Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

Aynısı hocam

• Android os ve android sistem hergün toplam yüzde 25-30 pilimi tüketiyor sanırım normal degil ama ekran sürem ortalama 6 saat iyi mi kötü mü bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Hocam kaç tane samsung cihaz kullandın bilmiyorum..yukarıda ekran durumunu anlattım.firmalar 4 5 ekran panelcisiyle hatta kaç fabrikası varsa farklı yerlerde üretim yaparlar...

Bariz soluk olabilir bu dert değil desiğim gibi kullanılan ekran panelinden kaynaklıdır...

Ben 0 0 aldığım knoxu kendim bozdum şuan 0 1 ne olmus yani dünyamı yıkılacak.

Elbette sıfır sıfır bulabilem ondan alsın ama 0 1 olunca ucunda ölüm yok onuda söyliyeyim..

Sen rootsuz cihaz,kullanırsın ben rootlu cihaz kullanırım...

Sen gereksiz samsung ve google uygulamarını çekersin ben çekmemk istemem...

Daha bir çok neden var burda saymak istemiyorum.

Bu arada ben roma format attığımda rootlu uygulamalrla kişisel uygulamalarımı datasıyla yüklerim sen tel tek yüklersin..

Yani çok neden var.

Güncelleme alır cihaz almazsa romu indirirsin odinden flaslarsın.

Yani atla deve değil bahsettiğin olay...

S healt çalışmaması da az bişey internet arastırma ile de bulunuyor zaten..

Alın diyenlerede aldırmayın demen ne demek oluyor burası form durumu yazıyoruz alırsa hiç bişey olmaz

İnsanları yanlış yönlendirmeyin, zaten 45 sayfanın 40 ı knox muhabbetiyle geçmiş..

Temcit pilavı gibi sürekli sunuluyor...

ben haftasonu dogubank tan aldım..acılmamıs sıfır kutu 1650 tl..knox 0 dı..acılısta turkceyı secıp full turkce yaptım..hong kong romu yukluydu uzerınde..zaten hemen guncelleme geldı..ben de root edıp kullanacagım..rootsuz cıhaz kullanamıyorum..ammaa..knox elbet 0 olmalı..ılk ben root etmelıyım cıhazı..mantıklı olan da bu..ınsan hıc ellenmemıs cıhaz kullanmak ıstıyor haklı olarak..o kadar para verıyoruz sonucta..en azından ıcının rahat olması ıcın..bu arada,root rehberınızı beklıyorum..nette turlu turlu yontem var..hangınısı seceyım bılemedım..reactıvatıon lock u dısable edın ve bootloader ı unlock edın dıyorlar..bunlar gereklı mı emın degılım..nasıl root ettınız bı zahmet paylasıverın..ne olur ne olmaz dıye sammobıl den en son hk romunu ındırıyorum su an..turkce secenegı onda da vardır degıl mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 14 Mayıs 2017; 14:9:33 >

• selam arkadaslar..alıden bırkac kılıf sıparıs ettım..sıze tavsıye edecegım bır model var..aldıgım bayi hedıye ettı kılıf ve ekran koruyucuyu..kılıf super..hem saglam hem de alt taraftakı usb ve kulaklık gırısı ıcın kapakcıklar var..

bana hedıye edılen kılıf(burada en az 25 lıraya satılıyor) :
    aliexpress.com
    US $2.95 |JOVO Darbeye Zırh Akıllı Cep Telefonu Sert Geri c Koruyucu Defender için Kapak kapak Shell Samsung Galaxy C9 Pro|for samsung galaxy|flip covershell cover - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/Shockproof-Armor-Smart-Cell-Phone-Hard-Back-Case-Protective-Defender-Flip-Cover-Shell-for-Samsung-Galaxy/32806196837.html
    (11-12 lira cıvarı kargoyla)

(bu da fena degıl..kargoyla yaklasık 12 lira):

ekran koruyucu onerılerınız var mıdır? su tam kapatan ekran koruyuculardan deneyen oldu mu? bendekının kenarlarında epey bosluk var..tam kapatan modellerden kullanmayı dusunuyorum..bu arada pil surelerınız nasıl?kac saat ekran suresı alıyosunuz? paylasabılırsenız almayı dusunenler ıcın fıkır olur..ben ılk sarjdayım henuz..16 saattır acık telefon..3 saat 58 dk ekran suresı var ve %45 kaldı..

