Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shimoda kullanıcısına yanıt
    SII'de oldu bana. sokete kar girmişti, temazsızlık yapıyordu, sonra hepten bozuldu sattım telefonu. şu an alpha var.
  • Alpha bu kadar zaman sonra bile benzeri olmayan bir cihaz. Bozulsun istemiyorum. On ve arka kameraların ikisiyle birlikte ayni anda foto video çekimi benim için çok ayrıcalıklı bir özellik. Diğer modellerde var mi bilmiyorum ama S8 de bile göremedim bu seçeneği.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shimoda

    Herkese merhaba. Samsung Tr garantili cihazim şarj olmuyor ve data bağlantısı da kurmuyor. USB soketi sorun çıkardı. Servise götürecegim mecbur. Benzer bir sorun yasayan oldu mu acaba?


    ramazan bayramına 2 gün kala bozuldu telefonum şarj olmuyordu 1 hafta öncesine kadarda şarj yeri hassasiyeti oluşmustu cok zor sarj ediyordu bozuldu. garantiside ekim e kadar devam ediyordu faturasıda mevcuttu. bayrama kalmasın dedım garantiyle ugrasmayayım dedim tanıdıgım bi telefoncuya verip ertesi gün aldım 130 liraya yaptı . 2 hafta kullandım 3-5 gün evvel yine aynı sorundan dolayı yaptırdıgım yere geri verdim tekrar bozuldu diye , ufak bi tartısmadan sonra tamir edecekler tekrar . 5 güne kadardır telefonsuzum .

    --


    garantiye yollanan telefonu a3 2017 ile degistiklerini okudugumda garantiyi bozdurdugum için aşırı pişman oldum deliye döndüm desem yeridir..
    neden gitmişti sizin alpha garantiye hocam@dimsum




  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    telefonum şebeke sorunundan dolayı servise vermiştim.. telefonun yedek parçası temin edilemediği için a3 2017 ile değiştirdiler.. telefonunuzun garantisi var ise neden telefoncuya yaptırıyorsunuz.. şansınızı deneyin.. büyük ihtimal yedek parça bulamayacaklar.
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    hocam hiç sorma ya aptallık işte ne diyeyim aşırı pişman oldum zaten tamda netten a3 2017 siparişi geçme şeyindeydim sendekini a3 ile degistiklerini ögrndikten sonra şevkimde kalmadı
  • Benim telefon servise gidecegini anlayınca şarj olmaya başladı. Şimdilik sorun kendiliğinden halloldu. Ama bozulacksa da inşallah yıl sonuna kadar garanti süresince idare etsin derim. Dediğim gibi. Seviyorum bu cihazı ne kadar kullanmam o kadar keyifli.

    Sizin sorunu bende yaşayacağım görünen o ki. Servise goturmemeniz üzücü olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimsum

    telefonum şebeke sorunundan dolayı servise vermiştim.. telefonun yedek parçası temin edilemediği için a3 2017 ile değiştirdiler.. telefonunuzun garantisi var ise neden telefoncuya yaptırıyorsunuz.. şansınızı deneyin.. büyük ihtimal yedek parça bulamayacaklar.

    2 yıl garantisi var mı?



    Bu arada aynı sorundan muzdaribim.



    Ve başka değişim yapabilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda benim de parmak izi okuyucum bozuldu ve şifreyi hatırlamıyorum.yarın servise gideceğim bakalım ne gibi maceralar beni bekliyor..?
  • telefonum iki buçuk yıllık bataryası çabuk bitiyor, orijinal batarya almak istiyordum ama bulamadım 20 tl ye aldım bitane o da iyi değil. deji mi alsam acaba kullanan var mı ? ve batarya sorununu nasıl hallediyorsunuz? lolipop yükledim sonra geri döndüm bildirimler gelmiyordu falan diye. isveç romunu yükliycem çalışır mı bilmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasson

    Ön kamera fotoğrafi ile pek işim olmuyor ama telefon ekranıni tv ekranına aktaramicak olmam beni biraz etkileyecek çünku o özelliğini çok kullanıyordum, a3 lere bu özelliği eklememeleri kötü olmuş

    A3 de Ekran yansıtma özelliği mevcut bizzat elimde kullandım
  • beyler benim telefonun modeli G850FQ.



    fabrika surumu haricindeki romlarda sebekeden dusme ve yeniden baslatmadan ara/mesaj/internet ulasamama sıkıntım oluyor.



    G850F icin olan farkli bir ulkenin stock romunu odinle flashlayip deneyen veya bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modeme 4 metre mesafede olan odamda whatsapp sesli görüşmesi yapamıyorum. Ayrıca kamera durduruldu hatası alıyorum. Kamera hatası rastlantısal oluyor. Sanırım yazılımsal gibi yanılıyor muyum? maderlesh gibi yazılım tavsiyesi arıyorum? xda da baktım nordic(iskandinav) ve almanya romları öneriliyor? kullanan öneren tr dışı yazılım var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 21 Aralık 2017; 21:25:53 >
  • ben nordic romu yuklemeyi denedim, telefon soft brick oldu, mecbur döndüm kitkata gene. bu islerde pek tecrubem yok, daha da ugrasmak istemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraymon K kullanıcısına yanıt
    Gecikmiş bir cevap olacak ama, belki anlamışsınızdır diye cevap veriyim yine de, Deji Batarya alıp memnun kalmıştım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bataryada iyice ömrünü yedi artık, 100% şarj wi-fi, 3g kapalı halde geceden sabaha 90% oluyor. telefonu elime alıyorum 3dk twitter'a bakıyorum 85% oluyor falan vs.

