Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekran süresine nereden bakacağız? Ayarlar kısmında digital sağlık ve cihaz bakımı kısmında farklı süreler var. Hangisi doğru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıklar olsun be... kıçı kırık bişey alalım derken dimdizlak kaldık ortada. diyecek birşey bulamıyorum

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Ayarlar 》cihaz bakımı 》pil 》pil kullanımı

• Konuyu güncelledim arkadaşlar yarın bir kaç rötuşla son halini vereceğim. Umarım beğenirsiniz.

• Arkadaslar hatirlarsaniz hoporlorden sikayetci oldugumu yazmistim. Google playden Samsung Sound Assistant uygulmasini kurdum. Ozellikleriyle bir nebze bana yardimci oldu. Mesela artik ses artirma tusuna basinca ses 10 birim artmiyorda 3 birim artsin diye ayarladim. Dinlerken eko yu degistirip istedigim sesi ayarlayabiliyorum falan....

• Hepsiburada 1 tane bile telefon satmıyor şuanda. %25 ötv den aldıkları telefonları bekletip pahalıdanmı satacaklar napacaklar Kardeşimde s9 var öyle iyi bir hoparlörü var ki sanarsın taşınabilir hoparlörle geziyorsun. Ama gel gelelim bataryası 3000 ve 1 günü yoğun kullanımda zor çıkarıyor. A50 yi bu yüzden istiyorum ama 2500 üstü vermeye değecek kadar iyi bulmuyorum. Çünkü hali hazırda 1700'e gm9 pro, 2000'e redmi note 7 satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Mayıs 2019; 2:55:47 >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Hocam.bana özelden yazabilirmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet indirim beklerken hükümet zammı dayadı ya

Bende bekliyordum yayan kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 2 Mayıs 2019; 7:49:49 >
  • Dün yeğenime note 7 aldım 1999 a. Aynı satıcı 2200 yapmış. Her telefon zammı tadacak gibi görünüyor

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık. Ancak özelliklerde yazdığın infinity-v yanlış infinity-u olacak. Ayrıca sıkça sorulan sorularda arka kapak için plastik yazmışsınız. Glastik olacak. Cam ve plastik karışımı yeni bir malzeme kullanıldı.

• erhanoguzhan E kullanıcısına yanıt
    +1 aynen katılıyorum

• bende 2200 e falan mal ederim derken yaya kaldım ancak düşecek mecbur biraz daha bekleriz ne yapalım :)
  • erhanoguzhan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uyardığınız için. Bir inceleme videosunda plastik olduğuna dair bir bilgi verilmişti ona istinaden yazmıştım. Hemen her iki bilgiyi de düzeltiyorum.

Elinize sağlık 👏👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Her telefon zammı tadacak orası kesinde ne zaman ve ne kadar tadacak o önemli

Glastic deniyor ama bence leğen plastiği. Samsung yıllar önce amiral gemilerinde plastik kullanıyor diye yerin dibine sokuluyordu. Forumda herkes leğen plastiği diyordu.

• Şok. telefon bugün geldi..bayide mavisine filan bakmıştım ondan mı bilmiyorum. S8 den geçtim elde tutuşu görüntüsü aynı s8 gibi çook iyiymiş ya , siyah. S7 den geçeyim mi diyen arkadaş fiyat zamları belli olduğunda bence hiç düşünme tabi 2.600 civarı olursa.. Bakalım kullanımda nasıl gidecek.

Bu arada uzun uzun yazmak istemiyorum ama almadan önce çok araştırdım arkadaşlar. Kağıt üzerinde xiaomi ler , mate 20 ler filan benzer gibi geliyor fakat 1.cisi gerçek performansta aynı değerleri vermiyor - 2.bu özellikle önemli iyi gibi gözüküyor ama xiaomi v.b.lerden gelen şikayetlere bir bakın. Hatta birkaç ay sonra gelen pil düşüşleri bile garip.
  • simge küçültme nasıl yapıyoruz ya da yapılıyor mu ben bulamadım
  • esklc E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Merhaba canlar. Bugün eşime bu telefonu aldım. Arka kamera fotoğrafı aşırı mumluyor. Yaklaştırma da herşey dağılıyor. Google camera yı marketten yükleyemiyorum. Desteklenmeyen sürüm diyor. Open camera yı yükledim ve çekim yarı yarıya düzeldi. Size sorum google camera yı bu telefona yüklemenin yolu var mı. Sevgiyle kalın

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.