Şimdi Ara

Samsung Galaxy A5 alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
14.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: desparados_532

bunun yerine s4 alınır fakat tasarımı gerçekten hoş

Bu telefonun yerine alınacak en son telefon s4 dür. Alpha alınır, S5 alınır, G2/G3 alınır, Htc One M7 alınır ama asla S4 almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Bu telefonun yerine alınacak en son telefon s4 dür. Alpha alınır, S5 alınır, G2/G3 alınır, Htc One M7 alınır ama asla S4 almayın.

bütün forum tutturmuş bir G2
  • quote:

quote:

quote:

Hayır ben tutturmadım ayrıca G2 de üst düzey bir telefon değil ve dünya kadar problemi var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır ben tutturmadım ayrıca G2 de üst düzey bir telefon değil ve dünya kadar problemi var

bende diyorumki kağıt üstünde s4,a5 den iyidir,tabi sizinde fikriniz o yönde,tartışmaya lüzüm yok

• Arkadaslar bataryasu hakkinda ne bilionuz A5 in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettahoglu69

Arkadaslar bataryasu hakkinda ne bilionuz A5 in

Genel samsung batarya durumundan daha iyi

soyle ki babama zenfone6 1.5 gun giderken. A5 3gun gidiyor

genclere telefon la cok oyalana 1 gun rahat notrmal kullnimda 2 gunu zorlar bence

• Biz gençlere 1 günü çıkarır . bende şu an g3 beat var 2500 mah batarya var . rahat yetiyor 1 gün . A5 de ise 2300 mah batarya var . Oyun çok oynanmassa rahat dayanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemci HD ekranda ii performans vermiyor performans olarak çok bir şey bekleme ekran güzel hoparlör iyi batarya iyi ama f/p çok kötü ona en fazla 800 tl veririm

• E5 ile kıyaslarsak fiyat farkına değer mi? Kayinco eşine alacak arada kaldik

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

E5 ile kıyaslarsak fiyat farkına değer mi? Kayinco eşine alacak arada kaldik

a5 iyidir hocam alın derim.
  • Selam arkadaşlar, inanın tek tek okuyorum ama son modeller hakkında çok detaylı bilgim yok.

A5'te şarj süresi nasıl ? Ön ve arka kamera kalitesi nasıl ? Ses, müzik vs çok önemli değil benim için. WP8'den sıkıldım, iOS'a da param yetmiyor :) Samsung'un bu modelinin görünüşü çok hoşuma gitti. Bilgi ve önerilerinize açığım. E5, A3 modelleri de fena durmuyor. Bir de HTC Desire 820 aklımı karıştırıyor.
  • Z2 im var G2 sattim A5 kullaniyorum..Forumdaki a5 konusunu incelemeni tavsiye ederim.

G2 alinabilir ama asla z2 alma ben bantladim telefonu oyle kullaniyorum hayatimda yedigim en buyuk kazik oldu.

• arkadaşlar sokağa atacak paranız varsa a5 ve benzeri kasa tasarımlı samsungları tavsiye edemiyorum çünkü bu cihazların arkadan açılma özelliği yok yani cihazınıızın olası bir mikrofon kulaklık şarj soketi vs benzeri ıvırzıvr bir tamirlik işi çıktığında ekran sökülmeden açılmıyor ve ekranında sökerken kırılma riski var bunuda her usta nasıl söker bilmiyorum, tamir ci arkadaşımın dükkanına gelen cihazları tanımaya başladım evet kırmadan söküyoruz ama yine riskli cihazyani tamamen en ufak arızada kaldır at tarzında tasarlanmış cihaz bu.. bu yüzden tamir konusunda en başarılı cihazlar IPHONE GERİSİ YALAN veridiğiniz paranın karşılığını veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotechno1 -- 12 Eylül 2015; 17:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotechno1

arkadaşlar sokağa atacak paranız varsa a5 ve benzeri kasa tasarımlı samsungları tavsiye edemiyorum çünkü bu cihazların arkadan açılma özelliği yok yani cihazınıızın olası bir mikrofon kulaklık şarj soketi vs benzeri ıvırzıvr bir tamirlik işi çıktığında ekran sökülmeden açılmıyor ve ekranında sökerken kırılma riski var bunuda her usta nasıl söker bilmiyorum, tamir ci arkadaşımın dükkanına gelen cihazları tanımaya başladım evet kırmadan söküyoruz ama yine riskli cihazyani tamamen en ufak arızada kaldır at tarzında tasarlanmış cihaz bu.. bu yüzden tamir konusunda en başarılı cihazlar IPHONE GERİSİ YALAN veridiğiniz paranın karşılığını veriyor..

Hocam Note 5'e ne dersin?
  • arkadaşlar ben A5 - G2 - G4 BEAT arasında kaldım. yada bekleyip A7 mi almalı ? oyun ve internet amaçlı alacağım.
  • Aldım çokta memnunum tavsiye ederim

• ben de a5 aliyorum ama samsung a serisine neden bildirim ışığı koymuyor bilen var mı? s3 te çok alistim bildirim ışığına şimdi bunda olmayinca zor olmaz mı:(

bide a5 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.