevap vermedi. Ama telefonu eleştirince 10 kişi anında başlığa çöküyor. Üzücü.
    Ben de şahsi fikrimi söylüyorum çin markaları rezalet ötesi kalitede iğrenç telefonlar. Bu markalara güvenip de alan pişman olur. Ben pişman oldum mesela. Bak ben de kendi fikrimi yazıyorum ve hele ki xiaomi ghost ekran konusunda sabıkalı bir marka. Onu almak demek ghost ekrana davetiye çıkartmak demektir. Çoğu partide LG panel kullanıyor ve 3 ay sonra ghosttan garantiye gidiyor.

Üstelik TR de hizmet veren servisi de doğru düzgün bir firma değil. Kullanıcı hatası demekle meşhur sabıkalı bir firma. Kısacası onun işlemcisi snapdragon ve kağıt üzerinde daha hızlı diye tüm ayarları kapatsan 5 saat ekran süresi alacağın yazılım problemli düşük kalite malzemeden imal edilmiş ucuz bir telefon modelini sanki dünyaları başarmış model gibi burada övüyorsun ve diğer markanın benzer fiyattaki telefonuyla kıyaslayıp aklınca kötülüyorsun. Ha şimdi sen öbüründe gorilla var arkası cam falan diyeceksin ama bunlar kaliteyi yansıtan şeyler değil ekran kalitesi panel kalitesi rom kalitesi kronik problem olmaması vs işte bunlar gerçek kalite

Sonuç olarak herkesin düşüncesi fikri ve tercihleri farklıdır çoğu insan ne idüğü belirsiz marka almak istemiyor aynı fiyata daha performanslı olsa bile düşük performanslı ama bilenen markayı tercih ediyor. Bu kadar basit. Sen kronik sorunları olan sabıkalı bir telefonu almışsın performanslıymış güzel telefonmuş memnunmuşsun sorun da çıkmamış eh hayrını gör tepe tepe kullan ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 30 Temmuz 2019; 1:16:1 >

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Ya bilader kusura bakma da çok boş bir adamsın. Xiaomi geçen yıl 120 milyon telefon satmış. Hindistan'da her 3 kişiden 1i Xiaomi kullanıyor. LG telefonlar kronik sorunlarıyla meşhurdu piyasadan SİLİNDİ gitti. Kaldı ki ben zaten Xiaomi sorunsuz demedim, ama kendin kullandığın bir adet örnekten yola çıkarak markayı kötüleyen sensin. Uzatma artık tamam Xiaomi çöp. Konumuz M20, bundan sonra sadece M20 konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 30 Temmuz 2019; 1:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro magnon

Ya bilader kusura bakma da çok boş bir adamsın. Xiaomi geçen yıl 120 milyon telefon satmış. Hindistan'da her 3 kişiden 1i Xiaomi kullanıyor. LG telefonlar kronik sorunlarıyla meşhurdu piyasadan SİLİNDİ gitti. Kaldı ki ben zaten Xiaomi sorunsuz demedim, ama kendin kullandığın bir adet örnekten yola çıkarak markayı kötüleyen sensin. Uzatma artık tamam Xiaomi çöp. Konumuz M20, bundan sonra sadece M20 konuşalım.
    Kardeşim hindistan bir üçüncü dünya ülkesi ve xiaomi o ülkenin pazarını özellikle hedefliyor falan. Orada 500 milyonda satar dünyada samsung kadar satsın da görelim. ayrıca telefonun fiyatı orada leş gibi ucuz LG telefonla Xiaomi telefon zaten eşit derece sorunlu çünkü Xiaomi genellikle LG ekran kullanıyor ve bu yüzden ghost ekran oluşuyor. Bu telefonu alan adam başına bela alır şurada 2000 TL altı fiyatla telefon alıyorsun iş görsün yeter hesabı gelmişsin redmi şöyle böyle m20 yi eziyor falan falan yahu bundan bize ne?

Bu markanın tüm modellerinin kronik ekran sorunu olduğunu sağır sultan duydu çünkü LG ekran kullanıyor. LG ekranların ghost yaptığını tüm dünya biliyor. LG panel kullandığı için bu markanın tüm modellerinden uzak durulması gerekir ayrıca gofret gibi telefon elimle arkasına dokunsam kapak elimde kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 30 Temmuz 2019; 1:25:55 >

• Merhabalar dostlar aranızda spigen marka kılıf almış olan varsa fotosunu paylaşma şansı varmı.?
    Veya kılıf önerisi olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    telefon zaten kalın. ben de düşünüyorum kalın olmasa. keşke papscover olsa

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Ekranları değil anakartı..

• renega kullanıcısına yanıt
    Dediğinde haklısın hocam ama malum cihaz full plastik 😁 telde ince bir kılıf takılı ama koruma sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekranları değil anakartı..
    Anakart ve şarj almama sorunu da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acar_x

25 Temmuzda hb dan hindistan iicn uretilen 4/64 gb olanlardan aldim. Bence turkiye garantili olanlardan almak yerine kesinlikle ithal garantili urunlerden almani tavsiye ederim. 1gb ram ve 32 gb hafiza fazla birde 200 300 tl gibi bir fark var. Sadece sarj makinalari donusturucu ile geliyor baska hicbir farki yok. Su an 3 gundur kullaniyorum sarjda 3.gunum ve %44. Sosyal medya kullanmiyorum. Wifi genelde acik dh de takiliyorum cat pat wp birde gunluk ortalama 15 20 dk telefon gorusmesi. Telefon fiyati gore kesinlikle mukemmel.
    Hocam Hepsiburada düşündüğüm gibi bir indirim yapmadı. Büyük indirim büyük indirim dediler halı hazırda 1538 TL olarak satılan ürünü 1500 TL'ye çekip büyük indirim diye kaktırmaya çalıştılar. Almadım tabiki.

• Ben telefonu trendyoldan almistim. Ithalat garantili. Hatta ben aldiktan sonra 10 15 tl dusmus fiyati. Ilk mesajimda hb diye yanlis yazdim. Turkiye icin uretilen ve hindistan icin uretilen cihazlarda ciddi fark var. Hafiza ve ram + fiyat olarak. Ithalat garantili cihazimdan memnunum. Daha oncede ithalat garantili samsung 48 inc tv almistim hic bir sorun Yasamadim

• Selamunaleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben telefon alcam da aklımda asus zenfone max pro m1 var ve samsung galaxy m20 var.Sizce hangisini alıyım kullananlar yazabilir mi.Benin tercihim asus'tan yana işlemcisi snapdragon 636 olduğu için exynoss 7904'den daha iyi bir işlemci ve hangisinin bataryası daha uzun gider.Batarya benim için çok önemli.Pubg'de oynuyorum ve fps çok önemli benim için.Şuan kullandığım telefon samsung galaxy s6 5.yılına gircek artık samsunglar uzun ömürlü olduğu için ve sağlam olduğu icin kafam karışık.Asus telefon hiç kullanmadım yardımcı olursanız sevinirim.Bide bu forumda okuduklarımdan galba asus problemliymiş sıkıntı yaratır mı ben telefon alınca uzun kullanırım 4 yıl kadar batarya ömrü ilerde ne olur bide hangisi daha çabuk ölür

• atakan000 A kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında çok net Asus. Hele oyun performansı önemliyse kesinlikle M20 değil.

• Arkadaşlar ben hepsiburada.com dan samsung türkiye adlı satıcıdan turkiye garantili m20 aldım imei sorgulamasında ithalât yoluyla kaydedilen imei diyor bana bu cumle mantikli gelmedi turkiye garantili telefon imei bu ibare bu şekilde mı yazar
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.