Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj da ciddi azalma var mi?Güncelleme sonunda...Kısaca yükleyelim mi yuklemeyelim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca j5 ilej7 arasında da kaldım.yaz mevsiminde 5.5 inch telefonu hangi cep ekoyacağız sorun olacak gibi..
  • biraz ince araştırıyorum 1000 tl ye celeron laptop alınır neredeyse..
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Kardeşim laptop alınıosa o fiyata sen ozaman mesela general mobile discovery 2 mini alabilirsin. Hem ucuz hemde büyük değil hem fiyat uygun iş görür. Ben kullandım beni baya götürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Kardeşim laptop alınıosa o fiyata sen ozaman mesela general mobile discovery 2 mini alabilirsin. Hem ucuz hemde büyük değil hem fiyat uygun iş görür. Ben kullandım beni baya götürdü

ben sadece, samsug telefon için az para vermediğimizi,para kazamanın kolay olamadıgını , dolayısla bizim de satıcılar tarafından kazıklanmamız gerektiğini ve de elimızden geldiği kadar iyi i araştırma yapmamız gerektıgını ifade ettim.siz olayı yanlış yorumlamışssınız. .
    Araştırıosun zaten. Ben yanlış anlamdım okudum bi kaç kere. Araştır tabi ama zatrn indirimler puanlar zart zurt j7yi 850 tlye mal eden arkadaşlar var bence çok iyi. J5i 650 tlye getirmiş bi arkadaşta vardı. Araştırarak alırsanız pahalı olmaz. Mesela bende nakit para yoktu j7yi 2 sene taksitle ayda 50 tlye aldım. Misal o nedenle dedim pahalıysa alternatiflerde var yani fikir veriyoruz sadece.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    O kayıtların mesajların yedeklerini al hocam. Öyle sıfırla garantisi yok ama genelde çözer problemi. Ozaman o şekil kullanmaya devam başka çaren yok.

• Yanlis olmazsa bisey daha sorcam..Ekran fotosu nasil aliniyor bulamadım :)

• qwertyqw kullanıcısına yanıt
    Home tuşuyla, tuş kilidi tuşuna aynı anda basılı tut hocam.

• ücretli bir uygulamayı indirdikten sonra telefona format atarsam o ücretli programı tekrar ücrteli mi indirmek zorundayım ?
  • Note 4 ler gibi şebeke problemi var mı J7 F modelinde yani garantili olanında.
  • j7
  • Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Genelde yok ama ama olanlar varsada fabrika çıkışı sorunludur o riskte her cihazda var yani

• Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Genelde yok ama ama olanlar varsada fabrika çıkışı sorunludur o riskte her cihazda var yani

• Arkadaşlar merhaba, annemin kullandığı samsung galaxy J7 telefonda tuhaf bir problem var. Cihazı 3 hafta önce bir teknoloji mağazasından aldık ve yaklaşık 1-2 hafta önce (9-16 Kasım gibi) telefona gelen küçük güncellemeyi kurduk..
    *Problem şu : Birisi telefonla aradığında karşı tarafı kimi zaman duyamıyoruz hiç ses gelmiyor ama karşı taraf bizi duyabiliyor ama bu her zaman olmuyor ve bazı görüşmelerde karşı tarafın sesi çok metalik geliyor. Bu bahsettiğim 2 sorunla karşılaşanlar gördüm internette. Şu link 'te alt kısımda benzer yorumlar var. Sizden ricam J7 için çıkan son güncellemenin (27 kasım) sürüm notlarını buraya yazmanız ve sizin tecrübe edindiğiniz ; güncellemenin + ve - yönleri yazmanız.
    *Bir de yanılmıyorsam konuşma ekranında "ekstra yüksek ses" diye bir seçenek var sanırım bunu bir kaç kez görüşmelerde aktif ettiğim içinde bir yazılımsal çakışma söz konusu olabilir belkide. Bence siz hiç aktif hale getirmeyin..

• J7 Gold rengini eşime ldım dün akşam. Şarjını, kamerasını, hızını çok beğendim telefonun. 4G özelliğinin olması da çok güzel. Fiyat olarak da 5,5" için makul fiyat. Bu fiyata yerli malı vestel ve casper bile yok :)
  • Arkadaşlar, bir aydır galaxy j7 kullanıyorum, dün başıma tuhaf bir olay geldi, telefonum varsayılan bildirim sesi ile çaldı, arayan kim diye baktım, bir arayan yok, acaba ben mesaj ayarlarına yanlışlıkla bu zil sesini mi koydum diye baktım, gelen bir mesajda yok, zaten mesaj bildirim sesi bende samsung ıslık melodisi olarak kayıtlı, bu olay dün 2 kez oldu, bilmiyorum bu gün yine tekrarlayacak mı ?
    belki ben yanlış bir şey yapmış olabilirim, sizce sebep ne olabilir, tahminlerinizi burada belirtirseniz kontrol ederek düzeltebilirim.
    Tahmin için yorumda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    Uzun araştırmalarım sonucunda J700F VE J700H serilerinin olduğunu ve 3G bantları HSDPA 850/900/1900/2100 - J700F, J700H serilerinde tek veya çift hatlı olarak - 4G bantları LTE bandı 1 (2100), 3 (1800), 5 (850), 7 (2600), 8 (900), 20 (800), 40 (2300) - J700F serisinde tek veya çift hatlı olarak üretilmiş. J700F çift hatlı paralel ithalat telefonu migrosta gördüm kutusunda LTE CAT yazıyordu. Fakat siyah ve teşhir olduğu için almadım istediğim gold renk idi. Türkiyede satılan TR garantili J700F nin çift hatlı versiyonunu buradan inceleyin.https://www.youtube.com/watch?v=yCODktjl6NQ. Ama birçok paralel ithalaççıların çoğunun sattıkları J700H çift simliler 4g olmayanlar. Kısacası J700F ve J700H serilerinin hem tek hemde çift simli olanları üretilmiş tabiki işlemcileride farklı. Detaylı incelemeyi buradan bakablirsiniz.http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7-7185.php

An itibari ile bende birtane J7 J700F tek hatlı 4g li gold renk TR garantili aldım. En Uygun Kliksada buldum ve aldım. 1029 tl - 125 tl axess puan veriyor - 25 tl opet indirimi var - 20 tl Bkm iadesi var = 859 TL ye geldi + ücretsiz kargo. Hakkımızdahayırlısı olur inşallah.

• bu arada Google Play Store dan TSF SHELL launcher yükleyin. değişik bir deneyim. hızlı da çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 30 Kasım 2015; 12:59:51 >
  • Kliksa J700F serisi TR garantili telefonu 1000 tl ye indirmiş. 125 TL axess puan veriyor. Bkm üzerindende alabilirseniz 20 TL iade var. 855 TL TR garantili gayet iyi fiyat. Paralel ile aynı fiyata geliyor. Araştıran ve alacak arkadaşlar ilgilenebilir. Axess kampanya bugün (30/11) son gün.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.