Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace II ve Galaxy Mini II için yurtdışında ön sipariş alımları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Samsung'un geçtiğimiz ay duyurusunu yaptığı Galaxy Ace II ve Galaxy Mini II modelleri için yurtdışında ön sipariş alımları başladı. 

800 MHz çift çekirdekli işlemci, 768 MB RAM, Android 2.3 işletim sistemi, 3.8-inç 480 x 800 piksel dokunmatik PLS ekran, 4 GB dahili flash bellek, 5 MP kamera, 720p video kaydı ve 1500 mAh bataryaya sahip Galaxy Ace II için 250 Pound (~701 TL); 800 MHz Qualcomm MSM7227 işlemci, 512 MB RAM, Android 2.3 işletim sistemi, 3.27-inç 320 x 480 piksel dokunmatik ekran, 4 GB dahili flash bellek, 3 MP kamera, VGA video kaydı ve 1300 mAh batarya ile donatılan Galaxy Mini II için 180 Pound (~505 TL) fiyat belirlenmiş durumda.

Samsung Galaxy Ace II'nin 23 Nisan'dan itibaren İngiltere pazarına giriş yapması beklenirken, Galaxy Mini II'nin çıkış tarihi henüz belli değil.

• ace 2 güzele benziyor
  • ace 2 TR de en fazla 900 TL olsa iyi iş yapar bence.en azından ben alırım.
  • ace 2 ye hayran oldum.Teşekkürler samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

ace 2 TR de en fazla 900 TL olsa iyi iş yapar bence.en azından ben alırım.

Aynen 1000 TL'yi falan geçerse zaten ilki gibi satış yapamaz
  • 900tl cok ace 2 icin ilki kadar etkili bir fiyatlandırma olmalı bence 750tl uygun hatta daha asagısı da olabilir
  • 800 mhz çift çekirdek. süpermiş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inş ace 2 nin renklileri de vardır
  • ace 2 800-850 tl olur.
  • Bekle ki 4.0 gelsin.
  • belliki stok çok eritmeye çalışıyorlar :)) galaxy S3 nezaman çıkıcak bakalım özellikleri neler olcak bunlar göz boyama sadece okadar :)
  • bu telefon alinmaz nedenmi bir kere ram dusuk 756 mb ram sistem zaten en az 400 kullanir geriye az kalir ve bu sene yazin android 5 cikcak ve bu telefonu alan android 5 terfi edemiycek ayrica kamerasi 5 megapiksel flas yok.ayrica dikkat ettiyseniz arada bir modelde 512 mb ram yaziyor buyuk ihtimalle zaten android 4 yani isc yi alamaz, o fiyata sonyericson telefonla var ondan alinir en azindan ics 4 ve 5 alir.
  • şu samsungun telefonların hepsi aynı,hiç mi tasarımdan ödün vermez insan,ama ace 2 donanım olarak iyi,fiyat iyi olursa alınabilir,tabi bide ics güncellemesi alması gerek cihazların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

bu telefon alinmaz nedenmi bir kere ram dusuk 756 mb ram sistem zaten en az 400 kullanir geriye az kalir ve bu sene yazin android 5 cikcak ve bu telefonu alan android 5 terfi edemiycek ayrica kamerasi 5 megapiksel flas yok.ayrica dikkat ettiyseniz arada bir modelde 512 mb ram yaziyor buyuk ihtimalle zaten android 4 yani isc yi alamaz, o fiyata sonyericson telefonla var ondan alinir en azindan ics 4 ve 5 alir.

birader daha 4 çıkmadan 5 in derdine düşmüşsün 5in telelre gelmesi en erken 1 yıl veya daha fazla olur,sistem 400 mb ram yemez,isteseler her telefona ics güncellemesi getirirler.galaxy gio için bile yapabilirler,bu işte en iyi sony 512 mb 1ghz tek çekirdekli tüm 2011 xperia serisine getiriyor ics yi.betesı bile güzel kullandım.
  • bu millet neden bukadar ram e takmış durumda ? ps3 de 256 mb xbox dada 512 mb ekran kartıyla paylaşımlı oda bunlara yetiyoda o grafikteki dandik oyunlara o ram nasıl yetmiyor ?
  • ikiside gayet güzel ürünler. Samsung hem giriş seviyesinde hemde orta seviyede çıtayı yükseltiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

ace 2 800-850 tl olur.

Bu telefon o kadar etmez piyasada nerdeyse donanım olarak iki katı fazla olanlar çıkıncaya kadar 800-850 olurki buna o parayı vermek ne kadar mantık şuan bile motorola atrix le yarışamıyor kim neden 800-850 versin ederi 650-750 arası
  • Galaxy mını çok uygun bence tam kıvamında bır telefon tasarımıda güzel..
  • Bence ikisi de pahalı.
  • Geleceğin nokia'sı artık samsung olacak gibi 2 seneye kalmaz geçer nokia'yı,her segmente hitap eden ürünleri ile bence çok iyi iş çıkarıyorlar bu 2 telefonda harika olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.