Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mukemmel bir yazi ustadim ellerinize dusuncelerinize saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için hangi ülkenin 7.0'ını kurmayı önerirsiniz? Böyle bir şansımız var mı?
  • Hicbirini onermem hocam zamaninda note3 neo cihazim varken rusya romunu kurmustum 5.1.1 i bekleyememistim simdi zaten gelir artik cok az kaldi a5 icin kilit ekrani donuyodu surekli ve telefon zor aciliyordu tr tellerinde neolarda boyle bi sorun olmuyordu kucuk farkliliklar var herhalde cihaz bazinda veya yazilim bazinda ulkelere gore bir komplikasyon sizde de meydana gelebilir en iyisi ota yoluyla yani cihazdan gelince yuklemek olacaktir..

• mustafa346 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Tavsiyenizi dinliyip OTA gelmesini bekleyelim o zaman
  • Hani olum bir turkler dunyaya bedeldi amarika neden buzden once guncelleme aliyo özbekistan bile almis ya

• Arkadaşlar telefonu yeni almış bulunmaktayım. Ana ekrana dönmek için sadece orta tus mu kullanılmakta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Bana da güncelleme halen gelmedi. Ben güncelleme alan olduğuna inanmıyorum. Aldım diyenin bence telefonu Samsung Türkiye değildir. 3 gün parti parti verilen güncelleme görmedim ben hayatımda.

Ben Bulgaristan'dan almistim.Telefonun hangi ulkeden olduguna nereden bakiliyor..
  • bu arada Android 7.0 Pil kullanim degerleri Full Wifi Internet. guncellemeden sonra wipe data/cache yaptim.
    SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Eylül 2017; 11:13:26 >
  • Arkadaşlar fotorğaf çektikten sonra ,fotoğraf çekme tuşunun yanında bulunan yerden galeriye girdiğimizde tüm galeriyi gösteriyor acaba bir klasöre ayarlamak mümkün değilmi?
  • A3 kullaniyorum, bu telefonda da aynısı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Turkiyeye guncelleme daha gelmedi kullananlarin buyuk çoğunluğu bunu soyluyor ki bana da gelmedi.Ilk mesajı guncellemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

Bana da güncelleme halen gelmedi. Ben güncelleme alan olduğuna inanmıyorum. Aldım diyenin bence telefonu Samsung Türkiye değildir. 3 gün parti parti verilen güncelleme görmedim ben hayatımda.

Ben Bulgaristan'dan almistim.Telefonun hangi ulkeden olduguna nereden bakiliyor..

Ayarları aç en alttan cihaz hakkında ya gir yazılım bilgisinin altında yazıyor

• Dokunmatik ekranda algilama sorunu yasayan var mi arkadaslar.bazen ilk tiklamada tepki vermemesi gibi.daha cihazim 4 gunluk ve bunun icin servise vermek istemiyorum.

• ygt07 Y kullanıcısına yanıt
    Bende düna aldım bikaç kez mesaj yazarken harf basmadı gibime geldi benimde.Güncellemeden sonra düzelebilir yazılımsal bişey olabilir.güncelleme banada gelmedi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

A3 kullaniyorum, bu telefonda da aynısı var

Bu olay hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
  • Telefona göre eğimli ekran koruyucu bulabilen varmı aliexpres vb sitelerden alıpta memnun kalan ?
  • Teknosa 40 tlye var

• quote:

Orijinalden alıntı: doguserd

Telefona göre eğimli ekran koruyucu bulabilen varmı aliexpres vb sitelerden alıpta memnun kalan ?

Malesef ben 100 lira harcadım elde var sıfır ekranda bi nano koruyucu yarım kapatıyor bi vatadaşta denese şöyle güzel oturan görüntüyü bozmayan dayanıklı bir koruyucu var sizde alın dese

• quote:

Orijinalden alıntı: coldnight

quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

Ayarları aç en alttan cihaz hakkında ya gir yazılım bilgisinin altında yazıyor

Yok yazmiyor. Tam olarak ne yazmasi gerekiyor

• Arkadaşlar kafama telefonla ilgili birkaç şey takıldı. Öncelikle Google Chrome da sekmeleri kapatınca uygulamanın kendisi de kapanıyor. İkinci olarak kulaklık taktığımda hiçbir bildirim, simge vs. görünmüyor. Sizde de böylemi?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.