E

Çavuş
25 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Soru başlıkta
Merhaba, 20k bütçem var. Samsung düşünüyorum.
55CU7200
55CU8100
55AU7000 modellerinden hangisi daha iyidir? Farkları nedir? Bilen aydınlatırsa sevinirim
Merhaba, 2015 Corolla aracımız var. Önceki sahibinin eşi kullanırken ön tamponun sol tarafında yaklaşık 15 cm çapında sürtmeye sebep olmuş. Renk sedefli beyaz. Ustalar boyamaya yanaşmıyor. Güzel olmaz beğenmezsiniz diyorlar. Bu haliyle de hoş durmuyor. Tavsiyesi olan ya da başına gelen var mıdır?
Bütçe 13 bin. Hangisini tavsiye edersiniz? Ya da Samsung marka başka cihaz tavsiyesi de alabilirim.
2020 Corolla Dream MDS aracım var. Daha performanslı ve daha konforlu bir araca geçmeyi düşünüyorum. Vag grubu araçları şanzıman sorunları nedeniyle düşünmüyorum. W204 makyajlı kasa hoşuma gidiyor. Ancak ikinci elde önümüzdeki süreçte corolla kadar prim yapamama ihtimali düşündürüyor. Sizce C180 alınır mı ?
İyi günler. A3 Dynamic paket 2016 model, Octavia ise Style paket 2017 model. İkinci elde yapacağı prim ve motor performansları benim için öncelikli tercih olacak.Yılda 10-12 bin km arası kullanımım var. Sizce hangisi daha ideal bir tercih olur?
Merhaba dostlar aşağıda linkini bıraktığım ürünü almaya karar verdim. Çoğunlukla iş için kullanacağım. Nadiren oyun oynarım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-iil-intel-core-i5-1035g1-12gb-512gb-ssd-mx330-freedos15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82c500r2tx02-p-HBV000014SZYT?magaza=2S Bilgisayar
Dostlar şu iki ürün arasında kaldım. Çok sık oyun oynayan biri değilim. Ancak oynayacağım zaman da alan sıkıntısı, diskte yer olmaması gibi problemler yaşamak istemiyorum. Ürünün min. 7 sene idare etmesini istiyorum. Sadece 256 GB SSD alanı bulunan ürün sıklıkla alan problemi çıkarır mı? 512'lik için bu kada farka değer mi?Son olarak Max. 7500'e daha iyisi mümkün mü?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-intel-core-i5-1035g1-12gb-256gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82c500nntx-p-HBV000014MKOP?magaza=TURAN ELEKTRONİK1
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-iil-intel-core-i5-1035g1-12gb-512gb-ssd-mx330-freedos15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82c500r2tx02-p-HBV000014SZYT?magaza=2S Bilgisayar
Merhaba dostlar, aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum. Good Year Ultragrip 8 ile Lassa Snoways 4 arasında kaldım. Tecrübeli arkadaşlar görüş belirtirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar. Windows 10'da cd, usb kullanmaksızın doğrudan pc üzerinden format atmak mümkün mü? Ayrıca cihazım Windows 8 iken 10'a güncellemiştim. Format atılması halinde cihazım tekrar 8'e mi dönüşecek. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.028 (Bu ay: 4.153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.