Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü tavsiye etmişsiniz ama yakınlık sektörü şikayeti var n11'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

İlk şarj sonrası durum bu. 5-6 saat telefon çekmediği bir noktada bulundum, bunun dışında always on uygulamasını 7-20 saatleri arasında açık kalması üzere ayarladım, akıllı bekleme gibi ön kamerayı çalıştıran uygulamayı kapattım. Tabi bunları şarjım yüzde 50nin altına düştükten sonra yaptım. Güç tasarruf modunda kullanmıyorum ve tüm özellikleri açık. Video, sosyal medya, kamera gibi şeyleri deniyorum. Oyun oynamıyorum. Sıklıkla wifi ile bağlandım henüz birkaç saattir 4G ile bağlanıyorum. Bu arada bağlantının olmadığı yerlerde telefon şarj tüketiyor bunu pil kullanımından gördüm, böyle yerlerde uzun süre kalacaksak erişim olarak 2G-3G olarak ayarlarsak daha mantıklı. Bakalım ne kadar gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerfuat -- 15 Mayıs 2017; 12:31:58 >

• ben canlı duvar kagıdı ve bildirim ısıgı rengi ile ilgili bilgi almak istemistim..yazdıklarınızda bununla ilgili bir bilgi goremedım..boyle konuları sormak konu kirliligi oluyorsa hic birsey sormayalım yazmayalım oyleyse..
  • Bakın orada beni etiketleyip kullandıpım kılıfı ve ekran koruyucuyu sormuşsunuz ve önceki sf lerde setaylıca anlatıp linkini vermiştim çarpıtmayalım lütfen. Bildirim ışığı şarj olurken kırmızı dolunca yeşil wp de bildirim gelince hoş bir beyaz renk oluyor.

• Ya yok tüm riskleri göze alarak yeniden sipariş vericem dayanamıyorum çünkü. Daha öncesinden HB den aldığım ürünün knoxu 1 çıkmıştı ve iade etmiştim. Bu sefer bir çok firmaya mesaj yazarak n11 ceppaketten almaya karar verdim siiyah renkleri knox 0 diğer renklerin 1 şeklinde bir bilgilendirme yaptılar. Bu fiyata bundan daha iyisini almak diye bir şey yok yaklaşık 2 haftadır telefonsuzum ve deli gibi araştırıyorum fakat yok yok yok. Umarım sonuçlar beklediğim gibi çıkar .
  • filozofof01 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ceppaketten alabilirsin sıkıntı olmaz. Ben çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofof01

Ya yok tüm riskleri göze alarak yeniden sipariş vericem dayanamıyorum çünkü. Daha öncesinden HB den aldığım ürünün knoxu 1 çıkmıştı ve iade etmiştim. Bu sefer bir çok firmaya mesaj yazarak n11 ceppaketten almaya karar verdim siiyah renkleri knox 0 diğer renklerin 1 şeklinde bir bilgilendirme yaptılar. Bu fiyata bundan daha iyisini almak diye bir şey yok yaklaşık 2 haftadır telefonsuzum ve deli gibi araştırıyorum fakat yok yok yok. Umarım sonuçlar beklediğim gibi çıkar .

Merhaba,

Umarım Samsung Galaxy C9 Pro alarak cihazı kullananlar arasına katılırsınız.
    Cihazı kullandıkça vermiş olduğunuz kararınızı daha fazla takdir edeceksiniz.

Saygılarımla,
  • Bu cihazdan 2 model var

Biri bizim kullandığımız c9000 serisi çin honk kong serisi

Bir diğeride c900f hindistan ve diğer uzak doğu ülkeleri için..

Merak ettiğim c900f serisi kullanan var mı ?

Donanım olarak fark yok diye biliyorum acaba yazılımsal farklılıklar var mıdır ?

• Net kullanımını nasıl açtınız bende gözükmüyor

• Ayarlar-Ekran-Durum Çubuğu-Show Network Speed.
  • Telefonu alalı 4 gün oldu , her şey güzel biraz büyüklüğü sıkıntı gibi başkada insanın kafasına takılan her hangi bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: moorker

quote:

Orijinalden alıntı: filozofof01

Ya yok tüm riskleri göze alarak yeniden sipariş vericem dayanamıyorum çünkü. Daha öncesinden HB den aldığım ürünün knoxu 1 çıkmıştı ve iade etmiştim. Bu sefer bir çok firmaya mesaj yazarak n11 ceppaketten almaya karar verdim siiyah renkleri knox 0 diğer renklerin 1 şeklinde bir bilgilendirme yaptılar. Bu fiyata bundan daha iyisini almak diye bir şey yok yaklaşık 2 haftadır telefonsuzum ve deli gibi araştırıyorum fakat yok yok yok. Umarım sonuçlar beklediğim gibi çıkar .

Merhaba,

Umarım Samsung Galaxy C9 Pro alarak cihazı kullananlar arasına katılırsınız.
    Cihazı kullandıkça vermiş olduğunuz kararınızı daha fazla takdir edeceksiniz.

Saygılarımla,

Daha önce kullandığım için aklım kaldı zaten hatta şöyle söyleyim. Knox 1 olmasına rağmen dedim ki bişey olmaz ya iade etmeyim. Benim gibi takıntılı birinden bu kelimeleri duymak ? Telefon gerçekten mükemmel yani buraya telefonu almak için kararsız olup araştırmaya gelenler var ise şuanda da bu yorumu okuyorsa kesinlikle düşünmeden alsın. Benim açımdan tek zorluğu telefonun 6 inç olmasıydı cepte taşımada biraz sıkıntı yaratıyordu. Onun dışında ekran performansı , oyun perfonmansı olarak tam bir F/P ürünü..

• Ana ekrandaki "TELEFON" simgesinde tıkladığımızda, şu yeşil olan, direk tuş takımını göstermiyor, arama kaydını açıyor, biz oradan yeniden sağ alttaki tuş simgesine tıklayıp öyle açıyoruz, bunun çözümü var mı?
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Ağ hızı değil mb kullanımından bahsetmiştim fotoğraf atmış arkadaş

• Şu ürünü kullanan var mı tam kapatıyor mu?
    GittiGidiyor
    Samsung Galaxy C9 Pro Kavisli Tam Kaplayan Kırılmaz CAM Ekran Koruyucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c9-pro-kavisli-tam-kaplayan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-281682985

• canerfuat kullanıcısına yanıt
    Ex dialer tarzi programlarda bu secenekler var ama kendi uygulamasinda yok.

Gelen sorulardan biriydi. Bildirim ledi rengi ayarlanabilir. Destekleyen uygulamalarda renknsecenegi olur whatsapp gibi. Oradan renk secilir.

Hareketli duvarkagidi hic kullanmadim onceki telefonlarimda. Bunda da ihtiyac duymadim. Ancak denemek icin zedge'den yukledim. Calisiyor. Bir sorun yok.

Saygilarimla.

• An itibari ile n11 ceppaketten siyah renkli ürünün ödemesini yapıp beklemeye geçmiş durumdayım. Ceppaketi bizzat arayıp konuştuğumdan siyah renklilerde knoxun 0 olduğunu garanti edip güzel bir şekilde ilgilendiler teşekkür ediyorum. Umarım ürün geldikten sonrada memnuniyetim aynı şekilde devam eder..
  • 1500 civarı alınabilse çok iyi olur..
  • Z3U5 kullanıcısına yanıt
    çok güzel bir ata sözü var ama demiyecem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur26

çok güzel bir ata sözü var ama demiyecem :D

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.