Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infest06

arkadaslar bu telefonu almami tavsiye edermisnz yoksa 2017 beklemeli miyim (varsa)

telefon gen el ozelliklerini biliyorum sadece kamera onemli s6 ya para vermek istemiyorum ..

2017'de görünüş olarak aynı kalsa da
    Ram 2.gb. den 3gb. a
    hafıza 16gb. dan 32gb. a
    ve sanırım işlemcileri de değişecek..

2017 çıktığında fiyatı beklentinin üzerinde olabilir. 2016 ise fiyatı bir süre sonra 1.000tl civarı gibi veya daha aşağıya düşecektir.

Ayrıca Samsung A5'e Nougat güncellemesi vereceğini duyurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snnrvp

Arkadaşlar merhaba, dün itibariyle bu ürünü ablama verip P9 Lite modeline geçmiş bulunmaktayım. Bildirim ışığının olmayışı, arka kısmın cam olması sebebiyle kilifsiz kullanimin cok zor olması gibi sebeplerle geçiş yaptım. Forumda bulunduğum sürede bana yardımcı olan her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. İyi forumlar..

Dostum hayırlısı olsun senin için. Ancak huawei P9 lite bu telefonun yanında bi tık aşağıda kalıyor. Bundaki premium hissi vereceğini sanmıyorum zira p9 lite in arka tarafı plastik. Fm radyosu yok ayrıca sar değeri bundan daha yüksek. Kamera tarafında da A5-2016 nin daha iyi olduğu aşikar. Yine de tabiki tercih meselesi. Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 18 Aralık 2016; 0:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Normal şarj aleti ile ne kadar sürede doldu A5 ?

Benim cihaz 3 aylık % 15'de felan hiç şahit olmadım,ama %5 altına düştüğü zaman tık diye gidebiliyor,ama her seferinde gitmiyor yani %1'i gördüğümde oldu.
  • UzmanÇavuş06 kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda olmuyordu aslında. Sonraları fark ettim ki %15'den sonrası çabuk düşüyor. Bir akşam %10'dan %6 ya sadece Face'ye girip çıktığımda düştü. Bi gariplik hissettim şarj'a takayım dedim. şarz cihazını alıp geldiğimde %1'e düştü ve şarj cihazını taktığım anda cihaz kapandı. Bundan evvel bir kere de %12'de idi gece yattığımda ve uçak moduna almıştım. Normalde sabah kalktığımda en fazla %10'da kalması gerekirdi. Ama sabah telefon çoktan kapanmıştı ve alarm çalmadığı için işe geç kaldım..

Bundan sonra sürekli yavaş şarj ile şarj edeceğim. Bi nebze batarya düzelir umudu içindeyim..
  • cihazı mayıs ayından beri kullanıyorum,inanın çok sıkıldım cihazdan,çok severek almıştım ama lg g2 deki gibi performans alamadım.kimseye tavsiye etmiyorum.2017 sini bekliyorum
  • alprak kullanıcısına yanıt
    Cihazin neyinden sikayetci kaldiniz acaba???

• Teşekkür ederim kardeşim çok sağol, evet A5in ustun olduğu yerler var ama performans olarak P9 Lite mesela daha iyi ve bana daha hitap ediyor. A5in tasarımı çok iyi ama dedigin gibi tasarım olayi kisiye gore değiştiği icin, ben A5in tam bir bayan telefonu olduğunu düşünüyorum ve P9 Litein daha bana uygun olduğunu düşündüm ve görüyorum. Parmak izi olayi muthis mesela, daha hafif olusu, kilifsizda kullanabilmem, bildirim ışığı ve emui arayüzu benim için cok yeterli sebepler. Ama Allah var A5ten performans ve pil olarak cok memnundum ve bi çok defa bunu belirttim, yinede ablami kandirip P9 Litea gectigin icin memnunum. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı geceler. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnrvp -- 18 Aralık 2016; 23:59:39 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    bir kere cihaz ağır,2ncisi bazı programlarda tam performans alamıyorum.tasarımı artık gözüme güzel gelmemeye başladı,bu fiyata daha başarılı cihazlar tercih edilebilir.mesela mi5
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

İlk başlarda olmuyordu aslında. Sonraları fark ettim ki %15'den sonrası çabuk düşüyor. Bir akşam %10'dan %6 ya sadece Face'ye girip çıktığımda düştü. Bi gariplik hissettim şarj'a takayım dedim. şarz cihazını alıp geldiğimde %1'e düştü ve şarj cihazını taktığım anda cihaz kapandı. Bundan evvel bir kere de %12'de idi gece yattığımda ve uçak moduna almıştım. Normalde sabah kalktığımda en fazla %10'da kalması gerekirdi. Ama sabah telefon çoktan kapanmıştı ve alarm çalmadığı için işe geç kaldım..

