Şimdi Ara

Samsung Galaxy A5 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
13.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Bende düşünüyorum bu cihazı almayı. Çok şık ve kaliteli gözüküyor tasarımı açısından ve boyutu da tam istediğim gibi. Fakat insanı düşündüren bir fiyatı var, daha uygun fiyatlara daha iyilerini almak mümkün. Detaylı incemeler, videolar ve kullanıcı yorumlarının gelmesini bekliyorum belki o arada fiyatı da düşer

Telefon satıcılarının(Apple hariç) klasik taktiği.
    Eğer bir telefon bir özelliğiyle öne çıkacaksa (A5-Metal Kasa ve Selfie(iyi ön kamera ve selfie için özel uygulamalar varmış sanırım telefonda) diğer özellikleri kısılır.
    Genelde flagship telefonların satışını kırmamak için yapılan bir hamle.
    Bu telefon da işlemcisiyle ön plana çıkmıyor tabi ki.
    Fiyat olaraksa metal kasası sebebiyle biraz işin prestij kısmına kaçıyor. O yüzden fazla bir indirim beklemiyorum fiyatta.
    Diğer metal kasalı telefonları bulmaya çalışıyorum ama bir fikrim yok

Aynen öyle çok haklısınız. Performans odaklı bir ürün değil dediğiniz gibi bu yüzden fiyatı beklenenin üstünde kalmış. 1 hafta önce kullanmıştım bu cihazı gerçekten ele oturan, kaliteyi hissettiren bir cihaz. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum ama fiyatı beni çok kararsız bırakıyor.

• O fiyatlara nexus 5 gibi güçlü donanım a sahip telefonlar var ... galaxy E serisi nasi bir fiyatla piyasaya girecek onada bakmak lazim... lolipop almış s4 black edition 1000 lira zaten. . 1300 tl ederi yok ama şık bi telefon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Hayır

neden
  • Telefonu yakından inceledim ama güzel duruyor. E7 de daha uygun fiyatlı sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Hayır

neden

1500 lira verip s410 almak çok saçma olur giderim 600 liraya intouch 4 alırım aynı işlemci var.

• aslında telefon güzel ama fiyatı çok yüksek. samsung'un her zamanki şark kurnazlığı işte. Ederi en fazla 1200 lira. Şahsen buna 1500 lira verene kadar üstüne biraz daha koyar Z3 alırım.

A3 amiral gemisi telefon değil çünkü orta düzey özelliklere sahip, Z3 ise amiral konumunda. en azından amiral telefonum var derdim. fiyat çok diyorsan Z2'de olabilir. Z2'de bundan iyi çünkü..
  • P7 al

• bir note 2 kullanicisi olarak diyebilirim ki A5 kasa olarak guzel arayuzu note 2 den daha hizli ve yumusak tonda gorunuyor.rehber acilisi note2 den hizli camerasi daha iyi ,hafif fakat tek kusuru bence ccuk oyuncagi gibi duruyor o metal hissini tam anlamiyla alamadim kendi adima....ben korede yasiyorum ve burada 350 usd ..............
  • Arkadaşlar benim a5 ile ilgili tek kafama takılan şey alpha ile arasında kaldım sonuçta fiyat farkı çok yok kenarlıkları metal çıta ile kaplanmış boya ile korunmuş bu 3-5 ay sonra malum samsung kasalarının genel sorunu olan soyulma problemine karşı korkuttu o yüzden alpha daha yakın geliyor donanım olarak değil sadece görünüm olarak bunu soruyorum aynı kasa tipi note 4 dede kullanılmış galiba ama nedense bana alpha nın o metal hissiyatı daha sağlam ve daha dayanıklı geldi ayrıca a5 te gorilla glass varmı bunuda sormak isterim ? alphanın lansmanında gorilla glass 4 ten bahsediliyor ama hali hazırda ülkemizdeki modellerde varmı yokmu kesin değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Arkadaşlar benim a5 ile ilgili tek kafama takılan şey alpha ile arasında kaldım sonuçta fiyat farkı çok yok kenarlıkları metal çıta ile kaplanmış boya ile korunmuş bu 3-5 ay sonra malum samsung kasalarının genel sorunu olan soyulma problemine karşı korkuttu o yüzden alpha daha yakın geliyor donanım olarak değil sadece görünüm olarak bunu soruyorum aynı kasa tipi note 4 dede kullanılmış galiba ama nedense bana alpha nın o metal hissiyatı daha sağlam ve daha dayanıklı geldi ayrıca a5 te gorilla glass varmı bunuda sormak isterim ? alphanın lansmanında gorilla glass 4 ten bahsediliyor ama hali hazırda ülkemizdeki modellerde varmı yokmu kesin değil sanırım.

