Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fabrika ayarlarına dönüş nereden yapılıyor, bir de rehber vs. silinir mi?
  • Zil sesi seviyesi normalden biraz az geldi bana..Ama fotoğraf kalitesi iyi ön kamarada flaş olması cabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yukarıda yazdım ama yıne yazıyorum. bu cihazlar g.kore mi,çin malı mı,tayvan malımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

Guncelleme geldi 150 mb yukledim sarj hizli dusuyor sebeke degiskenligi sanirim duzeldi ama kullanirken sarj hizli dusuyor aksam format atip temiz bir kurulum yapip ondan sonra tekrar gozlemleyecegim

Bilgilendirme yaparsanız sevinirim
  • hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    Bostaki ram orani artmis % 40 - 42 civari gosteriyor.
    batarya performansı bikac gune belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Bostaki ram orani artmis % 40 - 42 civari gosteriyor.
    batarya performansı bikac gune belli olur.

teşekkürler.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan telefon hakkındaya gelin orada fabrika ayarlarına fön olmalı oradan

• qwertyqw kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/general/help/samsung-galaxy-j7-custom-rom-mods-t3193358

Verdiğim link te j7 ile ilgili modları bulabilirsiniz
    Ses arttırma
    Resim kalitesi arttırma
    2. Bir kullanıcı açma

...
    ...

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım.
    Bu arada J5 de aynı durumda.
    Saatlerdir Galaxy Apps indiriliyor diyor ama inen bir şey yok.
    Diğer program uygulama vs. sorunsuz iniyor.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    İkisinide fabrika ayarlarına döndür temiz kurulum olsun sıfırdan öyle bak hocam. Düzeliyorlarmı

• 4 gun once samsung galaxy j700f aldım.Telefondan genellıkle fılm ızlerım.Ama bu telefon belirli ses kodeclerını oynatıyor.MX PLAYER ve KODEGINI indirdim.Film orjınal dılde ses gayet guzel ama turkceye cevırdıgımde ses dusuyor.

Tum uzantılı fılmleri ızlemek için tavsiye ettiğiniz vıdeoplayer varmı?

Ayrıca Ses sorununu nasıl cozebılırım?

Yardımcı olurmusunuz?
  • cakhan8 C kullanıcısına yanıt
    MX Player en iyisi zaten. Muhtemelen 2.ses olarak bindirilmiş Türkçe ses düşük ses frekansında kaydedilmiştir.
    O nedenle yapacak pek fazla bir şey yok. Sadece bu telefonda değil oynattığın her araçta 2. seste ses kısıklığı olabilir.

Ama düzeltmek için bu işlerden anlıyorsanız önce filmden türkçe sesi demux yapıp masaüstüne alırsınız sonra
    GoldWave türü bir programla sesle ilgili her türlü ayarı ses yükseltmesini vs. yapıp tekrar filme bindirirsiniz.
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Sıfırlayınca tüm ayarlar siliniyor. Her iki telefonda da 100lerce kayıt, saklı mesaj vs. var.
    Ayrıca düzeleceğinden %100 garanti olsa hadi katlanalım ama düzelir mi emin değilim.

Arkadaşlar WORD EXCEL dosyası yükleyip bir açabilir misiniz telefondan?
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sizin görüşleriniz ve bilgilendirmeleriniz doğrultusunda bugün saat 11,30 itibariyle J700h DUOS u Gitti Gidiyordaki satıcıya iade ettim. Kargom teslim alındı..Ödediğim ücret 2-4 gün içinde Kredi Kartıma iade edilecektir bilgisi geldi Gitti Gidiyordan.. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Şimdi rahatladım..J700h çift hatlılarda 4G desteği olmadığını bir kez daha uygulamalı ispatlamış olduk... Ancak bazı yorumcuların dediğine göre güncelleme ile gelirmi gelmezmi bilemiyorum...Tekrar teşekkür ederim..Saygılar..
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• Son gelen 150 mb lık yazılım güncellemesini yükleyelim mi?Ne diyosunuz.Performans ve şarj da bu sıkıntı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Arkadaşlar sizin görüşleriniz ve bilgilendirmeleriniz doğrultusunda bugün saat 11,30 itibariyle J700h DUOS u Gitti Gidiyordaki satıcıya iade ettim. Kargom teslim alındı..Ödediğim ücret 2-4 gün içinde Kredi Kartıma iade edilecektir bilgisi geldi Gitti Gidiyordan.. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Şimdi rahatladım..J700h çift hatlılarda 4G desteği olmadığını bir kez daha uygulamalı ispatlamış olduk... Ancak bazı yorumcuların dediğine göre güncelleme ile gelirmi gelmezmi bilemiyorum...Tekrar teşekkür ederim..Saygılar..
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

neden iade ettınız dostum..

• diger başlıkta iade nedenini yazmışsınız.konu anlaşıldı.
  • Yazılım guncellemesi sonucu şarjda hafif bir azalma oldu RAM kullanım hafif arttı ama en büyük hayal kırıklığı benim için şebeke deki sorun değişmedi maalesef ve hareket halinde iken şebeke geçişlerinde beni arayanlar ulaşılamıyor ses kaydıyla karşılaşmakta bu yazılım güncelleştirme sinde pil kısmına girdiğinizde uygulamaları tektek uyutma yada aktif bırakma ayarı gelmiş bu iyi oldu

• Çift hatlı samsung j7ler snapdragon 615 chip setini kullanır ve bu chipsetin 4g desteği vardır ancak uyanık samsung bunu yazılımla de aktif hale getirmiştir bir güncelleme ile açılır yaptığı ayıptır tamamen satış politikasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 28 Kasım 2015; 17:02:56 >
  • malum ben de j7 yı takip ediyorum. j7 de ilk aradığım özellik 4G ....bu nedenle izmir elektronıkçiler çarşısında incelemelerımdevam ediyor.bu çarşıda dürüst adam da çok azdır.bakalım neye karar verıceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.