Bundan sonra sürekli yavaş şarj ile şarj edeceğim. Bi nebze batarya düzelir umudu içindeyim..

Hocam batarya bir kez bozulduktan sonra daha geri dönüşü olmuyor. Servise verin bataryayı değiştirirlerse daha sonrasında normal şarj ile şarj edersiniz. Ama kesinlikle bu hızlı şarj illeti bataryayı mahvediyor uzun etapta. Adamlar amiral gemilerine hızlı şarjı kapatma özelliğini koymuşlar, buna koymamışlar ki bozulsun da yeni telefonlarımızdan alsınlar diye :) Samsung son zamanlarda kendini belli etti bence, bundan sonra iPhone'dan şaşmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alprak

bir kere cihaz ağır,2ncisi bazı programlarda tam performans alamıyorum.tasarımı artık gözüme güzel gelmemeye başladı,bu fiyata daha başarılı cihazlar tercih edilebilir.mesela mi5

Mi5 'i ben de etraflıca araştırdım, inceledim. Gerçekten tam bi f/P ürünü. Ama incelediğim her telefonda şu anki telefonum olan A5 ten eksik bi yön buluyorum ve vazgeçiyorum:) mesela mi5 te radyo yok, kulaklık yok? En ufak bi sorun olursa nerde nasıl yaptıracağım? Sar değeri yüksek? Batarya performansı nasil olacak? gibi sorular devreye girince hemen soğuyorum o cihazdan :) tabiki mi5 in diğer tüm özellikleri bunu ikiye katlar ama ihtiyaçlar kişiden kişiye göre değişir. Benim içim şu an bu telefon kullanım amaçlarım doğrultusunda en ideal telefon. o nedenle bence telefonumuz çok güzel arkadaşlar, ömrünü doldurana kadar kullanıp sonra başka telefona geçmek daha mantıklı geliyor bana.

• quote:

Simdi a5 2016 yi kendi sarjiyla etmiyormusun? Bu hizli sarj muhabbeti benide kil ettide yapacak birsey yok sanırım

• Hayır 2 şarjdır A3 şarj cihazıyla şarj ediyorum. Hızlı Şarj cihazını işyerine getirdim. Burda arkadaşların da işini görür arada bir benim de..
  • quote:

Hayır 2 şarjdır A3 şarj cihazıyla şarj ediyorum. Hızlı Şarj cihazını işyerine getirdim. Burda arkadaşların da işini görür arada bir benim de..

S7 de falanda var hizli sarj muhabbeti bu batarya omrunu bitirmesi dusundurttu.Bu arada a5 2016 icin kilif ve kirilmaz cam alabilecegim onerebileceginiz bi yer varmi

• lgodtr L kullanıcısına yanıt
    Apple, çok daha önceden kendini belli etti. Apple, bana göre müşterisini sonuna kadar sömürmeyi kendisine ilke edinmiş bir firma. Bu yüzden hiçbir Apple ürünü kullanmıyorum ve çevremdekilere de kullandırtmıyorum. Fahiş fiyatlarla satılan iPhoneların yaptığı herşeyi hatta daha fazlasını iPhoneların yarı hatta üçte biri fiyatına satılan Android telefonlar da yapıyor. iPhoneların kameraları da öyle abartıldığı gibi mükemmel çekim yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 19 Aralık 2016; 16:51:29 >
  • Ben halen telefonun ekranın beyaz dengesini beğenmiyorum. Bu sayfaları okurken hafif alttan bakıyorum beyaz görebilmek için.duz normal açıdan baktığımda kirmizimsi pembe gibi tonlar görüyorum jelatin felanda yok ekranda.

Ekranı ileri geri oynaytinca fark hemen hissediliyor. Beyazlik konusunda sınıfta kalan bir ekran bence.