hocam plastik olsa soyunur da metal niye soyunsun. bi de a5 komple alpha sadece yanlar metal.
  • A5 komple nasıl bir metal ben onu çözemedim gerçekten şaka değil a5 in kenarlıklarına bakılınca çıtalar metalimsi bir boya katmanı ile korunmuş gibi geldi o yüzdende aşınması soyunması cok çirkin bir görüntüye sahip olabilir diye düşündüm arka kapak çıkmıyor zaten tamamda kameranın alt tarafını elinizi sürttüğünüzde bana çok kaliteli bir metal hissiyatı vermedi açıkcası tabiki göreceli birşey bu bende böyledir sizde değil
  • quote:

A5 komple nasıl bir metal ben onu çözemedim gerçekten şaka değil a5 in kenarlıklarına bakılınca çıtalar metalimsi bir boya katmanı ile korunmuş gibi geldi o yüzdende aşınması soyunması cok çirkin bir görüntüye sahip olabilir diye düşündüm arka kapak çıkmıyor zaten tamamda kameranın alt tarafını elinizi sürttüğünüzde bana çok kaliteli bir metal hissiyatı vermedi açıkcası tabiki göreceli birşey bu bende böyledir sizde değil

telefonu daha elleme şansım olmadı.
    ama internetteki yorumlara bakınca tamamen metal değil de kompozit metal olduğunu düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

O fiyatlara nexus 5 gibi güçlü donanım a sahip telefonlar var ... galaxy E serisi nasi bir fiyatla piyasaya girecek onada bakmak lazim... lolipop almış s4 black edition 1000 lira zaten. . 1300 tl ederi yok ama şık bi telefon...

Nexuslar güzel değil ya hem tasarım hem arayuz aşırı sadece zaten samsung yada diğer marka alanlar nexus yaar cıhazını aosp rom yukler yada cyanogen olurda tasarım olarak a5 güzel
  • quote:

quote:

A5 komple nasıl bir metal ben onu çözemedim gerçekten şaka değil a5 in kenarlıklarına bakılınca çıtalar metalimsi bir boya katmanı ile korunmuş gibi geldi o yüzdende aşınması soyunması cok çirkin bir görüntüye sahip olabilir diye düşündüm arka kapak çıkmıyor zaten tamamda kameranın alt tarafını elinizi sürttüğünüzde bana çok kaliteli bir metal hissiyatı vermedi açıkcası tabiki göreceli birşey bu bende böyledir sizde değil

ama internetteki yorumlara bakınca tamamen metal değil de kompozit metal olduğunu düşünmeye başladım.

Yok kardeşim ben dukkanda baktım yanları filan kaliteli metal hatta arkasını ben metal zanettim o derece yani sonra shiftdelete e sordum arkası metal mı diye plastik dedi ama elinde bakmanı tavsiye ederim cihaz aşırı yakışıklı hatta arkasının metal oldunu dusuncen benim gibi bana sövücen :D Teknosa da filan bi bakmanı tavsiye ederim arayuz filan çok hızlı yeni touchwiz de o eski sorunlar yok bu arada alıcaksan n11 gibi sitelerden almanı tavsiye ederim 1300 e bulursun ben note 3 aldım 2 ay önce 1300 civarına geldi normalde 1800 a5 te yeni çıktı 3-4 ay geçse onuda 1100 e alırsın dedim gibi yakından bak özelliklerine takılma telefon şekil telefonu ve akıcı yanı snapdragon 410 değilde 800 gibi bu arada cidden cok baktım tele alıcaktık s6 yı beklemeye karar verdim sonra 1 saat incelemişimdir :)

• quote:

Arkadaşlar benim a5 ile ilgili tek kafama takılan şey alpha ile arasında kaldım sonuçta fiyat farkı çok yok kenarlıkları metal çıta ile kaplanmış boya ile korunmuş bu 3-5 ay sonra malum samsung kasalarının genel sorunu olan soyulma problemine karşı korkuttu o yüzden alpha daha yakın geliyor donanım olarak değil sadece görünüm olarak bunu soruyorum aynı kasa tipi note 4 dede kullanılmış galiba ama nedense bana alpha nın o metal hissiyatı daha sağlam ve daha dayanıklı geldi ayrıca a5 te gorilla glass varmı bunuda sormak isterim ? alphanın lansmanında gorilla glass 4 ten bahsediliyor ama hali hazırda ülkemizdeki modellerde varmı yokmu kesin değil sanırım.

