Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar j5 in hafıza malum 8 gb.Sd kartla bu eksikliği telafi edebilir miyiz?Fotografları,uygulamaları direk sd karta yukleyebilir mıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben dün aldım telefonu ve ilk isim güzel bir video çekmek oldu ancak vize oyu çekip izlemek istedim ama vize oyu oynamıyor maalesef acaba bu sorunla karşılaşan arkadaşlar durumu nasıl çözdüler acaba??

edit:j7 aldım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paralakss -- 20 Şubat 2016; 22:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramco_157

Arkadaşlar j5 in hafıza malum 8 gb.Sd kartla bu eksikliği telafi edebilir miyiz?Fotografları,uygulamaları direk sd karta yukleyebilir mıyız?

j7 kullanıcısı olarak,bazı uygulamalar direkt sd karta, bazıları ise telefon hafızasına kaydediyor,zaten telefonda telefon hafızasından,sd karta taşımak istedikleriniz aktif olarak görunuyor,taşınamıyanlar pasıf olarak görunuyor.
  • S.a. j500FN aldim nfc dediginiz ozellik mevcut.Bilgilerinize..

• Wifi ağında sık sık kopmalar oluyor.Tamamen cihazla ilgili.İnternette sorun yok. (j7)

• GALAXY J7 ile SONY XPERIA C4 arasında kararsızım. C4 kulllanan varmı önceden.

Kıyaslamada C4 dört pil ömrü dışında bir daha iyi gözüküyor. Fiyat olarakda azda olsa ucuz...

https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-C4-vs-Samsung-Galaxy-J7
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/25864-26357/sony-xperia-c4_samsung-galaxy-j7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 21 Şubat 2016; 18:34:45 >

• piratex P kullanıcısına yanıt
    ben önce c4 alıp iade edip j7 almıştım.ben boşta şarj problemi yaşamıştım kullananlardan aynı problemi yaşayanlar da vardı düzeltildi mi bilmiyorum bu durum.hız konusunda ikisi de iyi, ses konusunda c4 çok önde ısınma ve şarj konusunda j7.

• Arkadaslar j7 de cagri geldiginde telefonu ters cevirince sessize almiyor. Ayari falan var mi .herkeste mi boyle yoksa

• Arkadaslar herkese selamlar. Bugun esime J7 aldim , hayirli olsun yalniz ilk takildigim nokta ana ekranin surekli dongu / kaydirma yapmamasi bir ayarimi varda bulamadim anlamadim eski samsungda vardi , benim huawei g7 de var ama j7 de bulamadim... Ayar yerini bilen var mi ? Parmakla kaydirdikca ana ekran surekli donsun , nasil yapariz ?

• Arkadaslar var mi ana ekranin sonsuz dongu veya kaydirmasi ile alakali bir ayar ? Bilginiz var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

Arkadaslar var mi ana ekranin sonsuz dongu veya kaydirmasi ile alakali bir ayar ? Bilginiz var midir ?

Bu telefonda o yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

Arkadaslar herkese selamlar. Bugun esime J7 aldim , hayirli olsun yalniz ilk takildigim nokta ana ekranin surekli dongu / kaydirma yapmamasi bir ayarimi varda bulamadim anlamadim eski samsungda vardi , benim huawei g7 de var ama j7 de bulamadim... Ayar yerini bilen var mi ? Parmakla kaydirdikca ana ekran surekli donsun , nasil yapariz ?

Nova launcher yükleyin. Telefona çok şey katıyor ve hiç kasma yapmıyor daha az ram harcadığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aylık j7 750 tlden satiyorum. sıfır ayarında.
    Kilif ve ekran koruma cami takili.
    Sadece faturasi mevcut. Boyle almistim, boyle satiyorum...
    Ilgilenen mesaj atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 23 Şubat 2016; 22:38:17 >
  • Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler... İyi olmamis o ozelligi kapatmalari Kendim kullanacak olsam iade sureci baslattiracak kadar buyuk sıkıntı benim icin saglik olsun...

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler... Launcherlar iyi hoşta illa ki bir yerlerde bildirim sorunu cikartiyorlar o nedenle pek sıcak gelmiyorlar bana... Kimi whatsapp bildirimi vermez , kimi exchange mailleri bildirmez v.s. Neyse saglik olsun , ben kullanmadigim icin devam boyle... Bende olsa iade ettirecek kadar rahatsız edici bir durum

• Şu wifi dışında telin internete girmesini nasıl engellecez? ayarları kurcaladım bir türlü bulamadım. telefon evdeyken wifi açıkken bile 4-5 tl kontör yiyiyor kafasına göre anlamadım gitti. nasıl engelleyecez bunu?

telefon j2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 26 Şubat 2016; 13:09:41 >
  • AYARLAR>MOBİL AĞLAR>VERİ DOLAŞIMINI KAPATIN.
  • selam arkadaşlar, benim telefonum j7 çift hat, video çektiğimde videoları görüntüleyemiyorum sd karta da kayit olsa hafiza kartina da izlenilemiyor bir ara izliyordum ikisi arasinda hafiza kartindayken izleniyordu simdi o da degismis izlenemiyor. siz ne diyorsunuz bilenler yardım edebilirse sevinirim. Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isilc -- 27 Şubat 2016; 14:17:55 >
  • j7-2016

NETWORK Technology
    GSM / HSPA / LTE
    LAUNCH Announced Exp. announcement 2016, Q1
    Status Rumored. Exp. release 2016, Q1
    BODY Dimensions -
    Weight -
    SIM Single SIM (Micro-SIM) or Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)
    DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 5.5 inches
    Resolution 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
    Multitouch Yes
    PLATFORM OS Android OS, v5.1.1 (Lollipop)
    Chipset Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650
    CPU Dual-core 1.8 GHz Cortex-A72 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
    GPU Adreno 510
    MEMORY Card slot microSD, up to 128 GB
    Internal 16 GB, 3 GB RAM
    CAMERA Primary 13 MP, f/1.9, 28mm, autofocus, LED flash
    Features Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR
    Video 1080p@30fps
    Secondary 5 MP, f/2.2, 23mm, 1.1 µm pixel size, LED flash
    SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes
    COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
    Bluetooth v4.1, A2DP
    GPS Yes, with A-GPS, GLONASS
    NFC Yes
    Radio FM radio with RDS; recording
    USB microUSB v2.0
    FEATURES Sensors Accelerometer, proximity, compass
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
    Browser HTML5
    Java No
    - ANT+ support
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - MP4/WMV/H.264 player
    - MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player
    - Photo/video editor
    - Document viewer
    BATTERY Removable Li-Ion 3300 mAh battery

Beyler ben buna aşık oldum. umarım yine aynı fiyat kategorisinde gelir. Bu özelliklerle gelir Mükemmel hiç bi eksisini göremiyorum. Ön kamerada farklı bi şey denencek yazıyor sanırım o da güzel olur umarım.

• Aynı fiyat bandinda gelmesi bu özellikleriyle imkansız.1500 tl civarı olur fiyatı 2016 J7'nin.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.