Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biri kutuya baksın orada yazmıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar satıcılara güvenmeyin..Bir şey bilmiyorlar..Alıcılar mağdur oluyorlar..En güzel örnek olarak mağdur alıcılardan biri de benim.Yaklaşık 3 haftadan bu yana J7 çift hatlı modelin 4G destekleyen versiyonunu arıyordım.Çok incelemeler, çok araştırmalar yaptım..Sonunda Gitti Gidiyor da bir satıcı ile onlarca kez mesajlaştık, telefon ile görüştük..Israrla sattıkları 4G Çift hatlı J7 lerde 4G olduğunu söyledikten sonra bu açıklamalarına istinaden siparişimi verdim ve iki gün sonra telefon elime geçti. Hemen 4G destekleyip desteklemediğini görmek için menüler arasında hızla dolaştım.Mobil ağlar seçeneklerinde 4G LTE olmadığını gördüm ve satıcıya hemen geri döndüm. Israrla var olduğunu söyledikleri bu telefonda 4G olmadığını, seçenekler içinde LTE bulunmadığını söylememe rağmen o satıcı ısrarla güncelleme ile LTE seçeneğinin gelme ihtimalinin var olduğnu söyledi..Bende tabiki pek inanmadım doğrusu..Çünki J7 çift hatlıların 4G destekleyen versiyonu sadece Hindistan ve Tayland piyasasına sürülmüş..Hatta hatta satıcıya bu açıklamayı yaptığımda bana verdiği cevap, "Tamam bizde zaten o ülkelerden ithal ettik" oldu..Bende yedim bu açıklamayı ama yinede bir ihtimal diyerek güvenip aldık telefonu...Telefon muhteşem, çok hızlı, estetik bana göre...İşlemci olsun, ramı olsun yeterli bence..Oyun oynadığım yok..Batarya normal kullanımda ve sürekli internette olmak kaydıyla akşam yatarken % 50 dolu gösteriyor.. Bunun dışında, telefon geldiğinde jelatin içinde ancak Samsung bandrolu açık olarak geldi. Şarj aleti de naylonundan çıkarılmış bir vaziyette idi..Şarj aleti bizdeki prizlere uyumlu olmadığı için birde ara priz adaptörü çıktı içinden...Bandrol açık geldi dediğimde satıcı bana, bu cihazlar Türkiyeye geldiğinde Türkçe yazılım yükleniyor, onun için ithalatçı firma tarafından açılarak kontrol ediliyor bilgisi verilde...Bilmem ne derece doğru..Şimdi esas bana yardımcı olmanızı istediğim konuya geliyorum. Ancak çok acil olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
    Bu aldığım telefonda 4G yok. Kutu bandrolu açık geldi.Şarj aleti naylon poşeti içinden çıkarılmış olarak elime ulaştı..
    Benim bu telefonu 26.11.2015 tarihinde saat 16,00 ya kadar iade etme şansım var...Telefon çok hoşuma gitti..Problem gözükmüyor şu ana kadar..Ancak 4G olmayışı iade konusunda başı çekiyor...
    SİZCE NE YAPMALIYIM..BU TELEFON HOŞUMA GİTMESİNE RAĞMEN 4G OLMADIĞI İÇİN ve BANDROLU AÇIK OLDUĞU İÇİN İADE ETMELİMİYİM..SÜREM ÇOK AZALDI HENÜZ ÖDEME ONAYI VERMEDİM. KARGO İADESİ YAPTIĞIM ANDA ÖDEME OLMAYACAK FİRMAYA ZATEN..
    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM, LÜTFEN ACİL GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN..SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 25 Kasım 2015; 13:07:11 >

