< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Samsung paragöz bi firma. S27 serisi için kendi ekran üretmek yerine başka bir Çinli firmadan ekran alacağı söylentileri var telefon başına 10-15 dolar fazladan kar etmek için. Hem yıllardır geliştirdiği teknolojiyi çöpe atmaz hem de Snapdragon'a para yedirmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp3ctre01 -- 9 Haziran 2026; 15:4:44 > |
|
Adamlar iPhone 11 dahil performans vaad ederken biz her sürümde hem o kadar bekliyoruz hemde elde tutulur bir yenilik göremiyoruz. Samsung bada'yı geliştirmeyi bırakmasaydı hadi onu da geçtim Tizen ile devam etseydi her şey bambaşka olabilirdi. Apple'da kısarak veriyor ama en azından süründürmüyor ve eğer bu yukarıda ki tablolarda ki veriler tutarsa iPhone'lar için çok iyi olacak demektir ama ben Android için çok umutlu değilim hem dağınık ekosistem hemde Google'ın müdahaleleri bu işi imkansız kılıyor. |
|
Cihaz bakımından kontrol edin otomatik yeniden başlatma ayarlarını bakalım, performans düştüğünde yeniden başlat vs. gibi seçenekler açık mı değil mi bir bakın hocam. Uygulamalar listesinde garip uygulamalar var mı onları kontrol edin, ve son olarak bildirimler kısmını sessiz bildirimler varsa göz atın bazı uygulamaların kilit ekranında gösterme seçeneği aktif olunca bildirim gelir ama hiçbi şekilde göstermez ama ekranı uyandırır gibi. WakeUpScreen tarzı uygulamalar varsa onları da kaldırın. Bu ara şöyle bi çift bildirim sorunu da varmış OneUI'da. From the oneui community on Reddit: Double notification bubble https://www.reddit.com/r/oneui/s/bpnACgGtqp |
|
güncellemeden sonra hiç bir ayar değiştirmedim uygulama da yüklemedim. Gün boyunca hiç yapmıyor, akşam eve gidiyorum kanepede uzanırken ara sıra telefona açıp bakıyorum yanıma koyduktan bakıyorum arada bir kendi kendine ekran açılıyor hiç bir bildiri v.s göstermeden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 11 Haziran 2026; 14:15:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 12 Haziran 2026; 17:48:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Haziran 2026; 0:46:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yapmışlardır hocam 8.5 sürümünde çok fazla hata var, google renk paleti ile sistem renklerinin çakışması gibi. Bazı yerler Türkçe bile değil bende çevirilmemiş. :)) Zaten sallamasyon oldukları belli ki oyalamak için beta koyup duruyorlar süre kazanalım diye. Odak yeni çıkacak cihazlarda her zaman, o da çıkınca diğerine geçiyorlar önceden yine geri bildirim sonrası düzeltme güncellemesi falan olurdu. Şimdi sıradaki OneUI sürümüne kalıyor hepsi. Onda da başka bi şey bozuluyor, sonsuz döngü hazır. |
|
İşte Türkiye'de ilgilenen bile yoktur, varsayalım bi değişiklik oldu uygulamada muhtemelen kopyala yapıştır yapıp geçtiler aynı şekilde. |
|