Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.541
Cevap
96
Favori
1.030.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla telekom cihaz kampanyalarına poco f1 dahil etse ya da asus 5z direk ona yöneleceğim ama maalesef.

    Cihaz yenileme kampanyası ile A50 almayı planlıyorum. iPhone 6s 64gb'ı verince 1625 tl kampanya indirimi gösteriyor ve kalanı 12x159.58 tl taksit yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    2000 liralık telefona 2850 lira verince böyle savunma gereği duyarsınız tabi. Telefonun tek güzel yanı ekranı ve bataryası geri kalan tüm özellikleri 1600-2000 liralık telefonlarda var hatta daha iyisi var. Biri çıkmış demiş iphone 8 plus kadar kamerası iyi çekiyor Pubg basit oyun snapdragon 636 da bile oynuyorsun ama mali g72mp2-3 pubg yi akıcı oynatamıyor. Bazıları akıcı diyor ama ben 25-30 fps ye akıcı demiyorum. Fortnite mesela snapdragon 660 ı desteklemiyor çünkü yetersiz. Oyun oynamayacaksan 4000 bataryaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu telefonun tek iyi yanı android pie ile gelmesi 2 büyük güncelleme alsa android 11 i görecek demektir. Kamerası 1080p 30 fps çeken ois olmayan sıradan bir kamera. 1600 liralık gm9 pro 4k çekiyor ve daha iyi kamerası var. Öte yandan 2700 e lg v30, 2800 e zenfone 5z, 2900 e s8 satılıyorken orta seviye telefona ben 2850 lira vermem. Vermeyi düşünede kazık yediğini söylerim. Almayın düşsün fiyat 2300 e falan inince alırsınız. Zaten klasik samsung fiyatları 1 ayda sert düşüyor.
    Uzun uzun cevap yazmıştım da sonra dedim kendime "bu adam dediklerimin çoğunu anlamadan-analiz edemeden boş boş konuşmaya devam edecek" sildim, kendi ayağına sıkmışsın zaten bana gerek yok aslında. Gereksiz bi' provokatör daha.




  • Eledhrim kullanıcısına yanıt
    emirsavas kullanıcısına yanıt
    12 ay 160 lira ödeyeceksin cihaz 2000 liraya geliyor. 2 ay sonra 2000 liraya düşecek cihaza 2000 lira + iphone 6s verilmez. Üstelik kamerası 6s ten kötü. Dediğin gibi poco veya zenfone 5z yok ama onları alışveriş kredisiyle satıyorlardı. Bence krediye gir amiral gemi al bu fiyata orta segment cihaz alınmaz. Hadi kamerası iyi olsa işlemciyi salla al derim ama kamerası amiral gemilerden çok uzak.

    @emirsavas

    Kardeşim ne yazıp yazıp siliyon yaz görelim ne yazacan.

    Nokia geçen sene 8.1 cihazı çıkarttı. Snapdragon 710, oisli çift kamera ve 3500 bataryaya sahipti. 8.1 ile aynı fiyat yani 350 eurodan çıkan a50 de böyle olsaydı fiyatının hakkını verirdi. Şu a7 2018dekine benzer vasat kamera ve vasat işlemciyle bu fiyatı haketmiyor. Bu telefonun olması gereken çıkış fiyatı 250 euroydu. a70 tanıtılmış 50 euro fazla olur. 32 mp kamera 4500 bataryayla geliyor. A50 yerine onu bekleyip 300 lira fazla verip alınabilir ama 32 mp kameranında vasat olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mart 2019; 17:30:48 >




  • Haklısın bir düşüncem de dediğin gibi yapmak, ikinci elde 6s gider diye de düşünüyorum.

    Peki bu kamera sorunu yazılımsal bir sorun ise, baktığımız zaman diyafram değerleri de megapiksel değerleri de kötü değil. Yazılım güncellemesi ile çözülme ihtimalini de düşünüyorum ama tabi ki sadece ihtimal bu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Willian

    Kamera konusunda katılıyorum hocam. Ama diğer konularda fazlasıyla tatminkar cihaz bence. Bu fiyata almaya değer mi bilmiyorum. Ben değişim kampanyası ile aldığım için aldım. Sıkılmıştım artık iphone 7 den şarjından falan ekranı zaten gerçekten mükemmel.
    1 saat önce aldım bende. Telefon bence fiyatına oranla fazlasıyla tatminkar . Belki kamera için bir güncelleme yayınlarlar . Kamerada potansiyel var ama samsung ilgilenir mi bilmem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kamerada bir ışık var evet ama dediğiniz gibi samsung ilgilenir mı bilmem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Willian