En üst seviye gorilla glass var ikisindede gorılla glass 4 alpha üretimi durdu az sayıda ürettilier çünkü fp telefonuydu alpha nın eksiği piliydi a5 ile bunu değiştirmişler bariz a5 çok daha fazla pili dayanır çünkü aynı özellik neredeyse(chipset dısında) alpfa da kullanılan exynos 50 k alıyor antutudan :D eğer güncelleme takıntın yoksa ki 2 yıl güncelleme alıcak alpha(6.0) ya kadar yolu var alpha ama pili ıyı gitsin özellikleri daha iyi olsun dersen alpha derim 2 side üzmez sizi çünkü yeni touchwiz :)

• A5 i bende eşime almayı düşünüyorum..ddün gold a baktım 1.500 tl..gittigidiyorda cepport adli saticida 1.100 tl 100 tl bonus ..bugüne özel %5 indirim var yani 950 ye falan geliyor.bu fiyatada alınır yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

quote:

Yok kardeşim ben dukkanda baktım yanları filan kaliteli metal hatta arkasını ben metal zanettim o derece yani sonra shiftdelete e sordum arkası metal mı diye plastik dedi ama elinde bakmanı tavsiye ederim cihaz aşırı yakışıklı hatta arkasının metal oldunu dusuncen benim gibi bana sövücen :D Teknosa da filan bi bakmanı tavsiye ederim arayuz filan çok hızlı yeni touchwiz de o eski sorunlar yok bu arada alıcaksan n11 gibi sitelerden almanı tavsiye ederim 1300 e bulursun ben note 3 aldım 2 ay önce 1300 civarına geldi normalde 1800 a5 te yeni çıktı 3-4 ay geçse onuda 1100 e alırsın dedim gibi yakından bak özelliklerine takılma telefon şekil telefonu ve akıcı yanı snapdragon 410 değilde 800 gibi bu arada cidden cok baktım tele alıcaktık s6 yı beklemeye karar verdim sonra 1 saat incelemişimdir :)

Eyvallah usta bi gidip bakacağım bugün.
    Alpha mı bu mu desem ne dersin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

quote:

quote:

Eyvallah usta bi gidip bakacağım bugün.
    Alpha mı bu mu desem ne dersin?

Alphanin ozellikleri guzel bataryasi kotu,dersen ben powerbank tasirim ufak flash seklinde cuzdanda alpha derim,ki bir gunu gorursun alpha ile 4 saat ekran aliniyor powerbank bile gerek olmayabilir,bu arada alpha 1400 ama garanti bankasi kartin varsa bide kupon oluyor bazen onu yakalarsan alphayi 1200 e getirirsin ben linkini attigim saticidan aldim cihazi yine n11 akabemobil 1 gunde geldi,hicbir sorunu yok,hatta simdi aldigim telefonla yaziyorum 5.0 inida kurdum odinden note 3 :)

Eger 1300 e getirebilirsen hic durma alpha al kuponda bi yerden bulursun tahminin en kotu 1350 e alirsin alpha al derim bu fiyatta ama ben n11 ugrasmam filan dersen a5 teknosadan al.Satici gercekten sorunsuz yani aklinda soru isareti kalmasin 2 ay once note 3 aldim dedigim gibi 1 gunde geldi herseyi tamdi fatura garanti :)

Kararini merak ediyorum :)

http://m.n11.com/samsung-galaxy-alpha-sm-g850-cep-telefonu-32-gb-spada-kilifya-P32812284

• Bu arada n11 e sicak bakarsan 1 milyara a5 i alirsin linkinide atayim eger benim aldim saticidan alirsan 20 lira fark eder ama sorun olmaz 2 side iyi satici :) Yani gidipte teknosaya filan +500 lira verme tabi senin dusunceni bilemem ben vermedim cokta memnunum gercekten almasam bu kadar buyuk konusmam ama gercekten ayni urun neden 500 lira teknosa ya vereyim :)
    Sadece telefon degil bu arada 6-7 adet urun aldik hepsi sorunsuz hatta dvi vga aldim 5 liraya inanir misin kargo parasi yok adanadan geldi ta istanbula :) Nasil kar ettiyorlar onuda anlamadim :)

Gold:

http://m.n11.com/samsung-galaxy-a5-cep-telefonu-P48706338

Benim aldim satici akabemobil:(Cift sim karti modeli bu arada)

http://m.n11.com/samsung-galaxy-a5-a500-cep-telefonu-cift-hatli-P46893514

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.