Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ram'in sistemle ne kadar verimli şekilde çalıştığı önemli. Verimli çalışmıosa istiosa 4-5gb ram olsun. Farketmez. Bu ram bu telefon ve işlemciyle çok stabil çalışmakta şu an ve açamadığı oyunda yok gibi. Kasma kitlenme donma yok. Yoksa 3gb ramli general mobile elite'de kullandım. Ama nedense devamlı kasan ve programlardan atan bi telefondu. Ram'a çok takılma 1,5 gb telefonu temiz kullanıosan seni 2 buçuk sene götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Hocam ram'in sistemle ne kadar verimli şekilde çalıştığı önemli. Verimli çalışmıosa istiosa 4-5gb ram olsun. Farketmez. Bu ram bu telefon ve işlemciyle çok stabil çalışmakta şu an ve açamadığı oyunda yok gibi. Kasma kitlenme donma yok. Yoksa 3gb ramli general mobile elite'de kullandım. Ama nedense devamlı kasan ve programlardan atan bi telefondu. Ram'a çok takılma 1,5 gb telefonu temiz kullanıosan seni 2 buçuk sene götürür.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?

• Telefonu 4 gündür kullanıyorum. En dikkatimi çeken özelliği şarjının çok iyi olması. Sabah dan akşama elinden düşürmeden bile rahatlıkla bir günü çıkarıyor. 5.5 ekranın bütün avantajlarını taşıyor ve ekran büyük olmasına rağmen elle kavranması ve cepte rahat taşınabilmesi de bütün dezavantajlarını yok ediyor. Ekran parlaklığı ve dokunma hassasiyeti vasatın üstünde. Klavyesi bana çok kullanışlı gelmedi. 1000 tl ye kadar rahatlıkla hakediyor bence. Üstü fazla olabilir.

• hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    ANDROİD 5.1.1 LOLİPOP HOCAM

• Bahsettiğiniz versiyon SM-J700F - SM-J700F/DS - SM-J700H/DS hangisidir.
  • selam arkadaşlar bende j7 aldım beyaz değil de siyah seçtimhttp://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMJ7GR-B16?magaza=Telefonal henüz kargoda . fakat şimdi farkettim beyaz telefonda çift hat var diyor. siyaha tıkladığımda. tek hatlı böyle birşey mi var. esktradan çift hat olacaksa beyazıyla değişebilirmiyim ki büyük ihtimalle değişirim. yoksa yanlış bilgi mi verilmiş. iyi günler

veya şöyle sorayım: bu modelin türkiyede çift hatlı olanı var mı? bir de 2 tür j7den bahsediliyor. j7/f j7/h hangisi iyi. veya alma geri yolla ausus falan al diyebilecek kullanıcı varmı? ben şarzımın yarım gün gitmesini istemediğimden bu telefonu seçtim. ekseriye nette gezerim. oyun performansına da videolardan baktım : iyi.
    sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 2 Aralık 2015; 15:06:10 >

• G Man kullanıcısına yanıt
    Forumun geçmiş sayfalarını okuyabilirsen bu konuda size çok yardımcı olabilir. J700H ithalatçı garantili olanlarda çift hatlı kullanabilirsiniz ancak 4G uyumlu değil. J700F ise Distribütör garantili çift hat kullanma özeliği yok ama 4G uyumlu olanlar.
  • Güncellemeyi kuralı 24 saatten fazla oldu. Kullanım konusunda ya da pil ve ram gibi durumlarda herhangi bir değişiklik gözlemleyemedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

selam arkadaşlar bende j7 aldım beyaz değil de siyah seçtimhttp://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMJ7GR-B16?magaza=Telefonal henüz kargoda . fakat şimdi farkettim beyaz telefonda çift hat var diyor. siyaha tıkladığımda. tek hatlı böyle birşey mi var. esktradan çift hat olacaksa beyazıyla değişebilirmiyim ki büyük ihtimalle değişirim. yoksa yanlış bilgi mi verilmiş. iyi günler

veya şöyle sorayım: bu modelin türkiyede çift hatlı olanı var mı? bir de 2 tür j7den bahsediliyor. j7/f j7/h hangisi iyi. veya alma geri yolla ausus falan al diyebilecek kullanıcı varmı? ben şarzımın yarım gün gitmesini istemediğimden bu telefonu seçtim. ekseriye nette gezerim. oyun performansına da videolardan baktım : iyi.
    sağ olun

tşk.

4gnin wifiye etkisi var mı? yoksa sadece şebeke üzerinden mi etkili. ne geleceği de belli değil ama iade edip etmemek arasında kaldım çünkü sürekli wifi kullanıyorum .

