Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.133.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisi ilk android telefonum olur ilk çıktığı zamanlar almıştım. Şimdi konusunu görünce birkaç yıl eskiye gittim sonra da zamanı geri getirmek istedim. Ah ulan ah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum bitti, batarya ölmüş, işlemci pas tutmuş.Bi tek hoparlör düzgün çalışıyor o da yakında bozulur.
  • Bende sağlam bir gio var ama whatsapp üzerinde kamera açınca kamera bi değişik sağı sola dönmüş baş aşağı açılıyor ve öyle fotoğraf çekiyor normal kamera uygulamasını açınca sorun yok sebebini bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 mini telefonu sattım
    evede kullanılmayan galaxy gio vardı onu kullanayım dedim
    2.33 kuruluymuş yazılım güncelleme yaptım 2.3.6 oldu

markete gmaile girmek istedim.
    şifremi kabul etmiyor şifreyle kullanıcı adı uyuşmuyor diyor
    bu arada gmaile aşağıdaki uyarı mesajı geldi. Cihazları inceledim. Bağlantı yapanın ben olduğunu belirttim.
    Ancak yine sonuç aynı telefona google hesabı eklenemiyor. böyle olunca market gmail vs kullanamıyorum.
    var mı bir çözümü ??
    ========
    Oturum açma girişimi engellendi
    Merhaba Mesut,
    Birisi modern güvenlik standartlarına uygun olmayan bir uygulama kullanarak az önce makcan@gmail.com Google Hesabınızda oturum açmaya çalıştı.

Hesabınıza erişmek için Gmail gibi güvenli bir uygulama kullanmanızı kesinlikle öneririz. Google'ın tüm ürünleri bu güvenlik standartlarını karşılamaktadır. Diğer yandan daha az güvenli bir uygulama kullanmak hesabınızı güvenlik risklerine açık hale getirebilir. Daha fazla bilgi edinin.
    CİHAZLARINIZI HEMEN İNCELEYİN

Google bu oturum açma girişimini durdurdu, ancak son kullandığınız cihazları incelemeniz gerekir:
    ======

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan -- 19 Eylül 2015; 16:10:47 >

• Gio dan sonra
    Huawei ideos x5
    Desire hd
    S3 mini
    Note 3 neo kullandim.

En kotusu ve en sovdugum gio ydu. Allah tan 4 ay sürdü seruvenimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: akcan

s3 mini telefonu sattım
    evede kullanılmayan galaxy gio vardı onu kullanayım dedim
    2.33 kuruluymuş yazılım güncelleme yaptım 2.3.6 oldu

markete gmaile girmek istedim.
    şifremi kabul etmiyor şifreyle kullanıcı adı uyuşmuyor diyor
    bu arada gmaile aşağıdaki uyarı mesajı geldi. Cihazları inceledim. Bağlantı yapanın ben olduğunu belirttim.
    Ancak yine sonuç aynı telefona google hesabı eklenemiyor. böyle olunca market gmail vs kullanamıyorum.
    var mı bir çözümü ??
    ========
    Oturum açma girişimi engellendi
    Merhaba Mesut,
    Birisi modern güvenlik standartlarına uygun olmayan bir uygulama kullanarak az önce makcan@gmail.com Google Hesabınızda oturum açmaya çalıştı.

Hesabınıza erişmek için Gmail gibi güvenli bir uygulama kullanmanızı kesinlikle öneririz. Google'ın tüm ürünleri bu güvenlik standartlarını karşılamaktadır. Diğer yandan daha az güvenli bir uygulama kullanmak hesabınızı güvenlik risklerine açık hale getirebilir. Daha fazla bilgi edinin.
    CİHAZLARINIZI HEMEN İNCELEYİN

Google bu oturum açma girişimini durdurdu, ancak son kullandığınız cihazları incelemeniz gerekir:
    ======

konuyla alakalı 2 sayfa buldum

support.google.com
    Güvenliği düşük uygulamalar ve Google Hesabınız - Google Hesabı Yardım
    https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=tr

support.google.com
    “Password incorrect” error - Google Account Help
    https://support.google.com/accounts/answer/6009563?vid=1-635784327262745274-500148839

