< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
| _____________________________ |
|
Son güncelleme sonrası 4 hane olan pin girince otomatik ok olayı 6 haneye çıkarmışlar sanırım. Ben eskiden beri kullandığım için hala 4 hanede otomatik açılıyor pin değişmediğim sürece sorun yaşamam sanıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 18 Şubat 2024; 2:9:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
hayır takılmıyor. |
Merhaba arkadaşlar. Bende geçtiğimiz hafta sonu 8/256gb olan A54 aldım. Şöyle bir problemim var. Çalıştığım işyerim şehir merkezinin dışında olduğu için genelde bütün operatörlerin çalıştığım işyerinin orda hatları çok zayıf çeker, örneğin hat seviyesi toplamda 4 çizgi ise genelde 1 çizgi şeklinde çok nadiren 2 çizgi seviyede çeker. A54 ten önce iphone xs max kullanıyordum. İhpone işyerinde çalıştığım odadaki masamda dururken 1 çizgi bile hat seviyesi olsa mobil veri simgesi 4.5 g olarak görünür hat ve internet kullanımında çok nadirde olsa sorun yaşamadan internetten bir uygulama yada video felan izletirdi arada nadiren donma takılmada olsa. A54 te durum farklı, Aynı noktada ise A54 te hat çekim kalitesi 4 çizgi üzerinden yine 1 çizgi olarak görünmekte. Ama mobil veri simgesi H+ olarak görünüyor internet kullanımı yapamıyorum. örneğin youtube yada instagramda bir videoyu oynatmıyor. Yada story reels gibi içerikleri görüntüleyemiyorum. Yada telefonun internet ile çalışan herhangi bir uygulamasını çalıştıramıyorum. Telefonu uçak moduna alıp tekrar uçak modunu kapattığımda hat gelir gelmez mobil veri simgesi 4.5g olarak görünüyor akabinde 5-10 saniye sonra tekrar mobil veri kalitesi H+ bazen sadece H ye düşüyor. Bu mobil veri çekim kalitesi için yapabileceğim bir şeyler varmı arkadaşlar.. |
|
Şehir merkezinde her iki telefonda aynı hat ile normal çekmesi gerektiği gibi çekiyor bir sıkıntı yok. |
|
Çekim kalitesine yapabileceğimiz bir şey maalesef yok hocam, bilen varsa buyursun yine de. Kabul edelim bu telefonun çekim gücü zayıf olsun, ama diğer güncel telefonlarda da durum farklı olmayacaktır. Model olarak 5G'li telefonlar çıkıp duruyor biz hala 5G bekliyoruz, gelecek de yaygınlaşacak da kullanacağız. Ve haliyle kullandığımız uygulamaların da veri tüketimi artıyor. Altyapı değişmediği sürece çekim sorunları yaşamaya devam edeceğiz gibi gözüküyor. |
|
|
Hayırlı olsun, Çift SIM aynı anda kullanılıyor. SIM kart yuvalarından biri Micro SD kart için paylaşımlı kullanılıyor. Yani sadece ya ikinci hattı takabilirsiniz ya da hafıza kartını tercih edebilirsiniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 19 Şubat 2024; 22:37:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sıfır telefon daha hızlı da gibi geldi bana. Ben bu mevzu eskide kalmıştır diyordum da 1 senedir sıfırlamadığım telefon, kutudan çıkartılıp güncellemeleri yapılmış telefona göre bir tık daha yavaş geldi. |
|
|