Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hangi cihaza baksak kasasında, yazılımında bir sorun oluyor. Bekledikçe de fiyatlar artmaya başladı. Iphone 11 mantıklı geliyor gibi, en azından stabil çalışıyor diye düşünüyorum. Ama bu seferde 720p ekran 5g yok. Bilemedim ne alacağım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gelen,giden cevapsız arama simgelerinin renklerini nasıl düzeltebilirim

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• Telefon konusmasi bittikten sonra kapat ekrani gelmiyor telefon siyah kaliyor var mi basina gelen yakinlik sensoru ile ilgili problem var sanirim

• avb A kullanıcısına yanıt

S20 fe alın geçin hocam. 5g'ye geçiş, 3g'den 4g'ye geçiş gibi basit olamaz ciddi yatırım gerekiyor. Bana kalırsa toplumun genelinin kullanması 3 yılı bulur gibi ciddi paralar verip almıyorsanız şimdi alacağınız 5g bir telefonu da 3 4 yıl sonra kullanmayacaksınız zaten

• Speziale kullanıcısına yanıt

3G den 4G ye geçişimiz basit değil aksine çok sancılı oldu. 5G ye geçişimiz daha hızlı olacaktır buna emin olabilirsiniz. Yeni TURKSAT uyduları boşuna fırlatılmıyor.

• ultiMance kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla mevcut istasyonlar üzerinden 3g'den 4g'ye geçiş oldu basitten kastım bu tarz istasyon değişikliği , altyapı, yatırım büyüklüğü bakımından. 5g'ye mevcut istasyonlar üzerinden erişim sağlanamaz diye biliyorum. Yanlış ya da eksik biliyor da olabilirim. Şu an bile 4g'yi ne kadar hızlı kullanabildiğimiz ortada bu yüzden ben 5g'ye geçmenin öyle kolay olmadığını düşünüyorum. Ne kadar hızlı bir geçiş olacağını göreceğiz.

• prozium77 P kullanıcısına yanıt

bende de aynı problem var.bazen ekran geliyor ama bazen konuşmayı sonlandırmak için yan tuş ile ekranı açmak zorunda kalıyorum.

• ultiMance kullanıcısına yanıt

Uydular ile altyapının ne alakası var ? Baz istasyonadaki vericiler 5g ye nasıl entegre edilecek ?

s20fe almaktansa iphone 11 daha mantıklı geliyor.En azından satarken değer kaybetmez.

• asterea kullanıcısına yanıt

Bende şöyle bir sıkıntı var Android 12 den sonra oluştu çift tıkla ekranı uyandırınca bazen ekran en kısık parlaklıkta açılıyor tekrar çift tıkla ekranı kapatıp açınca düzeliyor

5G bize 5 yıl içerisinde bile gelmeyebilir.

Bu yatırımı yapabilecek operatör sadece Vodafone. Turkcell, Türk Telekom bankaların elinde esir. Onlar kendi zararlarını çıkartmaya çalışıyor. Varlık fonundan satışa çıkıp birisi alırsa belki ama o da parasını çıkarmaya çalışacağına 5g rüya. Vodafone da yapmasamda olur diyecektir.

Bu arada malzeme kalitesine takılmamak lazım. Ara sıra plastik çıt çıt yapıyor. Bir zararı yok.

S9+ göre ekran daha sarımtırak gelmişti ilk başlarda, şuan gözüm alıştı galiba.

Bu telefonu seçme nedenim. 2021 yılında çıkmış olması, Snapdragon işlemci, 3.5mm giriş, stereo hoparlör... Bu filtre ile telefon arayınca 3, 5 seçenek geliyor. En mantıklısı bu modeldi.

• gelen smsler bildirim olarak gelmiyor, mesajlar uygulamasına girince sonradan görüyorum hep. bunu yaşayan var mı? nasıl düzeltiriz?

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Mesaj uygulamasının bildirim ayarlarını kontrol et.

Kapatmış olabilirsin.

android 11 de iken böyle bir sıkıntım yoktu android 12 den sonra hatta son 1 haftadır yapmaya başladı bende de.

hatta android 11 de titreşim motoru bazen çalışmıyordu tamire verecektim android 12 yükleyince o düzeldi.

garip bir durum bir yerden düzelirken bir yerden sıkıntı çıkarttı.

çözüm format olabilir ama şuan yapamam

• Galaxy a52s alacak olan varsa
    Pubg testini çekip paylaştım

https://www.youtube.com/watch?v=6JhSEbn6aF4&feature=youtu.be

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

ben öyle bir problem yaşamıyorum ama bende ekran ışıgı ortama göre değil,kendi sabitlediğim yerde duruyor o yüzden olabilir.

• eurotrip kullanıcısına yanıt

Yüklü olan Telefon uygulamasının sürümü nedir kontrol edebilir misiniz? Güncel değilse güncelleme ile düzelebilir belki, bende yüklü olan sürüm 13.0.05.14 olarak gözüküyor.

• Spigen AlignMaster cam ekran koruyucuyu tekrardan stoklarda görünce almayı düşünen varsa diye paylaşmak istedim. Fiyatı maalesef 120TL seviyesine çıkmış durumda, Spigen'in kendi sitesinde ise 480TL...

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08XX5LLVM/

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-a52-galaxy-a52-5g-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-alignmaster-glas-tr-slim-full-cover-black-siyah-agl02821-pm-HBC000008SWTG

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

En az bir kez başıma geldi benim de. Ayarına girip dokunduğum an düzelmişti

Maalesef +1

ilk güncelleme ile düzeltilir diye umut ediyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.