Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb type-c sıkıntı olmazsa pro versiyon daha mantıklı tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    hepsiburada'dan c5 pro almayı düşünüyorum.
    özellikle ithalatçı anlamında sorun yaşayan oldu mu?
    tavsiye edeceğiniz başka biryer var mıdır?
  • sseker S kullanıcısına yanıt
    kardeş ben aldım. beş on post geride mesajım var.
    ben alırken delta garantili falan olur zannediyordum ama mys garantili cihaz sorun çıkarsa ne olur bilmiyorum
    ama cihaz çok tatlı bir cihaz. antutuda s7 den fazla puan aldığı söyleniyor.
    yalnız kamerasını s7 ve a5 ile karşılaştırdım. onlarınki kadar kaliteli kamerası yok bence tek eksiği bu
  • Merhaba Arkadaslar,

Ben yakin zamanda c5 pro satin aldim.

Yalniz root yapmaya calisirken hata aldi ve telefon acilmiyordu. Ben de Smart Switch kullanarak kurtardim, yalniz bu kurtarma sirasinda uzerindeki ROM, orjinal Cin ROM'u oldu.

Paralel ithalat ile C5 pro alan arkadaslar bana telefonlarinin yazilim bilgisi ekranini paylasabilir mi?

• C5 i satıp siyah A3/2017 alarak aranızdan ayrılıyorum, hepinize iyi forumlar arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone74

kardeş ben aldım. beş on post geride mesajım var.
    ben alırken delta garantili falan olur zannediyordum ama mys garantili cihaz sorun çıkarsa ne olur bilmiyorum
    ama cihaz çok tatlı bir cihaz. antutuda s7 den fazla puan aldığı söyleniyor.
    yalnız kamerasını s7 ve a5 ile karşılaştırdım. onlarınki kadar kaliteli kamerası yok bence tek eksiği bu

Eyvallah kardeşim sağol yanıt için.
    Ben de aldım dün. Evo garantili geldi.
    Servis hakkında yorumlar kötü, ama telefon çok güzel gerçekten.
    Bizim sıpaya aldım bunu ama telefonu görünce acaba kendime de alsam mı diye düşündüm bir süre :)
  • https://www.sammobile.com/2017/08/10/nougat-galaxy-c5-c7-c9-pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    güzel haber
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun iyi günlerde sorunsuz kullan
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolasın hocam.. memlekette frekans problemi cihazdan soğuttu beni. kırsalda internet çekmiyor yanımda millet çatır çatır nete girerken 15 gün kriz geçirdim :)
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, yeni cihazınızla sinyaliniz bol olsun

• mucoking M kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolsın, güzel dilek
  • Hocam turkcelle sorun çıkarmıyor ki cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İndirme tamamlanıyor, yükleme aşamasında %25'e gelince önce uzunca süre takılıyor, sonra da yükleme iptal oluyor. Önceki sayfalarda başka bazı kişiler de benzer sıkıntıyı yaşadıklarını söylemişti.

Halen çözülmedi bende

• arkadaşlar 6 aydır Galaxy C5 kullanıyorum şarj % 2 olunca kapanıyor ne yapmam gerekir malum arka kapakta açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAFuntregon -- 13 Ağustos 2017; 12:48:48 >
  • Bende de çözülmediği için rom yükledim hocam, yukarıda bir yerlerde yazıyordu. Yalnız Samsung'un orijinal romu olmasına rağmen telefon rootlanmış oluyor. Bunu nereden anladın? dersen. Mesela Samsung'un kendi internet tarayıcısınfa özel(gizli) sekme açmanıza izin vermiyor. (Köklenmiş telefonda özel sekme açıklamamaktadır) gibi bir uyarı veriyor. Bu muhtemelen arıza halinde cihazın garanti kapsamı dışında kaldığı anlamına da geliyordur.

İleride distribütör garantili bir telefon gene satın alabilirim ama bir daha kendi distribütörü tarafından Türk pazarına hiç sokulmayan bir telefon alacağımı zannetmiyorum.