    Hayırlı olsun hocam kamerada bir ışık var evet ama dediğiniz gibi samsung ilgilenir mı bilmem
    Sağolun. Ama fiyatına göre gayet ideal bir telefon olmuş.
    En çok beğendim şeyler saçma bixby tuşunun olmaması ve dahili radyo oldu Ekranı da çok güzel ayrıca..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 26 Mart 2019; 19:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon wifide pili kokluyor, mobil ağda daha cömert harcıyor 4,5-5 saat ekran süresi veriyor. İlk gün deneyimim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam fiyatına göre iyi ben şimdi yanına bir de samsung s3 watch aldım mis gibi oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eledhrim kullanıcısına yanıt
    Kamera sorunu diye bir şey yok aslında. Bu donanım böyle performans veriyor. 6s bile 4k çekebiliyor 1080p 60 fps çekebiliyorken bu telefon 1080p 30 fps de kalıyor üstelik kamerada donanımsal ois yok. Sensörde amiral gemi kalitesinden uzak. Dolayısıyla kaliteli çekemiyor. Huaweinin kameraları güzel olsada işlemciden dolayı 4k çekemiyor. Yani kamera kadar işlemcide çok önemli.

    Ben burada bunları dile getirince orta segmentin orta segmenti cihaza 2850 lira verenler beni linç ediyor. Çünkü burası a50 ana konusu. Kaç sene öncesinin s8 i kamera konusunda a50 den çok daha üstün. Orta segment diye dandik kamera dandik gpu, plastik kasa koyup 350 eurodan satan samsung telefonlarını almayın aldırmayın. Amiral gemileri mükemmel olsada orta segmentte başarısız. Pocophone kara cuma indirim zamanı 2500 liraydı hem kamera hem performans olarak a50 den 2 kat iyi cihazdı. Ama şimdi fiyatları uçmuş xiaomi türkiye yani evofone kazığı diyelim. A50 pocophone dan pahalı yurtdışında ama tr de tamtersi. Batarya takıntın yoksa amiral gemi almanı öneririm. Batarya hariç her konuda benzer fiyatta iyi amiral gemiler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mart 2019; 20:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celik44

    Telefon wifide pili kokluyor, mobil ağda daha cömert harcıyor 4,5-5 saat ekran süresi veriyor. İlk gün deneyimim
    Pilden kokluyor derken wifi da pil tüketimi aşırı mı? Ben şahsen şuan pil ömrüyle ilgileniyorum. S5 tam 4 yıl sonra artık işkence olmaya başladı pil sabah doluyor, öğlene yarılıyor :S


    Bir de internet bankacılığı kullandığım için Dr.Web Security ücretli sürümünü kullanıyorum. Gerçi istatistiklere baktığımda Dr.Web Security 100 şarjda %2 yiyorsa play hizmetleri %40-42 arası :S Ne yapsam çözüm olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 26 Mart 2019; 22:17:50 >
  • NFC olmaması çok kötü olmuş. S7 Edgeyi kardeşime verip yeni bir telefon alayım diyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bu akşam aldım. alışmaya çalmışıyorum kamerası gayet tatminkar.

    telefonda bildirim ışığı yok bilerak aldım, ama ekrandaki çıkan bildirim olayı da 3 dk da bir uyarı verecek şekilde ayarlanmış. kimilerine yeter mi bilmiyorum ona göre düşünerek almak lazım.


    benim için şu an ilk gözüme çarpan eksileri

    - bildirim ışığı olmadığından ekrandaki bildirim çok yeterli değil gibi geldi.
    - elinizde tutarken müzik dinlemek istediiğinizde yada başka bir şey elinizle haparlörü epey kısıtlayabiliyorsunuz.
    - ekrandaki parmak izi okutma çok hızlı değil ama tatminkar.
    - NFC yok ama kaç kişi aktif olarak kullanıyor?

    artıları ise

    +telefon çok şık çok ince ve az ısınıyor.
    +Kamerası çok tatminkar, dahasını isteyen daha yüksek fiyatlara çıkmalı bu paraya bu kamera...
    +ekran kalitesi parlaklığı her şeyi çok iyi.

    ilk izlenimlerim bunlar.
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam... Türkiye şartlarında bu kadar... Üstünü bekleyen pamuk eller cebe...


    Bende cumartesi gidip alcağım, fakat kılıf olayı yok gibi... Spigen'e baktım, orada da yok. Benim için etrafını çevreleyen ve darbe önleyici, ayrıca arka kısımdaki kamera çıkıntısını örtecek bir kılıf olması çok önemli... (Silikon tarzı...)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

    Aynen hocam... Türkiye şartlarında bu kadar... Üstünü bekleyen pamuk eller cebe...