• quote:

Hocam haklısın ama Benim Samsung Galaxy Young(S6310)da 768 MB Ram vardı lakin Ram her şekil yetersiz geliyordu.(Amma Telefon Tek Çekirdek 1 GHz hıza sahipti belki onla alakalı olabilir. 4.1.2 idi telefon ve hiç güncelleme gelmemişti.)
    Şimdiki Samsung Touch Wizi bilmiyorum ama onda 5-6 Saniyede açıyordu Rehberi ve T9 klavyede akıllı kelime tamamlama telin klavyesini ciddi kastırıyordu. Lenovoya geçme sebeplerim Ram ve Çekirdek olarak yüksek bir seviyede olmasıydı.Artı birde 4G ve Dolby.
    Tabi ki Mediatek İşlemci telefon ucuz olsun diye kullanılmış benimkinde ama pek iyi bir batarya ömrü verdiği söylenemez.(Aslında 6 saate kadar oluyor ama Wifi sıkıntısı sebebiyle Güncellersem 5 saate düşecekti.)
    Neyse kısaca demek istediğim şu:Ben teli kullanırken 768 Mb Ram rahat yeter deniyordu ama uygulamalar güncellendikçe ve yıllar ilerledikçe Uygulamaların Kullandığı Ramlar artıyor.Tahminime göre 1.5Gb Ram 2 sene içinde sıkıntı çıkaracak.Benim telde büyük ihtimal 2.5,3 sene arası götürür.Demek istediğim bu.(Temayı da düşünerek söylüyorum.Sonuçta Samsungun Touch Wizi ciks olmasına rağmen yüksek Ram yiyor.Oysa Lenovo tam bir akıcılık abidesi.O kadar basit İphone vari bir teması varki Her baktığımda 1.2 Gb Ram artıyor.)

• kty28 kullanıcısına yanıt
    Lenovoda güzel cihaz inceledim. Hemde j7 den daha ucuz galiba. Ama batarya performansı j7nin daha iyi ve bence işlemci olarakta j7 üstün. Ama hayırlısı olsun lenovoda güzel fiyat performans cihazı

• 720 liraya J5 alacağım valide hanıma. Resim çeksin, şehir dışında olan bizlere göndersin, bizim ona gönderelim falan filan. İşini fazlasıyla görür değil mi beyler?
  • Galaxy J7 ana konu açılmıştır bekleriz

http://forum.donanimhaber.com/m_112393730/f_//tm.htm#112393831
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Kullanici sayisi zaten az sayılır bence konunun parcalanmasindansa tek elden yurumesi daha iyi bura zaten baya bi suredir oturmuş duzenli olarak yazan 6 7 kisi var j5 j7 diye bolunurse millet bence iyice paylasim duser.Bence siz anakonudansa rom root gelistirmeler ses arttirma vb.konular ustune acarsaniz daha faydalo olur

• hocam dogrudur lakın ben cok takılmam takılmıyormda internette sadece konusunu actım arastırdım bulamadım j7'yi herneyse ben gold aldım tarifeye ek vodafoneden cıhaza hayran kaldım 1.5 gb ram uzer dedm ama 2gb gibi calsııyor :D gerek duydum konu acılmasına :) kendılerı bılır gelen gelır yorumlarda bulunarak faydalı bılgıler versın ısterm ama ileride bakarım rom root işlerine
  • quote:

Lenovoda güzel cihaz inceledim. Hemde j7 den daha ucuz galiba. Ama batarya performansı j7nin daha iyi ve bence işlemci olarakta j7 üstün. Ama hayırlısı olsun lenovoda güzel fiyat performans cihazı

Kamera önemli ise J serisi piyasadaki en uygun cihaz hocam.Amma güncelleme gelmeyecek ve Lenovo gibi hafıza düşük.
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Ana konu var burda hocam sen nie. Bidaha konu açıyorsun ben burda kaç aydır arkadaşlara yardımcı oluyorum hem j7 hem j5 hem j2 için. Mesajını sil mümkünse açtıysan gelen gelir. Buraya yazma

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Gayet yeterli hocam hele fotoğraf için bence baya yeterli..

• kty28 kullanıcısına yanıt
    J7 güncelleme alacak hocam ama lenovoyu bilemem güncelleme tarihi olarak yabancı sitelerde 2016 3. Öeyreği gibi diyorlar. Orda gelecekse burdada bir güncelleme alacaktır.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda bi yorumun var mı? Tarifeye ek alıyorum vodafone'dan. 30tl x 24ay = 720 liraya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.