• Kutuda yazmıyor kardeş...
  • Arkadaşlar satıcılara güvenmeyin..Bir şey bilmiyorlar..Alıcılar mağdur oluyorlar..En güzel örnek olarak mağdur alıcılardan biri de benim.Yaklaşık 3 haftadan bu yana J7 çift hatlı modelin 4G destekleyen versiyonunu arıyordım.Çok incelemeler, çok araştırmalar yaptım..Sonunda Gitti Gidiyor da bir satıcı ile onlarca kez mesajlaştık, telefon ile görüştük..Israrla sattıkları 4G Çift hatlı J7 lerde 4G olduğunu söyledikten sonra bu açıklamalarına istinaden siparişimi verdim ve iki gün sonra telefon elime geçti. Hemen 4G destekleyip desteklemediğini görmek için menüler arasında hızla dolaştım.Mobil ağlar seçeneklerinde 4G LTE olmadığını gördüm ve satıcıya hemen geri döndüm. Israrla var olduğunu söyledikleri bu telefonda 4G olmadığını, seçenekler içinde LTE bulunmadığını söylememe rağmen o satıcı ısrarla güncelleme ile LTE seçeneğinin gelme ihtimalinin var olduğnu söyledi..Bende tabiki pek inanmadım doğrusu..Çünki J7 çift hatlıların 4G destekleyen versiyonu sadece Hindistan ve Tayland piyasasına sürülmüş..Hatta hatta satıcıya bu açıklamayı yaptığımda bana verdiği cevap, "Tamam bizde zaten o ülkelerden ithal ettik" oldu..Bende yedim bu açıklamayı ama yinede bir ihtimal diyerek güvenip aldık telefonu...Telefon muhteşem, çok hızlı, estetik bana göre...İşlemci olsun, ramı olsun yeterli bence..Oyun oynadığım yok..Batarya normal kullanımda ve sürekli internette olmak kaydıyla akşam yatarken % 50 dolu gösteriyor.. Bunun dışında, telefon geldiğinde jelatin içinde ancak Samsung bandrolu açık olarak geldi. Şarj aleti de naylonundan çıkarılmış bir vaziyette idi..Şarj aleti bizdeki prizlere uyumlu olmadığı için birde ara priz adaptörü çıktı içinden...Bandrol açık geldi dediğimde satıcı bana, bu cihazlar Türkiyeye geldiğinde Türkçe yazılım yükleniyor, onun için ithalatçı firma tarafından açılarak kontrol ediliyor bilgisi verilde...Bilmem ne derece doğru..Şimdi esas bana yardımcı olmanızı istediğim konuya geliyorum. Ancak çok acil olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
    Bu aldığım telefonda 4G yok. Kutu bandrolu açık geldi.Şarj aleti naylon poşeti içinden çıkarılmış olarak elime ulaştı..
    Benim bu telefonu 26.11.2015 tarihinde saat 16,00 ya kadar iade etme şansım var...Telefon çok hoşuma gitti..Problem gözükmüyor şu ana kadar..Ancak 4G olmayışı iade konusunda başı çekiyor...
    SİZCE NE YAPMALIYIM..BU TELEFON HOŞUMA GİTMESİNE RAĞMEN 4G OLMADIĞI İÇİN ve BANDROLU AÇIK OLDUĞU İÇİN İADE ETMELİMİYİM..SÜREM ÇOK AZALTI HENÜZ ÖDEME ONAYI VERMEDİM. KARGO İADESİ YAPTIĞIM ANDA ÖDEME OLMAYACAK FİRMAYA ZATEN..
    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM, LÜTFEN ACİL GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN..SAYGILAR..

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

çift hatlılarda kesinlikle 4g yoktur, o var diyen mediamarkt elemanları büyük ihtimalle 2016 haziranında işfen ayrılmış olacaklarından sallamasyon yapmaları gayet doğal.

2016 haziranda değişim mi oluıyor

hayır o tarihte türkiye 4g yr geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Arkadaşlar satıcılara güvenmeyin..Bir şey bilmiyorlar..Alıcılar mağdur oluyorlar..En güzel örnek olarak mağdur alıcılardan biri de benim.Yaklaşık 3 haftadan bu yana J7 çift hatlı modelin 4G destekleyen versiyonunu arıyordım.Çok incelemeler, çok araştırmalar yaptım..Sonunda Gitti Gidiyor da bir satıcı ile onlarca kez mesajlaştık, telefon ile görüştük..Israrla sattıkları 4G Çift hatlı J7 lerde 4G olduğunu söyledikten sonra bu açıklamalarına istinaden siparişimi verdim ve iki gün sonra telefon elime geçti. Hemen 4G destekleyip desteklemediğini görmek için menüler arasında hızla dolaştım.Mobil ağlar seçeneklerinde 4G LTE olmadığını gördüm ve satıcıya hemen geri döndüm. Israrla var olduğunu söyledikleri bu telefonda 4G olmadığını, seçenekler içinde LTE bulunmadığını söylememe rağmen o satıcı ısrarla güncelleme ile LTE seçeneğinin gelme ihtimalinin var olduğnu söyledi..Bende tabiki pek inanmadım doğrusu..Çünki J7 çift hatlıların 4G destekleyen versiyonu sadece Hindistan ve Tayland piyasasına sürülmüş..Hatta hatta satıcıya bu açıklamayı yaptığımda bana verdiği cevap, "Tamam bizde zaten o ülkelerden ithal ettik" oldu..Bende yedim bu açıklamayı ama yinede bir ihtimal diyerek güvenip aldık telefonu...Telefon muhteşem, çok hızlı, estetik bana göre...İşlemci olsun, ramı olsun yeterli bence..Oyun oynadığım yok..Batarya normal kullanımda ve sürekli internette olmak kaydıyla akşam yatarken % 50 dolu gösteriyor.. Bunun dışında, telefon geldiğinde jelatin içinde ancak Samsung bandrolu açık olarak geldi. Şarj aleti de naylonundan çıkarılmış bir vaziyette idi..Şarj aleti bizdeki prizlere uyumlu olmadığı için birde ara priz adaptörü çıktı içinden...Bandrol açık geldi dediğimde satıcı bana, bu cihazlar Türkiyeye geldiğinde Türkçe yazılım yükleniyor, onun için ithalatçı firma tarafından açılarak kontrol ediliyor bilgisi verilde...Bilmem ne derece doğru..Şimdi esas bana yardımcı olmanızı istediğim konuya geliyorum. Ancak çok acil olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
    SİZCE NE YAPMALIYIM..BU TELEFON HOŞUMA GİTMESİNE RAĞMEN 4G OLMADIĞI İÇİN ve BANDROLU AÇIK OLDUĞU İÇİN İADE ETMELİMİYİM..SÜREM ÇOK AZALTI HENÜZ ÖDEME ONAYI VERMEDİM. KARGO İADESİ YAPTIĞIM ANDA ÖDEME OLMAYACAK FİRMAYA ZATEN..

