Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.707
Cevap
98
Favori
520.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba Bir kaç ay önce eşime a52 aldık genel olarak memnunuz fakat telefonla görüşme sırasında arka plan gürültüsünü çok alıyor bunun bir ayarı var mı yoksa bir arıza kaynaklı mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Perşembe günü sipariş verdiğim a52 siyah modeli bugün geldi. Hiçbir sorunu yok . Kurulum yapıyorum. Cihaz kutusunu açarken video almıştım arka kapakta bir şey olabilir diye ama bir problem yoktu. Güncelleme de gelmiş.

  • A52 4 aydir kullaniyorum. Mavi renk teknosadan aldım. Alırken ekran koruyucu aldım. Kilifta verelim dediler biraz inceledim cihazı kabalaştırıyor diye vazgeçtim. Sonra farklı bisey alirim diye. Sonrasinda almadım bu zamanda arada bi ufak darbelere dusmelere maruz kaldi. Kasada koselerde hafif ezilme cizilmeler oldu. Gecen hafta ekran gidip gelmeye basladi koselerden hafif baski yapinca ekran kapaniyordu. Garantiden sorguladim. Ekran icten kırık yada catlak sonucu BDH serviste 770 tl ye ekrani değiştirdiler.
    Kesinlikle darbe emici tarz kilif ile kullanilmalı bu kadar erken arıza çıkarmasını beklemiyordum. Ayrıca serviste en ufak cizik darbe kullanıci hatasi oluyor.
    Cihazdan her yönüyle memnunum. Sadece dex mode uygulamasıda olsa süper olurdu diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ürünü ilk aldığınız günlerde batarya nasıldı? Batarya bana bir tık hızlı bir şekilde bitiyor gibi geldi, 90Hz ayarındayken.

  • tiestoly kullanıcısına yanıt

    İlk zamanlar video çekiminde atamalar filan vardı. Şimdi olmuyor. Ram plus filan açılıyor. Fotoğraf çekimleri için bazı özellikler filan ekleniyor. Şarj stabilitesi artıyor. Ara sürümlerde wifi sorunlu olan bir sürüm de vardı. Gelen sürüm çok eskiyse tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3-4 telefonumu alır almaz mümkünse Spigen, henüz TR'de yoksa idarelik bir kılıf takıp sonrasında Spigen alırım A52 için de sonradan Spigen aldım. Bir önceki Mi 8 cihazımı ayda 1-2 kez mutlaka düşürürdüm telefon sağlam zannederdim, pandemide bu telefonun kılıfsız halini de unutmuşum biraz böyle kullanayım dediğimin 2. günü telefon öncekilere kıyasla çok kısa mesafeden düştü ekran gitti. Kılıf kesinlikle çok önemli.


    Ayrıca kılıf hem dayanıklılık ve güvenlik sağlıyor, hem de telefon seçimindeki malzeme kalitesi kriterini ortadan kaldırıyor gibi bir durum var. Bu cihazın da neredeyse tek eksisi bu zaten.

  • fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    Ram plus nedir hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ustam 60 hz kullanıyorum zatende 4500 batarya için oyunda oynamadan 10 saat beklerdim benim eski telefon nokia 8 bile 3000 batarya ile 8 saat veriyodu ilk zamanlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylmz41 Y kullanıcısına yanıt
    Ama Hocam şöyle bir şey var
    Nokia 8'in ekran boyutu 5.3 inç, a52 nin ise 6.5 inç bu farkta az deyil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soultechuser S kullanıcısına yanıt
    İlk 1 hafta cihaz sizin kullanımınızı öğreniyor
    Az derken Mesela kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazımı bluetooth üzerinden araca bağladım zaman son sesi açsam bile istediğim yüksekte çıkmıyor ama farklı telefonu bağlayınca neredeyse 2 kat fark var. bunu herhangi bir ayarı var mı?

  • geliştirici ayarlarinda mutlak sesi iptal et seçeneği var onu aktif edin değişim olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung A52 mavi renk cihazımı yaklaşık 1 buçuk aydır kullanmaktayım. Dark mode ve güç tasarrufu açık şekilde oyun oynama hariç 2 günlük kullanım süresinde finans işlemleri, whatsapp, twitter, chrome tarayıcı vs. 14-15 saat ekran süresi veriyor. Cihazın pil optimizasyonu gayet başarılı.

  • 30 Kasımda 4299 TL ye aldığım A 52 1 gün sonra 5500-6000 bandında geziyordu..

    fiyatlara ne olmuş öyleSamsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

  • Ekranı komple kaplayan bir ekran koruyucu önerir misiniz ? Sağı solu da kalkmasın . Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylmz41 Y kullanıcısına yanıt

    4 GB daha ram takviyesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefona kılıf ve seramik cam sipariş sipariş etmiştim ancak yanında böyle birşey de geldi. Ne olduğunu anlayamadım. Bilen var mıdır acaba?

    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • blackhawk48 B kullanıcısına yanıt

    Güç tasarrufu modunda ne gibi kısıtlamalar oluyor hocam?

  • Paetzold kullanıcısına yanıt

    Ekran 60 hz e düşüyor ancak çok fazla hissedilmiyor bu fark. İşlemci hızı düşüyor ancak ben hiç hissetmiyorum. Always on display kapalı konuma geliyor. Cihaz maşallah hem yazılım hem de stabilizasyon olarak gayet iyi olduğundan güç tasarruf modu açık olarak kullanmaktayim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurayk G kullanıcısına yanıt

    Selam, popsocket denilen bir aparat.

    Telefona ya da kılıfa yapıştırılarak kolay tutuş için kullanılıyor.

  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.