Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kişileri içe/dışa aktar seçeneğini bulamadım ve rehber yedeklemesi yapamıyorum, çıldırmak üzereyim. Nasıl olduğunu bilen var mı?
  • PhantomPhorever P kullanıcısına yanıt
    Rehber > Sol taraftaki 3 yatay çizgi > kişileri yönet
  • Arkadaşlar PUBG de hangi ayarlar açık , başka program kullanmadan orjinal halini söyler misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_

Arkadaşlar PUBG de hangi ayarlar açık , başka program kullanmadan orjinal halini söyler misiniz
    Bu ayarlar açık
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Spigen Slim Armor 59.90 ihtiyacı olan kaçırmasın.

www.amazon.com.tr
    Spigen Slim Armor Serisi Kılıf Galaxy A50 ile Uyumlu / TPU AirCushion Teknoloji / Ekstra Koruma -Metal Slate: Amazon.com.tr: Spigen Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PCP6217/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Arkadaşlar biliyosunuz ben rotlu kullanıyorum teli. en son 27 haziran hindistan romunu yüklemiştim, parmak izini hiç denemedim, bugün deneyim dedim şaşırdım, cidden çok hızlanmış okuması, şimdi ise yüz tanıma kaldırıp sadece parmak izini kullanıyorum, tek sorunu var bir parmağı 2 kez kaydedip diğerini 1 kez kaydedince, 1 kez kaydedileni zor tanıyor ama 2 kez kaydedileni hemen açıyor, bende sadece sağ parmaığımı 3 kez kaydedip öyle kullanıyorum. Keşke parmak okuma 4 yada 5 kez kaydetme olsa.
    Bilmeyenlere duyurulur.
    Bu güncelleme yakındada tr için geleceğini umut ediyorum bakalım ne olacak
  • Arkadaşlar üstten bildirimi kaydırıp silince uygulamanın üstünden bildirim simgesi siliniyor kaç kişiyle aram bozuldu bu yüzden bunun önüne nasıl geçebiliriz ?

• Bu telefonun internet çekim gücünde kesinlikle problem var inşallah yazılım ile cozebilirler

• Evet gördüğünüz gibi 35 saat süre alıyorum, cidden alışamadım akşam şarja takmadan yatmaya. Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Bu ayarlar açık

Alıntıları Göster
    hocam çok şaşırtıcı iphone 7 plus da bir düşüğü var ve ısındıkça dönüyor , iphone x ile aynı ayarlar , umarım ısındıkça donmaz

• Arkadaşlar iyi akşamlar. Cihazıma usb flash bellek bağlarken kullandığım type-c dönüştürücülerden bazıları çalışmıyor, bazıları çalışıyor. Bu durumu yaşayanlarınız oldu mu acaba? Ekstra bir sorum daha olacak saçma gelebilir ancak cihazın şarj girişinin içindeki siyah çıkıntı gözüme sağ ve sol uçlarından aşağıya eğimli gözüküyor. Sizde ne şekilde acaba? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksozt -- 11 Temmuz 2019; 23:53:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar selam resimlerimi kaydedebilecegim saklayabilecegim bir uygulama ariyorum goofle drive berbat yuklenmiyor bekletiyor dropbox da iyi degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_

hocam çok şaşırtıcı iphone 7 plus da bir düşüğü var ve ısındıkça dönüyor , iphone x ile aynı ayarlar , umarım ısındıkça donmaz

Alıntıları Göster
    Hepsinde oynadım ısındıkça donma yok.

• webconn W kullanıcısına yanıt
    kullandığınız gsm operatörünün bulut hafızası varsa onu deneyebilirsiniz turkcell ve telekomda var bildiğim kadarıyla nasıldır bir fikrim yok ama . ayrıca yandex.diskte bir diğer seçenek

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda 4.5g aktif ama gece saat 3 den sonra 100mbit e kadar görüyorum ama gündüz nedense max 12mbit.Bu durum beni deli ediyor.Hattım faturalı turk telekom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeox87

Benim telefonda 4.5g aktif ama gece saat 3 den sonra 100mbit e kadar görüyorum ama gündüz nedense max 12mbit.Bu durum beni deli ediyor.Hattım faturalı turk telekom.
    Telekom'un kapasitesi hepsinden zayıf. Doluluk nedeniyle balancing uygulaması da yapıyorlardır gündüz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlar için bildirim ışığı çok gerekli gibi görünmeyebilir,ama bildirim ışığına alışmış biri olarak gerçekten önemli bi yere sahip olduğunu söyleyebilirim.Bir kere mesaj gelmiş mi,arayan soran olmuş mu bunları öğrenmek için telefonu elinize almanız gerekmiyor ...Şuan bildirim ışığı olmayan bi telefon kullanıyorum ve mesajlara,aramalara eskisi kadar hızlı dönemiyorum.Bildirim ışığı sistemine alıştığım için... Böylesine güzel bi telefonda eklenilmesi çok da zor olmayan bir özelliğin eklenmemesi kötü olmuş. Sanırım huawei p30 lite alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 12 Temmuz 2019; 4:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

Bazı insanlar için bildirim ışığı çok gerekli gibi görünmeyebilir,ama bildirim ışığına alışmış biri olarak gerçekten önemli bi yere sahip olduğunu söyleyebilirim.Bir kere mesaj gelmiş mi,arayan soran olmuş mu bunları öğrenmek için telefonu elinize almanız gerekmiyor ...Şuan bildirim ışığı olmayan bi telefon kullanıyorum ve mesajlara,aramalara eskisi kadar hızlı dönemiyorum.Bildirim ışığı sistemine alıştığım için... Böylesine güzel bi telefonda eklenilmesi çok da zor olmayan bir özelliğin eklenmemesi kötü olmuş. Sanırım huawei p30 lite alacağım
    Koskoca samsung bunu düşünmüşte telefona aod (always on display) diye bir özellik koymuş, bir zahmet açıp kullanmayı denediniz mi acaba.

• Telefonu yaklasik 2 aydir kullaniyorum ve donma problemleri ortaya cikmaya basladi.

Dokunmatik ekrani iyi degil zaten. Simdi bir de donmalar olusuyor. Bu sorun herkeste var ise telefonu alacaklar bu durumu goz ardi etmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaylioglan

Telefonu yaklasik 2 aydir kullaniyorum ve donma problemleri ortaya cikmaya basladi.

Dokunmatik ekrani iyi degil zaten. Simdi bir de donmalar olusuyor. Bu sorun herkeste var ise telefonu alacaklar bu durumu goz ardi etmesin.
    Ayarlar ekran yerinde dokunma hassasiyeti açabilirsin.
    Donma felan hiç olması telefonda. Yüklediğiniz uygulamaları kontrol edin isterseniz

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.