Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.235
Cevap
159
Favori
632.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş

İntelligent wifiye girin altta intelligent wifi 6.0.0 birkaç kez basın geliştirici açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam onunla ilgili ''daha iyi wifi ağlarına geç açık'' olmalı. Geliştirici ayarlarında ekstra bir seçenek göremedim. geçiş yapmak için ekranın kapalı olması gerekiyor galiba ki bu konuda bir sorun yaşamıyorum, gayet iyi bir şekilde geçiş yapıyor bende.

Ayarlar açık ama ekran saatlerce kapalı olsa dahi aşağı kattaki zayıf olan ana modemin sinyalini almaya çalışıyor üst kattaki full çeken yükseltiicinin dibine de bıraksam ona bağlanmıyor kendiliğinden. Satacağım en sonunda bu aleti bir daha da Exynos'a bulaşırsam ne olayım

Bu tür uygulamaları da çok denedim ama bir işe yaramıyor.
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 26 Kasım 2023; 21:45:13 >

• aslında bununla ilgili spesifik bir çalışma yapabilirsiniz. yukarıda geliştirici bölümünde zayıf wifileri açtığımız bölümde o ayarı kısarsanız düşük wifiyi görmeyecek böylece güçlü sinyaller arasında daha kolay geçiş yapacaktır. ama bu dediğim ayarı kısarsanız 2 diş gören wifileri artık telefon görmezden gelecektir.

Siz de bu sorunu yaşıyorsanız Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Güncellemeler kısmından Google Play'i güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bu, sorunu çözdü gibi şu anlık.

• Ferrari görselli kılıf arıyorum. Bunu buldum ama elma modelleri için çok daha güzelleri var. A54 için bulan olursa haber bekliyorum.

• Ejderiya komado E kullanıcısına yanıt

geçme bekle, marta doğru yeni seri netleşir o zaman gerekli aksiyonu alırsınız.

acil ihtiyaç falan yoksa hazırda a73 de güzel cihaz çok bir şey farkettirmez

Teşekkür ederim hocam bekleyelim madem

Hocam zahmet etmişsin sağol ancak ben henüz One UI 5.1 ile devam ediyorum ve Wifi Developer Options dışında bir yer yok Intelligent Wifi altında. Sizde Connectivity Labs varmış, o bende yok maalesef. One UI 6'ya geçince inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Kasım 2023; 2:57:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür uygulamalar şarjı içtiği gibi pratikte güvenlik nedeniyle başka ağa bağlanma noktasında sorun yaratabilir güncel Android üzerinde.

Hocam istikrarlı ve sürekli değişken bir ekonomimiz olmasa bekleyin Mart-Nisan gibi A55'e geçin derdim ama siz o zamanı beklerken bırakın A55'in çıkış fiyatının kim bilir ne kadar olacağını A54 bile zamlanacak belkide. Zaten Ocak ayı yeni yıl zamlarıyla meşhurdur. Ben A53 kullanıcısıydım ve 54'e geçtim iyi ki geçmişim asla pişman değilim. A73 güzel cihaz işlemci açısından ama deli gibi oyun oynamıyorsanız A54'e geçmeye kesinlikle değer. Çünkü aşırı yüksek sistem isteyen oyunlar dışında gerek kamerasıyla gerek günlük kullanımıyla hatta basit bir detay olsa bile yeniledikleri titreşim motoruyla bile size kesinlikle 73'ü aratmayacaktır. Ben geçin derin. One UI 6'da yeni geldi taze taze, güzel gider.

İntelligent wifi 5.0.1 üst üste birkaç kez tıklayınca geliştirici modu açılmıyor mu sizde. İntelligent wifi 6.0.0 birkaç kez tıklayınca Connectivity labs sonradan açıldı.

Ben geçmezdim. Çok bir fark yok aralarında.

Tabii bu yorumu ikinci el fiyatını düşünmeden söyledim. Eğer A73'ün ikinci el fiyatına A54'ü sıfır alabiliyorsanız olabilir. Orada da değerlendirmeyi siz yapacaksınız. A54'e geçince daha küçük ekrana, daha ağır bir telefona geçmiş olacaksınız. Kamera konusunda ise A73 için çok da iyi değil deniyordu, belki bir yerde A54'ü inceleyip ona göre kameralarını kıyaslayabilirsiniz.

Şuradan da teknik kıyaslamasını yapabilirsiniz:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11257&idPhone2=12070#diff-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 27 Kasım 2023; 10:48:48 >

• Arkadaşlar merhaba, A73 ile arasında kararsız kaldım, a54'ü elime aldım fakat a73 bulamadım incelemek için. A54 kenar çerçeveleri çok kaba görünüyor, yılların a50'si bile bu kadar kaba değildi, ne yapmaya çalışmış samsung anlayabilen var mı?

En azından A50'den daha büyük bir ekran olsun istiyorum, 6.4 yandan geniş ama tepeden de uzun olsun istiyorum 6.7 vs, Samsung dışında önerebileceğiniz bir marka model varsa onu da değerlendirebilirim, ısınamadım bu telefonlara.

A73'te karşıma ne çıkacağını az çok tahmin ediyorum telefonu bildiğiniz bayağı aşırı derecede gömüyorlar, hemi de çok yüksek model olmayan telefonlardan geçenler.

Çok fark var mı a73 ile a54 arasında?

A54'ün alternatifi olarak Nothing Phone 1, Realme GT2 ve Honor 90 modelleri var. Bunları inceleyebilirsiniz. Ana konularını inceleyerek sorun var mı, kullananlar memnun mu araştırmanız gerek. A54 için konuşacak olursak ben memnunum diyebilirim.

A73 için de bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 27 Kasım 2023; 10:52:25 >
    İşlemci - işlemler kullanım konusunda azıcık bir fark var, ama kamera a73'te soluk malesef, A73 boyutunda başka marka telefon baksam daha isabetli olacak sanırım, zorla güzellik çıkarmaya çalışıyorum şuan, Honor 90 ekran gövde oranı %90 diyor, ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.