Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 7 gelsin de ikonlar falan s8 gibi seker gibi telefon olcak :D benim a5 den sikayetim su zamana kadar sadece hoparlorun sesinin az olmasiydi bildirim isigina cozum.bulmuslar aod sayesinde selfie kamerasi benim icin yeterli seviyede onun disinda otg var mi bilmiyorum cok nadir kullaniyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet benim telde samsung tr garantili kvk subelerine gotursem de ilerde insallah gerek olmaz ama onlar da bakiyor mu yoksa sadece kitapcikda yazan subeler mi bilen ceveplarsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa346

Millet benim telde samsung tr garantili kvk subelerine gotursem de ilerde insallah gerek olmaz ama onlar da bakiyor mu yoksa sadece kitapcikda yazan subeler mi bilen ceveplarsa cok sevinirim.

bakarlar hocam kvk zaten samsung türkiye servisi.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.hocam hizli geridonusunuz icin telpa genpa falan da bakar mi garantide tr garantili a5 lere

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa346

Tesekkur ederim.hocam hizli geridonusunuz icin telpa genpa falan da bakar mi garantide tr garantili a5 lere

hocam bunların hepsi telefonun kitapcıgında yazması lazım.kitapcıkta genpa var diye hatırlıyorum.
    Peki hocam bakayim tekrardan saygilar

• Mrb arkadaslar.cihazin samsung turkiye garantili oldugunu nasil anlasilir.

Ayrica turkiye garantili 2 sim kartli modeli varmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceydonmez -- 12 Ağustos 2017; 20:8:26 >
  • ceydonmez C kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber samsung magazalari cift hatli modeli de satiyorlarmis gibi bir mesaj gormustum, samsungu arayip sorabilirsiniz sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardes

• mustafa346 M kullanıcısına yanıt
    OTG Desteği mevcut hocam.. henüz denemedim,, kablom gelsin kargodan,, deneyip yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 15 Ağustos 2017; 10:44:12 >
  • 3g de sarzi nasil arkadaslar? android 7 de nasil ozellikle ?brazdan alacagim acil cevap verir msnz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

3g de sarzi nasil arkadaslar? android 7 de nasil ozellikle ?brazdan alacagim acil cevap verir msnz?

Android 7 gelmedi daha full 3gde 5-6 saat ekran suresi aliyorum

teknoburadada volkan manav basladi demisti sanki hocam ondan sordum. bayagi gecikmis...

• ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Teseekkurler hocam

• Aksam koyup sabah alinca sarjdan biraz daha az gidiyor sarj bende 100 olup cikarinca daha iyi genelde yuzde 10 da takiyorum sarja yuzde 10 sarji cikarirsak ekran surem aod zaman ayarim var gece kapali ful mobil veya wifi acik konusma surem 30 dk oluyo gunde 1.5 gun yetiyor ekran suresi de daha 6 saatin altina 1 kere bile dusmedi 2.5 ay oldu alali genelde 6.saat 30 40 dk oluyo parlaklik otoda gm5 plusdan gecince bana nimet gibi geldi sarj gunde 2 defa takiyodum ondayken not 7 hala gelmedi rusyadan baska a5 icin sammobiledan baktim kendim yuklemeyi dusundum ama note 3 neom varken rusya surumunu yukledim 5.1.1 in note 3 neo icin kilit ekrani kasiyodu kucuk farklar oluyo herhalde o yuzden bekleyecez sifirdan tel kurumam valla :) ince ayarim cok malesef

• selamin aleyküm arkadaşlar daha alali 3 ay olmadi sarj hizli dusmeye basladi sabah 100 dü simdi öğlen oldu 66 ye düştü 10 dk kadar tel görüşmesi yaptim mobil veri hep acik ama ara sira internette gezdim yoğun kullanim yok nerdeyse yarisi gitti ilk aldiğimda boyle deildi bu aralar cok hizli dusmeye basladi guc tasarrufu ortada hemde

• la1end38 L kullanıcısına yanıt
    Dostum yüklediğin bazı uygulamalar arkada telefonunu sömürüyor haberin olsun...

Ayarlar ->Pil ->Güç tasarrufu modu altında (Uyg güç Monitörü) var. Oradan uygulamaları uykuya al bak gör herşey nasıl değişecek
  • Samsung A520 OTG Test ettim, gayet başarılı.. USB Bellekten film izledim hiçbir sıkıntı yok,, Office ve Pdf dosyaları açtım on numara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 16 Ağustos 2017; 15:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz84

Dostum yüklediğin bazı uygulamalar arkada telefonunu sömürüyor haberin olsun...

Ayarlar ->Pil ->Güç tasarrufu modu altında (Uyg güç Monitörü) var. Oradan uygulamaları uykuya al bak gör herşey nasıl değişecek

cok onemli bisey yok uyku moduna aldıklarım ac kapa yapinca geri gelmis hepsiburada var saat basina pil kullanimi %0.13 cok az bi deger

• Arkadaşlar cihazım 5-6 aylık bir hafta öncesine kadar hızlı şarj oluyordu ama son bir haftadır hızlı şarj olmuyor ve normal şarj süresi batarya bitmiş ise 7 saati buluyor. Sorun neden olabilir?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.