Kardesim bendede g2 vardi turkiye cihazi esimdede g2 golddan alinma bir cihaz vardi esimdeki cihaz lte destegi sunarken bendeki turkiye cihazi lte destegi sunmuyordu baglanti seceneklerine girdiginde sadece 3g 2g otomatik mod gorunmekteydi sonra bendeki bu tele bir guncelleme geldi ve lte secenegi gozuktu baglanti ayarlarinda ve 4g aktif oldu bence senin yapman gereken elindeki cihazin yani bu j7 nin islemcisi anakarti nedir bunu bulman ve bu islemcinin 4g destegi varmi yokmu ogrenmen eger bu destek varsa guncellemeyle gelebilme ihtimali var ama sahsen benim gorusum iade eder duzgun biyerden turkiye garantili cihazi alirdim cok fiyat farki yoksa arada

• Teşekkür ederim üstadım.

• E5 icin martta android 6.0 geleceği onaylanmış. J serisi listede bile yok çok tuhaf.
  • Merhaba;

Note 2 kullanıcısıydım telefonum bozuldu note 2 'den j7'ye geçilir mi???Kullanan arkadaşlardan fikir almak isterim..
  • Vala bilemiyorum elemanlarmı yalan söylüyorda. Ben j7 aldım gidip onuda sormuştum sadece. Günahları boyunlarına

• ekonomili E kullanıcısına yanıt
    Note 2 ile tipleri hemen hemen aynı. Benzer telefonlar. Bi kalem yok. Ekran büyüklük boyutta aynı. Bence alınır. Kolay kullanırsınız. Batarya filan yeterli performns güzel

• quote:

içinde LTE bulunmadığını söylememe rağmen o satıcı ısrarla güncelleme ile LTE seçeneğinin gelme ihtimalinin var olduğnu söyledi..

Bu satıcı pek bi yetkili bi abiye benziyomuş, bi daha sorar mısın ? 1.5 ram telefon güncelleme ile 2.0 olurmuymuş ? yada güncelleme ile 13 mp kamera 18 mp olma ihtimali var mışmış ?
  • quote:

