Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bazilarinda aktif goruntulu konusma internette bakiyorum ama bende yok aktif etmenin yolunu bilen varmi goruntulu konusmayi sebeke ustunden?????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xgizlix X kullanıcısına yanıt
    J7 Pro görüntülü konuşma özelliğine sahip. Rehberde kişinin üzerine tıkladığınızda videolu görüşme simgesinin olması gerekiyor. Hangi hatsanız onun uygulamasını indirip hat ayarlarından açmayı deneyin.
  • Turkcell aradim hat ayarlariniz dogru dior bugun iade edicem bakalim nolcak hepsiburadaya bir haftalik telefon deltayla ugrascakmiyiz bakalim

• Arkadaşlar elimde teknosadan alınma kapalı kutu samsung j7 pro 32 var kutusunu açmadan satacagım ilgilenen olursa pm.
    İthalatçı garantili olduğu için öyledir hocam yazılımdan kapatılmıştır. Türkiye romunu yükleyin sorun düzelir.
  • Valla verdim hepsiburadaya iade olarak sanirim onlarda delta servise verirler

Hocam sim kartı takılmış bir cihazın iade olacağını hiç sanmam. Delta servisine gitme ihtimali düşük iade olarak hepsiburadaya verdiyseniz direkt geri yollarlar. Servislik bir durum yok delta servisi bile yapamaz. Yapmanız gereken odin ile türkiye romunu flashlamak.
  • Arkadaşlar cihazı vatandan 8 vade farksız 8 taksit kampanyasından almayı düşünüyorum hem anneme hem kendime bir yıldır iphone 6 kullanan biri olarak pişman eder mi ? yada bildiğiniz sorunu eksikliği var mı cihazın ?
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Turkiye romunu indirice bilecegim bir linkverirmisin ve nasil odinle atmam gerekir yardimci olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgizlix -- 24 Temmuz 2018; 13:16:3 >
  • Herkese merhaba, alalı 1 ay bile olmayan j7 pro ile havuza girilmesi sonucu çalışmaz hale gelmiştir sizce tahmini ne kadar masraf çıkar ? Telefon kardeşimde kardeşim de memlekette olduğu için kendim götürüp öğrenme şansım şuan yok o yüzden buraya sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir güncelleme gelmiş. 55 mb civarı.
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün siyah 64gb ile araniza katildim

• arkadaşlar uygulama açılırken logoları çıkıyor ya onu nasıl kapatabilirim ?

• savage038 S kullanıcısına yanıt
    O düzeltilemiyor hocam maalesef. Rahatsız olanlar çok ama yeni güncellemeyle gelen bir şey

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Sıvı teması tecrübem olmadı ama masrafın ne kadar çıkacağını sadece servis bilebilir.

Bence fazla geç olmadan (oksitlenme açısından) belki suyu temizledikten sonra çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

O düzeltilemiyor hocam maalesef. Rahatsız olanlar çok ama yeni güncellemeyle gelen bir şey
    Ben güney doğu romunu yükledim J730FXXU2ARF2 kodlu logo sorunu yok.
  • Anladım hocam teşekkürler

• Telefona güncelleme gelmiş arkadaşlar.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• Arkadaşlar selamlar,

Samsung j7 pro 64gb mı yoksa samsung j6 mı? Sizce hangisi daha alınabilir?

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    İkisi de değil c7 pro diyecektim de tutulunca ve dolardan fiyatı 2000 olmuş.

C5 pro veya c7 pro olursa onları öneririm.

J6 kesinlikle önermem. Ekran vs kötü.

İlla bu ikisinden biri dersen j7 pro.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.