Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.045.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero fear

V30 çünkü başlı başına bir amiral gemisi.
    lg g serisi komple sıkıntılıydı ama görünen sıkıntı telefonlarda değil markayı idare edenlerdeymiş, bahsi geçen v30 misal ; o özellikte bir telefona 6/8 gb ram, 4000mah üzeri batarya koymamak nasıl bir kafadır çözemedim, azıcık özellikleri artır 2500 TL değil fiyatı 3000 TL yap peynir ekmek gibi giderdi, zaten öyle olmuş olsa bugün note 7 ile a50 ile p30 lite ile V30 arasında kalmazdı kimse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Kotu bence boyle degildi hic kurcalamadigim halde bu seviyeye geliyor kendi kendine kilit ekraninda oldugu halde bitiyor

Bugun ku sonuc yine iyi degil
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Pasaya selam bir de uyg7lamayi indirdiysen tanitabilirsin
    Tamamdir. Kanalimda tanitacagim merak etme. 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

V30 çünkü başlı başına bir amiral gemisi.
    Alsında 4 saatte bir sarja takmakla uğrassin.
    3k ekranla 3000 mah batarya mükemmel seçim.

• Normal benim telefondada 3.2 gb kullanılıyor

• quote:

Bu mesaj silindi.
    a50 nin hoparlör ve kulaklık sesi nasıl
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Haporloru cok guzel kulaklik seside aynj sekilde cok kaliteli tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Alsında 4 saatte bir sarja takmakla uğrassin.
    3k ekranla 3000 mah batarya mükemmel seçim.

Alıntıları Göster
    Ne alsın 3 yıllık S7 mi yoksa dengi bile olmayacak A50 mi?
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Nappccaan 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Kotu bence boyle degildi hic kurcalamadigim halde bu seviyeye geliyor kendi kendine kilit ekraninda oldugu halde bitiyor

Bugun ku sonuc yine iyi degil
    cihaz bakımından optimizasyon yap, arka planda çalışan uygulamaları kısıtla, telefona sonradan yüklediğin abidik gubidik uygulamar varsa kaldır, sonradan yüklediğin ram temizleme antivirüs vpn vs... varsa kaldır yada kullanımlarını kısıtla, bu ekran süresi normal değil çünkü

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bir suru kronik sorun? ciktigi gunden beri kullaniyorum ben neden bu bir suru kronik sorun goremiyorum acaba

Cihazin kronik hic bir sorunu yok. Yazilim anlaminda da ilk ciktigi gunden bu yana cok fazla guncelleme aldi ve bir cok sorun cozuldu.

Bu da gunduz-gece kamera performansi. A50 nin bu seviyede fotograf cekmesine imkan yok

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ben de telefonu dün aldım, hoporlör idare eder ama çok iyi bişey bekleme. Ses seviyesi yüksek. Sonda boğuyo biraz ama bi altında guzel veriyo. Kulaklık p30 lite bakmıştım sanki ondan yüksek verıyomuş gibi geldi. Netlik olarak pek fark yoktu sanırım. Kulaklık hi-res olmadıgı için cok bişey bekleme ama gene dolby atmos gibi şeyler var. o fiyat bandındakılerden biraz daha ekstralı diyeyim yani.
  • kral bence boşuna tartışıyonuz ya. Tarafsız bakıcam ben dün a50 aldım ve pek cok video izledim falan. Redmi nin arka kamerası daha güzel, ama a50 de iyi . Ön kameraya gelince a50 iyi ama redmi arka kameradaki gibi bi yakınlığa gelemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3657

kral bence boşuna tartışıyonuz ya. Tarafsız bakıcam ben dün a50 aldım ve pek cok video izledim falan. Redmi nin arka kamerası daha güzel, ama a50 de iyi . Ön kameraya gelince a50 iyi ama redmi arka kameradaki gibi bi yakınlığa gelemiyor
    Evet A50 nin selfie kamerasi daha iyi ama Redmi note 7 nin gcam avantaji var. Gcam ile selfie kamerasi A50 nin de onune geciyor. Ustelik gcam kurmak whatsapp, instagtam, facebook kurmak kadar kolay.

• Arkadaşlar sorun neyden kaynaklı çözemedim ama wi-fi de aynı 4.5g mobil veride aynı. Whatsappdan mesaj gelince bildirim çubuğunda whatsapp kontrol ediliyor diyor uygulamayı açınca mesaj geliyor. Bazen o bildirim de gelmiyor uygulamayı açıyorum o zaman mesajı görüyorum. Çoğu mesaja böylelikle uzun süre sonra dönüş yapıyorum. Var mı böyle bir şeyle karşılaşan

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.