Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    android in bu güzelliği var istediğin sürümü yükleme. yani hocam canın sıkılırsa android 5 yap 6 yap çıkarsa eğer 7 yap kimse karışmaz odinle yükleyeceksin . apple gibi değil iphoneden çok çektim sürüm düşürülmüyordu telefon kasıyordu satış politikası
  • Stock rom dedigi samsungun kendi yayinladigi garantiyi bozmayan rom oluyo dimi. Sammobile'dan yuklemistim daha once ama bu verdigin linkteki de orjinal oluyo dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım bu ürün.

http://www.hepsiburada.com/samsung-11300-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-gri-eb-pn915bsegww-pm-telsarjsam11300gri

Bunu aldıktan sonra gördüm hızlı şarj destekli olanı. Bunu almasaydım 5200 mah olanı alırdım. Ama 11300 lüğü aldım artık.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Arada o kadar büyük bir fark yok.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, 5200 olani ciddi sekilde dusunucem

• Bilemiyorum hocam, bana geliyo guncellemeler. Buyrun.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Mrltnts kullanıcısına yanıt
    Aynı ayni değişen bişey yok

Senin telefon csc kodu uae mi birde duos modelimi? Bende olmuyordu çünkü. Kimisi türk romu kurdum csc türk oldu diyor o bende olmadı csc hiç değişmedi tür romu da güncelleme almıyor anlamadım Vala ben bu işi

• Tamam o zaman. Cumartesi yapicam bakalim insallah hallolur. Seni de haberdar edicem. Ilgilendigin icin tesekkurler

• Benim duos değil, csc kodundanda anladığım soylenemez hocam :) A510F urun koduna sahip olduğumu söyleyebilirim ancak :)

• Sizce Samsung, Note 7 ile gelen Grace UX'ı güncelleme ile A 2016 serisine verir mi ?

Sanmiyorum ama gelirse cok iyi olur çünkü cok güzel bir görüntü veriyor telefona

Tarihe gomulen Note 7yi ani olarak yasatmak icin verebilirler ki super ötesi olur. Umarim verirler. :))

Belki siz de kullanmışsinizdir bilemem ama önceki telefonum note 4 olduğu için deneyimlerim kadarıyla arada o kadar fark kesinlikle var.

Pek zannetmiyorum. Amiral gemileri icin bile yenisininkini eskisine vermeye son dönemde başlamışlardı. Note 5 ı note 4 e vermemişlerdi. S7 yine s6ya kırparak vermişlerdi. Note 7 satışları durduğu için bir istisna yapsalar bile A 2016 serisi için zannetmiyorum. Zaten aralık gibi 2017 serisi gelecek. Ona verebilirler. Tabiki hepsi birer zan.

• quote:

Orijinalden alıntı: erginsevdi

Senin telefon csc kodu uae mi birde duos modelimi? Bende olmuyordu çünkü. Kimisi türk romu kurdum csc türk oldu diyor o bende olmadı csc hiç değişmedi tür romu da güncelleme almıyor anlamadım Vala ben bu işi

Valla gözümü kararttım yükledim Türkiye romunu. Benim CSC de değişmedi. Sanırım güncellemeleri alamayacağım seninki gibi.
  • Hocam tek güncelleme aldığım sürüm önceki sayfalarda paylaştığım tabi a51fd için denedim diğer modelini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erginsevdi

Hocam tek güncelleme aldığım sürüm önceki sayfalarda paylaştığım tabi a51fd için denedim diğer modelini bilmiyorum

KSA sürümü onu da indirdim ama Türkiye olsun istiyordum. Onu da sonra deneriz artık. bu arada benim de a510fd.
    Güzel kardeşim teşekkür ederim fakat c5 ithalat garantili,pek güvenim yok kameralarda aynı fakat ne zaman türkiyeye gelir acaba,hiç bi bilginiz var mı ?
  • dell35 D kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah tesekkurde neymis. Bayadır ithal ürün satışta, önümüzdeki ay veyahut en geç sonraki ay resmi olarak ülkemize giriş yapmasını bekliyorum. Ama tabi sadece tahmin, dilersen bi samsung müşteri hizmetlerini ara ve sor kardeşim. Bekleyemem bana telefon lazım ve Samsung olsun diyorsan A5ide gozun kapalı alabilirsin kardeşim, suphen olmasin

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.