• Telefona batarya aldım.Kullanmaya devam.Link2sd ile hafıza sorunu bi nebze olsun çözülüyor ama bazen çok takılıyor.Du bir daha froyoya döneyim

• 2012'in eylülü gibi almıştım ve hala kullanıyorum.
    beni deli ediyor. İlk çıktığında neydi be. Şimdi whatsapp bile zar zor yükleniyor. Hey gibi günler hey.
  • Beyler orjinal rom ve yukleme anlatimi lazim.
    Rootladiktan sonra unroot yaptim.Fakat Google Play i acmiyor.Gio yu orjinal haline cevircem.
    samsunggio.com diye bi site vardi,giremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkinlight

Cevabınız için teşekkürler. Denedim ram'i boşalttım, kapatıp açtım telefonu tekrar ancak bir değişiklik olmadı. Yine market beklenmeyen şekilde kapandı hatası almaktayım yepyeni uygulamalar kısmında.

Bilgisi olan arkadaşlar var ise acil cevaplarınızı bekliyorum. Çok canım sıkıldı, daha yeni almışken böyle bir sıkıntı.

Aynı sorun bende de var.Nasıl düzelttin?
  • Vayyyy be konuya bak gozlerim yaşardı. Zamaninda giomu acemi diye cok araştırmıştım ace almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Gio ile Android dünyasına adım attıktan sonra;

Nokıa 700
    Galaxy Wonder
    Iphone 4
    S3 Mini
    S4 Mini ile Android'e devam ediyorum. Emektarın yeri hala ayrıdır

Kardes gidip duzgun bir cihaz almiyorsunuz ondan sonrada android pismanliktir diyorsunuz normal s3 alaydin normal s4 alaydin aralarinda daglar kadar fark var mini cihaz a l inmaz hele samsungun minisi

• Merhaba arkadaşlar :) beni bilirsiniz, şu anda halen elimde bir köşede gio sapasağlam duruyor :D canım sıkıldıkca rom atıp duruyorum

İlk android deneyimlerim
    2011 galaxy gio (halen elimde)
    2012 eylül htc explorer
    2012 htc desire hd
    2012 htc dezire z (halen elimde)
    2012 sony ericson arc s
    2013 galaxy s2 (halen elimde)
    2015 galaxy s3 (halen elimde)
    2015 ve 2016 lg g3 16gb kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 24 Şubat 2016; 15:26:40 >
  • Gio için sağlam bir rom linki varmı oğlan kullanıyor.Whatsup bile yüklenemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Gio için sağlam bir rom linki varmı oğlan kullanıyor.Whatsup bile yüklenemiyor.

Cm9 ve cm10 sürümleri var onlari yükleyebilirsin. Lakin dahili hafıza sorun olabilir. Hafıza yükseltme işlemi var ama onlarda iyi bir sd kart istiyor.

• Ustalarım, samsun galaxy gio yu ses açma düğmesi orta düğme ve power kombinasyonu ile açıp mağdur oldum. Dükkana giremiyorum. ne yapmalıyım.

Uygulamalarda yüklü değil. play store. girmek istediğimde "market uygulaması (com.and...) beklenmedik biçimde durdu...."

diyor. google dan aratmadığım yer kalmadı, 6 saat aradım uğraştım çözemedim.

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

20 gün sonra kendiliğinden düzeldi. İnsan gibi, canlı gibi. İyileşti ya telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 28 Haziran 2016; 12:26:11 >
  • Beyler sunucu hatası diyor play store a giremiyorum bilen var mı
  • Bomccalebb B kullanıcısına yanıt
    Allahını seversen galaxy gio kaldımı
    O telefonu hayrına birine ver git samsung s1 al 150 tl ye yada 200-250 tiye s2 al mıs gibi kullan

• Hala kullanan kaldı mı merak ettim ben en son sinirlenip duvara fırlattım ekran hala çalışıyordu ama görüntü yoktu

Ama zamanında performans telefonuydu oyunlarda filan canavar gibiydi :/
  • Play store a girmiyor beyler nasıl düzeltebilirim
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.