Şimdi Ara

Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k video dolana kadar video bitti :D

• http://www.gsmarena.com/iphone_6_vs_galaxy_alpha_vs_xperia_z3c-review-1148.php

Şu incelemeyi okuyun sonra belki haksız eleştiride bulunduğunuzu anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 29 Ekim 2014; 20:40:23 >
  • Yorumsuz.
    Samsung Galaxy Alpha video inceleme 'Samsung'un metal ile imtihanı'

• Şu anda 1900 tl civarında bir fiyatı var. Bence aşırı pahalı. Bu fiyata Sony Z2 veya Sony Z3C alınır. Yani bu fiyata piyasada hiç şansı yok..
  • Telefonu 2 hafta kadar önce Cevahir'de inceleme şansım oldu,büyük ekranlı telefonlardan pek hoşlanmamam sebebiyle hoşuma gitti.Fakat pil ciddi problem,şu an kullandığım iPhone 4s'de zaten aynı pil performansını alıyorum,bu ciddi anlamda Samsung'un iyileştirmesi gereken bir durum.

• 1700 Liraya Xperia Z2 var resmi garantili peh.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Yorumsuz.

Pil konusunda z3 compact'ın çok gerisinde evet ama ondan birçok yönden önde olan bir telefon var.Kamerası,ekranı,ses kalitesi(kulaklık),özellikleri daha iyi olan bir telefon alpha ayrıca çok hafif ve ince bir cihaz...

• S2'ye benzer tasarımı bence mükemmel olmuş gerçekten, kalite algısı çok iyi elime alınca vay be dedim. (iPhone 5 kullanıyorum)

• Bakalım Mesut Çevik bir ANDROID telefon olan SAMSUNG marka telefonu ne kadar övmüş :)

• ya arkadaşlar millet z3 compact diye tutturmuşlar ama z3c yi aldım ertesi gün geri verip galaxy s5 ime geri döndüm. daha öncede z1c kullanmıştım sesi kısıktı kamerada kumlama vardı wifi çekimi düşüktü interneti yavaştı ekranında sanal tuşlar olmasından dolayı ekranı küçüktü.z3 c yi çok övdüler ve övülmeye layık bi telefon da . ama galaxy s4 ün s5 in kullanımını kullanım kolaylığını bana vermedi.
    milletin aksine samsung un kullanımı bana daha akıcı geliyor. belki çok yüklenince kasıyor ama bi kaç ayarla düzeliyor (yada azalıyor)bunun için alpha yı almaya çok niyetlendim hiç bir yorumun sonunda olumlu bir şey okumadım herkes aman almayın diyor. oysa işim gereği telefonu küçültmem gerekiyor. z3 c yi aldım; kağıt üzerinde özellikleri çok iyi ama ekran küçük (sanal tuşlarında olması)kamera hala kötü kumlama devam ediyor. wifi çekim gücü az , hele sesi özellikle çift hoparlörü görünce ses yüksektir dedim ama bu seferde sesi yükselttikçe bozuluyor netlik gidiyor sözler müzikle karışıp çorba oluyor telefon sesten titriyor sevmedim hemen gs5 edöndüm alpha yı inceledim sesi soluğu filan iyi bi kamerası bide pili düşündürüyor en iyisi bi süre daha beklemek uzun soluklu kullananların yorumunu beklemek bu sürede belki başka alternatif çıkar

• Rakibi lumia 930

• z3c detaylı inceleme ne zaman gelir acaba...

• z3 compact akar.
  • z3c>galaxy alpha
  • Resmen ÇÖP.
    Mercimek kadar kamera sensörüne kocaman ve kare bir kamera çıkıntısı koymuşlar.

• Keşke şu kulaklık girişini kasaya ortalayabilselermiş :)

• Samsung bu telefonu yaparken şunu mu düşündü; İphone 5s i kopyalayim, bütün kötü özellikleri koyarım 5s ile aynı fiyatta satarım belki fiyat avantajı ile satarım.
    Zira samsung sd kart koymadığı bir model ben şimdiye kadar görmedim. O pil desen 5s i yerden yere vuruyorlardı aynısını yapmış. Kalp ritmi okuyormuş çok ta lazım değil. Tasarımdan dolayı o düğmede parmak izi okuyucusu hiçte düzgün çalışmıyor 5s deki çok daha iyi çalışıyor.
    Tasarıma gelince artık samsung yeni birşeyler denemeli risk alacak kadar zengin bir firma halbuki.
    İphone ucuz kopyası olmuş bu telefon bunu alacağına z3 compact yada 5s almak çok daha mantıklı. Z1 compact bile olabilir. Bu ebat isteyenler için.

• Adamlar ilk defa metal telefon yaptı yine beğendiremedi kendini:) Bu sefer Leğen plastik dememişler ama:)

• Sony Z3 compact varken nal toplar samsung

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.