Şimdi Ara

Samsung Galaxy C5 Aldım Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadadan 1299 TL ye siyah rengini aldım ürün çok şık iphone ve htc karşımı gibi. 4gb ram snapdragon 617 şuan için her şey güzel sorunuz varsa

• xxZuPExx kullanıcısına yanıt
    Ss bekliyoruz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gun gold rengini aldim gayet şık. Şimdilik super gibi duruyor hadi hayırlısı

• Note 5'ten geçsem eksiklik hisseder miyim hocam? Küçük ekran istiyorum da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şarjınız aktif kullanımda ne kadar gidiyor? Bir de ekranında gorilla glass 3 mü var öğrenebilir miyim
  • sanırım metal kasa.
    piyasada hep ithalatçı garantili var samsung garantili satan bir site göremedim.
    bir de sanırım hep dual sim modeli var piyasada. sizinki dual sim mi ?
  • Bende bu telefonla p9 lite arasinda kararsizim. Hangisini alacagima karar veremedim. Batarya performansi harika gorunuyor c5 te sorulari alayim demissin yuksek ramdan fayda goruyor musun peki coklu gorevlerde falan bir artisini gordun mu kullanilabilir duzeyde? Cunku kagit ustuyle kullanim acisindan fark yapiyor cihazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thecorsan16 T kullanıcısına yanıt
    aktif kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor ama fazla haşir neşir değilseniz sadece sosyal medya falan derseniz sanırım 2 gün çıkarır ben youtubeda 2 saat civarı video izliyorum 1 saatte clash royale sosyal medya falan derken 1 günü anca çıkarıyor yani. Umarım anlatabilmişimdir
  • hocam yanlış bilgi vermeyeyim bir adet nano sim ve 1 adet sd card yeri mevcut sanırım dual değil benimki
  • hocam en ufak bir kasma yok ama nfs indirmiştim ve ufak bir kasma olmuştu yüksek grafikte iyi performans göstermiyor ama genel olarak bana yetiyor. nasıl kullandığınıza bağlı yani. fiyatına göre çok iyi note 5 i geçemeyeceği kesin
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    hocam ekranı ikiye bölüyosun youtube da müziğini açıyosun ve chrome face bilmem ne bakabilirsin hiç bir kasma yok. aynı olayı s3 te yapıyordum ve acayip kasıyordu. ram olarak kağıt üstünde ve cihazdada gayet hissedilebilir özellikle ben s3 ten sonra baya hissettim.
    s3 mü kaldı kardeşim
    Yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
    Merhaba,

Cevaplayabilirseniz sevinirim;

1) ürünün arka yüzeyi kaygan mi? Kılıflı kullanacak olursam elden kayıp düşecekmiş hissi yaratıyor mu? (Galaxy a510 kullanıcısıyım telefon çok kayiyor)

2) snapdragon 617 ısınıyor mu? (Galaxy a510 exynoslu ve ısınma neredeyse hiç yok diyebilirim)

3) 1 günü çıkarıyor demişsiniz ama ekran süresi kaç saat alıyorsunuz?

4) Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve LTE performansı nasıl? 800 mhz bandı olmaması sorun yaratıyor mu?

Galaxy a510 dan geçmeyi düşünecek olursam pişman olur muyum? A510 dan gayet memnunum ama değişiklik olsun istiyorum ve tek sorunu Kılıfsiz kullanmayı sevmeme rağmen telefon çok kaydığı için zor oluyor.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 11 Kasım 2016; 4:42:10 >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim kardesim

• Cassation kullanıcısına yanıt
    1) urunun arka yuzeyi aluminyum oldugu icin evet kayiyor ve cizilmesi muhtemel. O yuzden ince seffaf bir kilifla kullaniyorum goruntusunu bozmuyor.

2) snapdragon 617 daha isinmadi 15 dk civari asphalt extreme oynadim isinma olmadi kolay kolay isinacagini dusunmuyorum.

3)Hocam wifi acik ve 5 saat ekran suresi aliyorum sarj %10 civarlariydi.

4)Avea kullaniyorum ama internet paketim yok ne yazikki cevap veremiycem.
    Bu telefona gecerseniz pisman olmassiniz fakat a5 den ustunlukleri fazla degil sizde bilirsiniz tabi ama secim sizin umarim faydali olmustur.
  • http://shiftdelete.net/galaxy-c5-pro-ve-c7-pro-geliyor-75510

Samsungun tek gicik yani a2016 daha 2016 yilinda eski model oldu c ile. C de daha alma karari vermeden eski model olacak
    Buna takilmamak mi lazim anlamadim ki? Gerci tam olarak ihtiyaci karsilayacak birsey alinca gerisi alisveris cilginligi olmus oluyor. Ama yinede sıkıcı bir durum.

Edit: Pro diye yeni model yokmuş. Pro, Türkiye vb ülkere gelecek aynı cihazların isimleriymiş cihaz aynı cihaz. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 21 Kasım 2016; 0:13:14 >

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sonradan farkettim sanırım c5 in tek büyük eksiği Ois desteği olmayışı, yoksa ciddi ciddi geçmeyi düşünüyordum.

Edit: iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 11 Kasım 2016; 19:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZuPExx

hocam yanlış bilgi vermeyeyim bir adet nano sim ve 1 adet sd card yeri mevcut sanırım dual değil benimki

sizinki de dual sim girişli ama 2. sim girişi sd kart girişi olarak da kullanılabiliyor
  • en guzel rengini bulmussunuz zorda olsa hayirli olsun bence gayet guzel cihaz f/p cihazi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran süresi iyi değilmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.