Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.225
Cevap
40
Favori
181.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandığım telefon asus m1 ve dünde h.b den abimin eşi için aldığım m20 geldi. Asusun tek sıkıntısı ekran kalitesinin çok dandik olması ve parlaklık çok düşük. Bende pubg oynuyorum en düşük ayarlarda. Oyun oynuyorsanız kesinlikle redmi note 7 den aşağısına düşmeyin (sd660)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan000

Selamunaleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben telefon alcam da aklımda asus zenfone max pro m1 var ve samsung galaxy m20 var.Sizce hangisini alıyım kullananlar yazabilir mi.Benin tercihim asus'tan yana işlemcisi snapdragon 636 olduğu için exynoss 7904'den daha iyi bir işlemci ve hangisinin bataryası daha uzun gider.Batarya benim için çok önemli.Pubg'de oynuyorum ve fps çok önemli benim için.Şuan kullandığım telefon samsung galaxy s6 5.yılına gircek artık samsunglar uzun ömürlü olduğu için ve sağlam olduğu icin kafam karışık.Asus telefon hiç kullanmadım yardımcı olursanız sevinirim.Bide bu forumda okuduklarımdan galba asus problemliymiş sıkıntı yaratır mı ben telefon alınca uzun kullanırım 4 yıl kadar batarya ömrü ilerde ne olur bide hangisi daha çabuk ölür
    Asus dokunmatiği ile ilgili kendi konusunda şikayetleri var. Kamerası da iyi değil.

• murat23351 M kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak ülkemize gelen tüm cihazlarda bu yazar sorun yok

• M20 de ekran çentik ışığı nasıl açılıyor bilen söylesin lütfen.

• Arakadaşlar ALLAH rızası için yardımcı olun bana.m20 telefonumun çentik ışığı neden açılmıyor ayarlara her yere baktım bulamadım. Ekran kilitli iken kilit tuşuna basınca ekran çentiğinde bi ışık yanıyor ya ondan bahsediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendone

Arakadaşlar ALLAH rızası için yardımcı olun bana.m20 telefonumun çentik ışığı neden açılmıyor ayarlara her yere baktım bulamadım. Ekran kilitli iken kilit tuşuna basınca ekran çentiğinde bi ışık yanıyor ya ondan bahsediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Ekran kilidine yüz tanima eklersen aktif oluyor

• serhdemir kullanıcısına yanıt
    ALLAH senden razı olsun kardeşim oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilen biliyordur ama daha hızlı bir kullanım için arka plandaki uygulamalari tumden kapatmak(rami temizlemek), telefon ,kisiler, ayarlar gibi sık kullandigimiz uygulamalari daha yavaş açilmasina sebep oliyor Bunu onlemek en son uygulamalari kapatma kisminda uygulamanin usteki ikonununa dokunup istediginiz uygulamayi kilitlerseniz daha hızlı açılır .

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

• bu telefon android 8.1 de dimi halen? update aldimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

bu telefon android 8.1 de dimi halen? update aldimi?
    9 guncellemesini aldi, gelecek android 10 (Q) güncellemesini de alacak.

• Samsung a30 ile samsung m20 arasında kaldık. m20 görece daha ucuz ancak tft ekran olması kafamı kurcalıyor. m20'nin ve a30'un güneş altında performansı nasıl acaba bilgisi olan var mı?
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle a30

Hocam a30 u almayacaksanız bile a20 alın bence daha güzel duruyor ekran. Yeğenime a20 kızıma m20 aldık. A20 ekran ppi değeri daha düşük olmasına rağmen daha güzel gözükütor ekran.

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Hocam niçin a30 dediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Ekran mi güzel gözüküyor yoksa genel görünüşünden mi bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super amoled ekranlar ips ve lcd ekranlara gore daha cırtlak ve canli renk ekran sunar. A20 'nin yanina herhangi model ips yada lcd ekranı koyun, a20nin ekran 720p olmasina ragmen göze daha hoş gelir. Bu tabi m20 nin kotu bir ekrani oldugu anlamina gelmiyor. Amoled ekranlar bir tık daha iyidir.

A30 kamerasi dusuk ışıkta birazdaha iyidir. Batarya olarak m20 daha iyidir. İşlemci gpu ise aynı. m20 ile a30 arasina sanırim 500 tl civari fiyat farki var, deger mi kendiniz karar verin.

• Merhaba,
    Son güncelleme ile sadece tek bir sorun yaşıyorum. Daha önce böyle bir durum yoktu.
    Klavyede yazı yazarken harflerin üzerinde kısa süreli takılı kalıyor. Gboard klavye indirip onda da denedim sonuç yine aynı.
    Bu klavye takılması sorununu yaşayan var mı.
    Yada yaşayıp çözen varsa minnettar olurum.
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Slm. Arc yada görüşme kayıt programı yuklediyseniz onları kaldırın düzelir

Hocam annemde m20 var . sarji cok iyi bende de a30.

goruntu kalitesi cok fark var . bence yaslilar icin iyi bir telefon m20 yada ekonomik olarak butceiniz ona yetiyorsa

• bora1956 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Buradan herkese bilgi vermek istiyorum.
    Telefon her güncelleme aldığında illaki ısınma donma yüz tanımama veya herhangi bir yavaşlama vs sorunlar yaşanıyorsa telefonu fabrika ayarlarına sıfırlama yapın. Sadece verileri sıfırlama yapmayın. Fabrika ayarlarına dönün ve tüm verileri yükleyip ayarlarınızı yeniden yapın. Zaten ilk Roma dönme ihtimaliniz sıfır. 8.1 e dönüş Kesinlikle yok.
    Bende de oldu iki güncelleme geldi ve sorun yaşadım. Isınma donma vs. Sıfırlama yaptım herşey mikemmel. Maşallah diim yaw.
    Şimdilik sadece klavye takilma sorunum vardı. Popup u kapattım düzeldi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 4 Ağustos 2019; 22:44:8 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.