Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Telefona hakaret ne yahu sanki şahsa bir şeyler diyoruz
    Telefonu 2 haftadır 2200 e aldığını söyleyen elemana demiştim ben o lafları ama sende son mesajında aynı şeyi yapmışsın. Fiyatıyla kendinizimi avutuyorsunuz ben anlamıyorum
    Sen ister telefona hakaret de istersen başka bir şey de. Plastik kasayla geliyor telefon glastik mlastik deyince kalitesi artmıyor. Sağlamsa sıkıntı yok ama 1-2 sene sonra boya atma olursa o sıkıntı.

@i_ışık
    Ben acele etmeyip bekliyordum. A60 da gelsin öyle karar verecektim. Bu seni niye gerdi bu kadar? Şimdi redmi note 7 alan adam çıkıp 200-300 lira ucuza aldım deyince adamı linç ediyorsunuz ama a50 yi 2200 e aldım alamayanlar düşünsün diye çocukça yorum yapıyorsunuz A60 almayacağım ama ben ötv vergisiyle bile a60 ın 3000 i geçeceğini düşünmüyorum.

Neyse sonuç olarak bende bir telefon alacam ve a50 yi ciddi olarak değerlendiriyorum. Öte yandan lg g7 gibi daha güçlü ama bataryası daha kötü cihazlarıda değerlendiriyorum.

Fanboyluk yapmaya gerek yok. Bu boş tartışmaları bırakıp biraz aldığınız telefonla ilgili paylaşım yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Mayıs 2019; 18:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A60 alıp almaman beni germedi. Sen a60 bekliyorum a50 den ucuz ve daha iyi demiyor muydun. Ayrıca benim a50 yi ucuza mal etmem seni niye rahatsız ediyor. Alamayanlar düşünsün dediğim de artık her mesajda bizden bahsettiğin için yazdım. Söyle peki sen 2200-2300 tl gibi bir fiyata almak istemez mıydın? Tabi ki artık o fiyattan alınamaz keşke 2000 e düşse de herkes alsa ama malesef ülkemizin durumu ortada. Ben onu birkaç mesajda fiyat soran ve nereden daha ucuza alabiliriz diyen kişilere cevap olarak yazdım. Ve A60 da 3000 olacak da demedim. Şu anki zam öncesi A50 nin bayilerdeki fiyatı ( aşağı yukarı 2850) olacaktır dedim. Ayrıca note 7 ile ilgili tek bir yorumum yok ve fanboyluk da yapmadım ben. Sadece aldığım telefonun konusuna girip takip ediyorum yorum yapıyorum. Ben de isterim burada telefon ile ilgili paylaşım yapılsın ama senin bu yorumların konuyu baya bi sapıttı. Amacım tartışmak değil ve senin de dediğin gibi artık bunları bırakıp telefon ile yararlı şeyler yazalım. Sağlıcakla kalın....

• Bilmediğin aletin neyine sallıyorsun. her mesajın kötüleme üzerine. Eleştireceksen sahip ol öyle eleştir. Bak mesela parmak izi iyi değil. Yüz tanımasını da beğenmedim. Güncellemede çok geciktiler. Bunlar gerçekler. Leğense ne dandik telefonmuş dersin almazsın diğer alternatifleri değerlendirirsin. Bu kadar basit bir mevzu. Her mesajınla telefonu gömüp, bu telefona sahip insanlardan daha çok mesaj atman çok garip.

• A60 A50 den iyi ise , neden A50 den ucuz etikete sahip olacak? Onu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snappiermnappier -- 2 Mayıs 2019; 19:12:51 >
  • Ben A60 ı A50 den ucuza gelir diye bekliyordum. Senin a50 yi ucuza alman beni rahatsız etmiyor. Bunun üzerine basa basa söylemen alamayanlar düşünsün demen rahatsız ediyor. Zaten redmi note 7 olsun mate 20 lite olsun a50 olsun bunların arasında uçuk fark yok. Bir diğerini alan uzaya çıkmayacak. Ufak tefek farklar var ben bunları dile getiriyorum hemen fanboylardan eleştiri yiyoruz. Yani bu telefonun kasasına leğen plastiği, kamerasına geceleri çamur gibi çekiyor demem bazılarına ağır geliyor orta segment cihaz bunlar sonuçta normal böyle performans göstermeleri. A50 genel paket olarak gayet iyi ki bende almayı hala düşünüyorum.

@BakimsizTarzan
    Leğen plastiği tabi aksini iddia eden hiç leğende banyo yapmamıştır Neyse sonuç olarak a50 güzel cihaz bende almayı düşünüyorum.

@Snappiermnappier
    A60 sadece işlemci ve arka kamera olarak a50 den iyi. Ekran, batarya, ekranda parmak izi okuma, ön kamera olarak daha kötü. Bu yüzden çin fiyatı 220 dolar. A50 290 dolar falan galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Mayıs 2019; 19:9:24 >

• Snappiermnappier kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelerdeki fiyatlar bunu gösteriyor. Ekranı amoled değil o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 2 Mayıs 2019; 19:29:1 >
  • i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Telefonun en pahalı parçası ekran zaten.

• Ben de bugün a50 aldım. A70 ile bu telefon arasında kalmıştım ama daha a70 ortada olmadığı için a50 de karar kıldım. Kullanan arkadaşlardan ipuçları bekliyorum
  • Güncelleme ne zaman gelecek arkadaşlar?

• tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    A70 ortada yok derken? 3400 den geldi ama aradaki fiyat farkı değmez bence.

• İndian romuna yeni güncelleme geldi bu güncellemede de parmak izini düzeltmişler nispeten daha iyi. Tr Romuna sahip arkadaşlar Samsung Max uygulaması bulunuyor mu sizde?

• Ötv vergisi diye bir şey yok.ötv yazman yeterli.

• Samsung bayisinde yok hocam a50 bile yaşadığım yerde daha yeni geldi. Hatta geç geldi diye bayağı mağdur oldum. Büyük ekran ve 128gb için istiyordum hocam.
  • Mediamarkt anneler gününe özel kampanya yapmış cihaz için yanında mikrodalga fırın hediyesi var. Yazan fiyatta ötv geldikten sonra olacak fiyat olabilir. Köprüden önce son çıkış

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/search.html?query=PFF_MD_GSM_020519&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&campaign=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLNIGHTMARE -- 2 Mayıs 2019; 22:35:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ötvden sonra bence mantikli fiyat.

• % 100 den % 66 şarj kaldi ve 3 saat 54 dk ekran süresi muhteşem. Onceki S8 e göre.....
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• metin06 M kullanıcısına yanıt
    Tamamen WiFi ile mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Sorması ayıp kaça nereden aldınız hocam ?
  • Ablama telefon bakıyorum da bununla S8 arasında kaldım.Sizce hangisi tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Neville -- 2 Mayıs 2019; 21:26:6 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.