    şimdi deji siparişi geçtim.
  • Ben öncesinde sweden romu yüklemiştim, bu nordic yüklerken benimki de hata verdi baktım bu download modunda "secure download enabled yazıyor" böyle olunca bu romu yüklettirmiyor tabi bu arada almanya,austria da denendi.tabi hiçbirini test edemedim.
    Çözüm:https://www.youtube.com/watch?v=lAG7rLuYMeU
    akabinde nordic roma geçebildim, deezer gibi 1-2 ıvır zıvır yüklü değil sadece
    Benim açımdan: odamda wi fi artık çekiyor, kameraya basınca kapanma hatasından kurtuldum ama durduk yere şikayetim yoksa hiç bulaşmazdım hele ki bu cihazda...

    @X-FI Deji ile ilgili ekran süresi ve toplam telefonun açık kalma süresini paylaşırsanız çok sevinirim...




  • Nordic rom sonrası telefonda bekleme sürem 24 saate(tr romda 12 saati) ve ekran süre 3.5 - 4 saat gibi sürelere(tr romda en fazla 3 saatti) çıktı. Pil süresinden memnun olmayan herkese tavsiye ederim nordic romu. Üstelik gece boyu bekleme sürem uçak modunda %0 iken dün akşam kazara şebeke açık internet kapalı vaziyette bırakmışım ve sabah baktığımda tüketim sıfır ya da sıfıra yakındı. Aldığım sürelerde tabii ki konum,senkronizasyon kapalı,3g açık, facebook tarayıcı üzerinden kullanılıyor, google ın tüm saçmasapan uygulamaları kapalı ekran parlaklığı otomatik ve sıfırda idi. Güç tasarrufu kapalıydı(ben çok farkettirmediği düşünüyorum ve tasarruf modunda tel çok kasıyor bence nedense. Aldığımdan beri ilk defa memnun etti açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarez999

    Nordic rom sonrası telefonda bekleme sürem 24 saate(tr romda 12 saati) ve ekran süre 3.5 - 4 saat gibi sürelere(tr romda en fazla 3 saatti) çıktı. Pil süresinden memnun olmayan herkese tavsiye ederim nordic romu. Üstelik gece boyu bekleme sürem uçak modunda %0 iken dün akşam kazara şebeke açık internet kapalı vaziyette bırakmışım ve sabah baktığımda tüketim sıfır ya da sıfıra yakındı. Aldığım sürelerde tabii ki konum,senkronizasyon kapalı,3g açık, facebook tarayıcı üzerinden kullanılıyor, google ın tüm saçmasapan uygulamaları kapalı ekran parlaklığı otomatik ve sıfırda idi. Güç tasarrufu kapalıydı(ben çok farkettirmediği düşünüyorum ve tasarruf modunda tel çok kasıyor bence nedense. Aldığımdan beri ilk defa memnun etti açıkçası.

    kullandığınız ROM alpha SM-G850F için olan mıydı? NEE Nordic countries olarak geçiyor sanırım?

    bizim model FQ olduğundan frekanslarla ilgili herhangi bir operatör sıkıntısı yaşamadınız değil mi?




  • evet hocam nee diye geçiyor. Frekans problemi yok sanırım yani görüşmelerim kesilmiyor. Ancak 4g yi açınca internette birşeyler okurken cihaz bi anda şebeke yok diyor ve 15 saniyede falan 3g ye dönüyor.Bu durum sık yaşanan bir durum değil. Ancak bağlanmak için bu kadar beklemesi bence normal değil. Bunun için 3g/2g otomatikte kullanıyorum. Bunun yazılım değil de cihaz kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarez999

    evet hocam nee diye geçiyor. Frekans problemi yok sanırım yani görüşmelerim kesilmiyor. Ancak 4g yi açınca internette birşeyler okurken cihaz bi anda şebeke yok diyor ve 15 saniyede falan 3g ye dönüyor.Bu durum sık yaşanan bir durum değil. Ancak bağlanmak için bu kadar beklemesi bence normal değil. Bunun için 3g/2g otomatikte kullanıyorum. Bunun yazılım değil de cihaz kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

    4g olmamasi problem değil, 3g/2g otomatikte düzgün calissin yeter. Bende soyle bir problem var, kutudan ilk çıkan orijinal rom harici tum guncellemelerde şebekeden düşme, ulaşılamama, arayamama sorunu oluyor. Yalniz telefonu kapatip açınca duzeliyor. Uygun bir zaman bulunca tavsiye ettiginiz romu deneyecegim. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.