    Bende cumartesi gidip alcağım, fakat kılıf olayı yok gibi... Spigen'e baktım, orada da yok. Benim için etrafını çevreleyen ve darbe önleyici, ayrıca arka kısımdaki kamera çıkıntısını örtecek bir kılıf olması çok önemli... (Silikon tarzı...)
    evet maalesef şu an piyasada kılıf vs gibi şeyler yok. Bende araştırdım ama maalesef

    telefonun tek sevmediğim özelliği şu an bildirim ışığının olmayışı ve bildirim ekranda nasıl görüntüleyeceğimi çözememiş olmam. onun haricinde gayet bu fiyata alınası telefon yapmış samsung
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    %50 mobil veri, %50 wifi ile bugünkü ekran süresi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Aslında var. Silikon kılıf ben gördüm. Gittigidiyorda felan var. Pek kaliteli değil ama kılıf çıkana kadar alınır. Bir yerde microsonic vardı ama pek hoşuma gitmedi açıkçası... Jelatin de var...

    Ayrıca o NFC düşkünlüğü olayına ben de akıl sır erdiremiyorum. Hem millet parasızlıktan ağlanıyor, hem de gidip NFC'li telefon arıyor, orta seviye telefona laf çarpıyor. Vay kameraydı, vay NFC'ydi.

    Ayrıca böyle giderse yakında PUGBMeter de çıkar. Telefonda PUBG gibi PC'de bile yama üstüne yama yiyip düzelemeyen bug canavarı oyun için ölçüm yazılımı... :) Telefonda PUBG kastı mı? ÇÖP :) Fırlat camdan gitsin... :)

    Her zaman söylerim, bu ülkenin insanı hem nankör hem de kirli çıkı diye... Sanki memleket çok zengin, herkeste kart var çipli felan... Ya kartı kasaya okutur ya telefonu... Kelin merhemi olayı... İhtiyaçtan değil ha, bizim millet gösteriş budalası, alsın kredi kartını tanıtsın telefona, arkaşına ve çevresine gösteriş budalalığı yapsın.

    Neyse...

    Bildirim ışığı olayına bende katılıyorum. Gel gelelim Samsung son çıkan cihazlarında bildirim ışığını hep kaldırmış... Yapacak bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 27 Mart 2019; 0:22:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

    Aslında var. Silikon kılıf ben gördüm. Gittigidiyorda felan var. Pek kaliteli değil ama kılıf çıkana kadar alınır. Bir yerde microsonic vardı ama pek hoşuma gitmedi açıkçası... Jelatin de var...

    Ayrıca o NFC düşkünlüğü olayına ben de akıl sır erdiremiyorum. Hem millet parasızlıktan ağlanıyor, hem de gidip NFC'li telefon arıyor, orta seviye telefona laf çarpıyor. Vay kameraydı, vay NFC'ydi.

    Ayrıca böyle giderse yakında PUGBMeter de çıkar. Telefonda PUBG gibi PC'de bile yama üstüne yama yiyip düzelemeyen bug canavarı oyun için ölçüm yazılımı... :) Telefonda PUBG kastı mı? ÇÖP :) Fırlat camdan gitsin... :)

    Her zaman söylerim, bu ülkenin insanı hem nankör hem de kirli çıkı diye... Sanki memleket çok zengin, herkeste kart var çipli felan... Ya kartı kasaya okutur ya telefonu... Kelin merhemi olayı... İhtiyaçtan değil ha, bizim millet gösteriş budalası, alsın kredi kartını tanıtsın telefona, arkaşına ve çevresine gösteriş budalalığı yapsın.

    Neyse...

    Bildirim ışığı olayına bende katılıyorum. Gel gelelim Samsung son çıkan cihazlarında bildirim ışığını hep kaldırmış... Yapacak bir şey yok.
    NFC olmazsa da olur. Oyun oynamak isteyen evinde bilgisayarda oynasın abicim. evimde mükemmel bir pc var oyun oynamıyorum bile bu biraz beklenti meselesi.
    oyun için daha üst seviye telefon alırsın olur biter


    bu çok saçma değil mi? bildirim ışığı olmaz da başka alternatif üretir adam.. ama mesaj geliyor bakıyorum ekranda uyarı veren hiç bir şey yok.




  • Tüm operatörlerde volte aktif mi cihazda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celik44

    Telefon wifide pili kokluyor, mobil ağda daha cömert harcıyor 4,5-5 saat ekran süresi veriyor. İlk gün deneyimim
    Beklemede kolay kolay şarj yemiyor. Çok mutlu etti beni :) Galaxy S10 kullanmış biri olarak şoktayım resmen. Aynı senaryoda kullandığımda s10 da şuana dek %93 'te falandı bataryası. Şuan A50 de %100 :) ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.