Arkadaşlar satıcılara güvenmeyin..Bir şey bilmiyorlar..Alıcılar mağdur oluyorlar..En güzel örnek olarak mağdur alıcılardan biri de benim.Yaklaşık 3 haftadan bu yana J7 çift hatlı modelin 4G destekleyen versiyonunu arıyordım.Çok incelemeler, çok araştırmalar yaptım..Sonunda Gitti Gidiyor da bir satıcı ile onlarca kez mesajlaştık, telefon ile görüştük..Israrla sattıkları 4G Çift hatlı J7 lerde 4G olduğunu söyledikten sonra bu açıklamalarına istinaden siparişimi verdim ve iki gün sonra telefon elime geçti. Hemen 4G destekleyip desteklemediğini görmek için menüler arasında hızla dolaştım.Mobil ağlar seçeneklerinde 4G LTE olmadığını gördüm ve satıcıya hemen geri döndüm. Israrla var olduğunu söyledikleri bu telefonda 4G olmadığını, seçenekler içinde LTE bulunmadığını söylememe rağmen o satıcı ısrarla güncelleme ile LTE seçeneğinin gelme ihtimalinin var olduğnu söyledi..Bende tabiki pek inanmadım doğrusu..Çünki J7 çift hatlıların 4G destekleyen versiyonu sadece Hindistan ve Tayland piyasasına sürülmüş..Hatta hatta satıcıya bu açıklamayı yaptığımda bana verdiği cevap, "Tamam bizde zaten o ülkelerden ithal ettik" oldu..Bende yedim bu açıklamayı ama yinede bir ihtimal diyerek güvenip aldık telefonu...Telefon muhteşem, çok hızlı, estetik bana göre...İşlemci olsun, ramı olsun yeterli bence..Oyun oynadığım yok..Batarya normal kullanımda ve sürekli internette olmak kaydıyla akşam yatarken % 50 dolu gösteriyor.. Bunun dışında, telefon geldiğinde jelatin içinde ancak Samsung bandrolu açık olarak geldi. Şarj aleti de naylonundan çıkarılmış bir vaziyette idi..Şarj aleti bizdeki prizlere uyumlu olmadığı için birde ara priz adaptörü çıktı içinden...Bandrol açık geldi dediğimde satıcı bana, bu cihazlar Türkiyeye geldiğinde Türkçe yazılım yükleniyor, onun için ithalatçı firma tarafından açılarak kontrol ediliyor bilgisi verilde...Bilmem ne derece doğru..Şimdi esas bana yardımcı olmanızı istediğim konuya geliyorum. Ancak çok acil olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

forumdan okuduklarımdan anladıgım kadarı ile j5 ve j7 lerde 4 G olması için ürün modeli H değil F olmalı imiş. ayrıca kutunun üzerınde LTE harflerının olması gereklı imiş, telefonun bazı aparatlarının jelatın ve plastıklerı açılmış ise iade ürünü de olabilir.bu urunu hemen iade edin.bu satıcı yazdıklarınızdan anladıgım kadarı ile sağlam ve dürüst degil.

• ayrıca yukarıda bir arkadaşta yazmış, bağlantı seçeneklerınde LTE yoksazaten 4G cihazda yokdemektır,yazılımla falan 4 g gelmez. ben de j7 yı takip ediyorum.
  • 2 gün once teknosadan 650 tl j2 aldım.Şuan memnunum telefondan. Eski samsung arayuzunden eser yok.j serisi ile samsung kendini duzeltmis bence.oyun sosyal ag uygulamarini sürekli kullaniyorum.Sarj durumu gerçekten iyi 1 günü rahat çıkariyor okadar sık kullanmama ragmen.Tek sıkıntım telefonun zil sesinin az gelmesi.duyulmayacak kadar kötü değil ama biraz daha gür olabilirdi.

Not:Telefonun kurulumunu yaptıktan 5,6 saat sonra 60 mb bir güncelleme geldi.
    Benim fark ettiğim tema da değişiklik olmuş.

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigkestane -- 26 Kasım 2015; 12:18:54 >

• Arkadaşlar j5-j7-j2 nin çift hatkı versiyonlarında 4g yok en azından türkiyeye gelenlerde ona göre alım yapın.. Konu bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ayrıca yukarıda bir arkadaşta yazmış, bağlantı seçeneklerınde LTE yoksazaten 4G cihazda yokdemektır,yazılımla falan 4 g gelmez. ben de j7 yı takip ediyorum.

Yanlis eger anakartta 4g destegi varsa gelebilir guncelleme ile bir fiil yasadim g2 ye geldi lg g2 ana konusuna bakarsan gorebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

quote:

ayrıca yukarıda bir arkadaşta yazmış, bağlantı seçeneklerınde LTE yoksazaten 4G cihazda yokdemektır,yazılımla falan 4 g gelmez. ben de j7 yı takip ediyorum.

Yanlis eger anakartta 4g destegi varsa gelebilir guncelleme ile bir fiil yasadim g2 ye geldi lg g2 ana konusuna bakarsan gorebilirsin

göruşunuze saygı duyuyorum, ben de göruşumde ısrarcıyım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

quote:

göruşunuze saygı duyuyorum, ben de göruşumde ısrarcıyım..

Israr edebilirsin tabi ama bigun 4g ozelligi aktif edilmemis bir telefon kullanirsan ve guncellemeyle aktif hale gelirse israrindan vazgecersin belki yasayan biri olarak soyluyorum ve turkiyedeki tum g2 kullanicilari yasadi bunu onemli olan bir telefonun ana kartinda lte destegi olup olmamasidir j7 nin diger versiyonunde bu destek varmi yokmu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 26 Kasım 2015; 21:21:04 >

• Lütfen J7 kullanıcılarına eklermisiniz beni de :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.