• YouTube
    Samsung c9 pro rooted Playstore working
    https://youtu.be/-AprKdR7-1w

Bu videoya bakınız...

• SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Ben dün %7 kaldığında 8 saat ekran süresi sizde bir anormallikmi acaba hocam çoğunlukla parlaklık full veya yakın yarıya düşürmüyorum ve oyun falanda oynuyorum. Birde yukarda arkadaş kılıf tavsiye etmiş aynısını kullanıyorum şuanda yanlız şarj girişi ve kulaklık girişini kapatan tıpaların mantığı çok saçma şarj aletini taktığınızıda yukarı doğru kuvvet uyguluyor ve ben soketi bozacağından endişelendiğim için o tıpaları kestim öyle kullanıyorum. Kulaklığıda aynı şekilde zorluyordu ve ileriye dönük temassızlık sorunu oluşturabilir sokette.

• 8 saat ekran suresı cok ıyı ..ayrıca kılıftakı o kapaklar sorun olabılır dedıgınız gıbı..ben de kesmeyı dusunuyorum..ama koruma ve rahatlıgı cok ıyı..ozellıkle tusların kullanımı ummadıgım kadar rahat..ıyı kılıfta olması gereken ozellıklerın en onemlısı tus kullanım rahatlıgı bence..
  • Aynen tuş kullanımı rahat ve bu kılıf takılıyken nano koruyucuda takılıydı tabi yere düşürdüm hiçbirşey olmadı kılıftanda koruyucudanda memmunum. Ama ibsan üzülüyor yeni aldığı telefonu düşürünce ya belki bişey olmuştur falan diye.

• :) benım de oyle hastalıgım var..cıbıldak telefon sevmıyorum :)) ..ali den alırım 3-4 tane kılıf ,haftada bir sırayla kullanırım hepsini..usb c kablo ,donusturucu ve otg kablo da sıparıs ettım aynı zamanda..ozellıkle otg yı daıma yanımda tasırım..kılıf seceneklerı cok az ama su anda..j7 2016 ıcın tonla kılıf modelı bulunuyor ama c9 pro ıcın 2-3 tane var adam gıbı..ilerde cıkarsa alırım yıne..sımdılık 2 kılıf yeterlı..
  • Türkiyede satılıyormu acaba bundan
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    satılıyordur kesın ama 30-40 liradan asagı degıldır..cin den alın bence..satanlar da ordan alıyor zaten..10 a lıp 30 a satıyorlar..
  • Ben 20 tl ye aldım n11 den boşuna aliexpressten alıp beklemeyin.

• Tam kapatan ekran koruyucu mu sizinki..nasil memnun musunuz ? Kilif takinca sorun oluyor mu?ve hassasiyeti etkiliyor mu ekranın ?mümkünse foto ekleyeilir misiniz? Link verebilirseniz ben de alabilirim belki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda canli duvar kagidi secemiyoruz gibi..indirdigim duvar kagidi uygulamasıni acarak ayarlayabildim..ama tus kilidinde degismiyor ne yazik ki..tum ekranlar icin canli duvar kagidi kullanabileceğimiz bir yontem bilen var mi? Ayrica bildirim ışığini da ayarlayamadım..acip kapatilabiliyor sadece..onu nasil halledebiliriz ? Eski cihazlarda yapılıyordu..ayri uygulama mi kurmak gerek acaba? Light manager adlı uyugulama vardi mesela..onu kurmak lazim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim birkaç sf önce deneyimlerimi ve ürünü anlattım oraya bakın lütfen tekrar tekrar yazmayalım konu kirliliği oluyor.

Android sistemi Android os ve hücre askıda bunların anlamı ne azaltmak için ne yapmalı ?
  • Arkadaşlar. Aranızda home tuşunun biraz üstünde yatay olarak bi temassızlık yaşayan oldu mu?

Bu detayda iyi olmus mobil net kullanımını anlık gösteriyor...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.