• Arkadaşlar merhaba, telefon alma arifesinde olan biri olarak ufak bi kaç sorum olacak_? Öncelikle standart bir kullanıcı olduğumu belirtmek isterim (hatta teknoloji özürlü), telefonla olan ilişkime gelicek olursak tamamen whatsap,instagram,face,twit ve belli banka uygulamaları ile navigasyondan ibaret, bu şartlar altında bana hangi telefonu önerirsiniz_? A52017 mi yoksa C5 pro mu( aklımın C5 Pro'da olduğunu belirtmek isterim)_? A52017 samsung garantili olduğundan pek fazla dikkat etmem gereken bişe olduğunu düşünmüyorum ama C5 Pro da samsung garantisi olmadığından alırken nelere dikkat etmem gerekiyor sizce_? Önerebileceğiniz bir site var mi almak için yada istanbul doğubank'a bir uğrayıp yüzyüze pazarlık yapıp almayı mı tavsiye edersiniz_? C5 Pro'dan tek istediğim şey hattımı taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışması ve beni bilmediğim anlamadiğim işlerle uğraştırmayıp güncellemeleri falanı filanı yapabilmek. Selamlar Saygılar.

• telefonun çift sim kart işlevinde sorun yaşayan oldu mu?
  • Raelro R kullanıcısına yanıt
    quote:

C5 Pro'dan tek istediğim şey hattımı taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışması ve beni bilmediğim anlamadiğim işlerle uğraştırmayıp güncellemeleri falanı filanı yapabilmek.

O zaman kesinlikle C5ve C5 pro'dan uzak durun. Bu telefonlar Çin piyasasında Çinli firmalarla rekabet etmek isteyen Samsung tarafından Çin"e özel çıkartılmış. Uygun fiyatı sebebiyle farklı distribütörler bu telefonu Türkiye'ye getiriyor. Distribütöre göre farklı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Şöyle ki bu telefon aslında iki rom var. Birisi Çin ana karasında satılan telefonlar için olan tamamen çince olan rom. Diğeri ise Hong Kong'da satılan telefonlar için üretilen ve şu an bizim kullandığımız uluslararası rom. Benim anladığım bizim distribütörler çin ana karasında satılan cihazları Türkiye'ye getiriyorlar ve bunların içine uluslararası romu atarak satışını yapıyorlar. İşte bu yeni rom atma sonucunda distribütörlere göre değişen durumlar oluyor. Mesela benim telefonum Ota (normal Samsung'un internet üzerinden yayınladığı) güncellemeleri alamıyor. Benim durumumda olan bir çok insan olduğu gibi böyle bir sorun yaşamayanlar da var. "Aman güncelleme almasın, ne olacak" deseniz de olmuyor. Çünkü güncelleme yayınlandıktan sonra telefon iki güne bir bilmem kaç yüz megabytlık güncellemeyi kafasına göre indirip "yükleme başlatılsın mı" diye sana soruyor. Hayır dersen gün içinde belli aralıklarla aynı soruyla seni taciz edip duruyor. Evet dersen de bu sefer güncelleme %25'e gelince orada donup yeniden telefonu başlatıyor.Bir iki gün sonra o büyük boyuttaki güncellemeyi tekrar indirip aynı kısır döngüyü tekrar başlatıyor. Mecburen Sammobile sitesinden uygun rom indirip telefona elle atmanız gerekiyor. O zaman da bende olduğu gibi telefonu köklenmiş (rootlanmış) oluyor ve muhtemelen telefonu garanti kapsamı dışında bırakmış oluyorsunuz.

Valla şunları yazması bile yordu. Eğer telefonu aldıktan sonra güncellemelerle falan hiç uğraşmayım, rom atmaktır vs. öğrenmek zorunda kalmayım diyorsanız kesinlikle bu telefondan uzak durmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 15 Ağustos 2017; 9:4:25 >

• findofz F kullanıcısına yanıt
    Ben de etkin bir şekilde telefonda çift hat kullanıyorum ve çift hatla şebeke erişimi, konuşma vs. yönünden hiç sorun yaşamadım. Yalnız ben telefonun şarj tüketiminden aşırı derecede şikayetçiyim ve bunu da çift hat kullanmama bağlıyorum. Çünkü telefonun bataryası bence telefona göre yetersiz olsa da tek sim kart kullananlar bu konuda o kadar şikayetçi değiller. Benim görüşüm telefon çift sime uygun olsa da işlemcisi çift sim için yetersiz kalıyor ve pil tüketimi olması gerekenden daha fazla oluyor.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.