Hani 720 p ekranlı samsung e5 var onda bile böyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

Ben halen telefonun ekranın beyaz dengesini beğenmiyorum. Bu sayfaları okurken hafif alttan bakıyorum beyaz görebilmek için.duz normal açıdan baktığımda kirmizimsi pembe gibi tonlar görüyorum jelatin felanda yok ekranda.

Ekranı ileri geri oynaytinca fark hemen hissediliyor. Beyazlik konusunda sınıfta kalan bir ekran bence.

Hani 720 p ekranlı samsung e5 var onda bile böyle bir şey yok.

Sizin telefonda problem olabilir, ben de beyaz dengesi oldukça iyi. Bugüne kadar kullandığım telefonlar arasında en iyi ekran deneyimini Amoled ekranda aldım ya da ben öyle hissediyorum :) herkesin bakış açısı farklı olabilir tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Apple, çok daha önceden kendini belli etti. Apple, bana göre müşterisini sonuna kadar sömürmeyi kendisine ilke edinmiş bir firma. Bu yüzden hiçbir Apple ürünü kullanmıyorum ve çevremdekilere de kullandırtmıyorum. Fahiş fiyatlarla satılan iPhoneların yaptığı herşeyi hatta daha fazlasını iPhoneların yarı hatta üçte biri fiyatına satılan Android telefonlar da yapıyor. iPhoneların kameraları da öyle abartıldığı gibi mükemmel çekim yapmıyor.

Ben apple veya android fanboy'u değilim. Şöyle düşünelim, bu telefon için 1500-1600 lira civarında paralar verdi bir çocuğumuz değil mi? Fakat henüz 1 yıl dolmadan çoğu kullanıcı bataryadan şikayetçi olmaya başlamış ben de dahil. Muhtemelen uzun ömürlü bir cihaz olmayacak pek çok kullanıcı için. Sonra gidip yeni bir telefon alacağız o da olacak 1500 lira civarı, bize maliyeti oldu mu 3000 tl? Üstelik daha 2 sene falan dolmadan. Onun yerine gider iPhone alırım 3000 liraya uzun ömürlü kullanırım arkadaşımda 4s var ilk çıktığı zaman aldı halen kullanıyor ve halen taş gibi telefon. Biraz pahalı olsun kaliteli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lgodtr

quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Ben apple veya android fanboy'u değilim. Şöyle düşünelim, bu telefon için 1500-1600 lira civarında paralar verdi bir çocuğumuz değil mi? Fakat henüz 1 yıl dolmadan çoğu kullanıcı bataryadan şikayetçi olmaya başlamış ben de dahil. Muhtemelen uzun ömürlü bir cihaz olmayacak pek çok kullanıcı için. Sonra gidip yeni bir telefon alacağız o da olacak 1500 lira civarı, bize maliyeti oldu mu 3000 tl? Üstelik daha 2 sene falan dolmadan. Onun yerine gider iPhone alırım 3000 liraya uzun ömürlü kullanırım arkadaşımda 4s var ilk çıktığı zaman aldı halen kullanıyor ve halen taş gibi telefon. Biraz pahalı olsun kaliteli olsun.

Dostum öyle diyorsun da yeni telefon alırken eski telefonunu çöpe mi atıyorsun:) en azından 800-900 TL ye saydırıp yeni telefon alırsan hesaplama dediğin gibi olmuyor. Kendimden örnek vereyim : 3 yılda 7.telefonum A5-2016. Bu süre zarfında cebimden çıkan para 3200 TL. Yani 7 telefon kullanıp hepsinin değişik özelliklerini deneyimledim ve toplam maliyetim 1 iphone kadar etmedi. Sonuç itibariyle tabiki tercih meselesi ama telefon işleri ile ve teknoloji ile uğraşmayı seven biriyseniz çok para verip bi iphone almak hiç mantıklı değil. Ama bi telefon alayım, uzun zaman kafam rahat şekilde kullanayım öyle çok fazla da sıkılmam, değişiklik istemem derseniz iphone alıp devam etmek daha mantıklı. Ben kendi adıma öyle bir yapıda olmadığım için kesinlikle bi iphone kullanıcısı olmayacağım, bundan eminim:))

• Ultra Güç Tasarruf moduna alınca hızlı şarj kapanır mı? Deneyen oldu mu?
  • Yeni bir güncelleme geldi.

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.