Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.565
Cevap
93
Favori
1.040.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğrudur hocam, düz kamerada baya kötüydü rn7, sonuçta yakın telefonlar, bi yerde biri bi yerde biri geçiyor, benim için ergonomi çok önemliydi. Rn7 genişti tutmam zordu, buda uzun ama biraz daha kolay tutmak. Farklı alanlarda birbirlerinin önüne geçiyo , kişilerde hangisi uyuyorsa alıyo. Bana bu seneye kadar sorsan hayatta samsung almazdım ama bu modelleri beyendim. Ve kullandıkçada cok ekstra şeylerini görmeye başladım. rn7 den daha canlı ekranının olması falanda etkiliydi tabi almamda. Yani boşa tartışılıyor, herkes aldığı telefonu övüyor zaten :D senin için söylemiyorum. DüŞüNMeDeN A50 Al aaBİi yapan kekolar da var. Gerçi şu sıralar ülkenin yarısında a50 -rn7 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaylioglan

Arkadaşlar whatsapp'da sesli mesaj yazarken telefon kelimeleri düzgün algılamıyor. Fakat google'nun kendi yazılımında sesli komutları düzgün bir şekilde algılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Bu arada, bir ara ekranda donmalar oluyordu. Telefonun kılıfını değiştirdim ve donma sorunları ortadan kayboldu. Eski Kılıf sanırım ekranın kenarlarına dokunuyordu, bu sebeple dokunmatik sapıtıyordu.
    Bu problemi yaşayan başka bir arkadaş yok mu ? :)

Whatsappda sesli komutlar ile mesaj yazmakta zorlanıyorum. Kelimeleri doğru algılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik44

Telefon-ayarlar-arama uyarıları ve zil sesleri
    Bulamadım hocam ama?
  • Newrophat sakin ol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 Ağustos'a geldik hala Mayıs güncellemesindeyiz
  • hepsiburada dan sipariş verdik bekliyoruz bakalım. a 70 ile arasındaki 400-500 tl farka değmez diye düşündük sadece arka kamera için o sebeple a 50 aldık
  • Iyi etmissin simdiden hayirli olsun

• aydogankrbk A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    aynı sorun bende de var, genellikle wp da oluyor nedenini bende bilmiyorum..
  • Memnunum kamerasi olsun donanim olsun stabil olsun ozeld3n yazamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Memnunum kamerasi olsun donanim olsun stabil olsun ozeld3n yazamiyorum
    Çok gömmüşler a 50 yi hocam arka kamera olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Eskiden Samsung telefonlarda karşı taraf aramanızı cevapladığında titreme özelliği olurdu. A50'de de bu özellik var mi bulamadım.
    Arama yaptığımız klavye bölümünde sağ üstte ayarlara gelin
    Arama uyarıları ve zil sesleri bölümünde var yanitladiginda titret seçeneği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Bulamadım hocam ama?

Alıntıları Göster
    Arama ekranını aç telefon numarası çevirdiğimiz ekran. Orda 3 noktaya bas sag üstte. Ayarlara gir. Resimdeki ayari yapabilirsin.
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Ya benim telin sesi azaldı var mı başına gelen acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Bu mesaj silindi.
    Gece çekimleri hariç iyi dimi ? ön kamera nasıl peki hocam ? birde şarjı ne alemde telefonun
  • mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Güç modu kullanıyor musun

• Gunun sonunda yuzde 40 sarj kaliyor

• Arkadaşlar selam, telefonu 2 gün önce aldım. Sizde de telefonu koltuğa falan bıraktığınızda kameranın oldugu taraftan gıcırdama sesi geliyor mu bakar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3657

Arkadaşlar selam, telefonu 2 gün önce aldım. Sizde de telefonu koltuğa falan bıraktığınızda kameranın oldugu taraftan gıcırdama sesi geliyor mu bakar mısınız ?
    bu arada baktım samsung a7 2018 veya bazı telefonlarında da oluyormuş, normalmiş sanırım. Hayal kırıklığı oldu... Neyse
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.