Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.178
Cevap
148
Favori
313.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon çok kaba, hantal ve ağır duruyor bu ve damla çentik yüzünden çekiniyorum ama diğer özellikleri gayet iyi arada kaldığım diğer telefonlar note 10 pro ve S20 fe ve evet güncelleme ve diğer konular hakkında bilgim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haldir54

Arkadaşlar telefon çok kaba, hantal ve ağır duruyor bu ve damla çentik yüzünden çekiniyorum ama diğer özellikleri gayet iyi arada kaldığım diğer telefonlar note 10 pro ve S20 fe ve evet güncelleme ve diğer konular hakkında bilgim var
    Uzun yıllardır samsung kullanırım,Geçtiğimiz ocak ayında note 10 pro aldım bir hafta kullanıp sattım arayüze alışamadım ve yazılımsal eksikleri var.sonrasında s20 fe aldım,İki ay önce s20 'den realme gt2 ye geçtim bir ay sonra onuda sattım bir daha çinlimi tövbe.Bir aydır a34 kullanıyorum gayet memnunum,hele bataryası çok iyi,s20 feyi günde iki kez şarza takardım.ve s20 fe 'nin ekranını güneş altında görmek çok zor,Ekran renkleri cansız ve soluk.bana göreve a34 iki kurusu var ekran kenar çizgileri ve kendisi biraz kalın ama alışıyor insan.sık telefon değiştiren biriyim eksiksiz telefon görmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 16:37:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Ben GM 9 prodan geçeceğim muhtemelen note 10 pro arayüzü kötü gelmez bana fakat hala kararsızım bir ara A54 te düşündüm ama bilemiyorum şimdi kılıfta takınca telefon tablet gibi durur diye düşünüyorum sizce A54 gereksiz mi olur? Note , 10 pro da kronik sorunlar neydi?

Hocam cihazda yakınlık sensörü yok malum. Cepteyken kendi kendine birini arama, ya da telefon görüşmesi sırasında ekranın açık kalması gibi konularda sorun var mı telefonda?

Cihazda sanal sensör var, yani donanımsal olarak yok yazılımla ön kamerayı yakınlık sensörü olarak kullanmaya çalışıyor. Gsmarena incelemesinden okuyabilirsiniz.

Ben GM 9 prodan geçeceğim muhtemelen note 10 pro arayüzü kötü gelmez bana fakat hala kararsızım bir ara A54 te düşündüm ama bilemiyorum şimdi kılıfta takınca telefon tablet gibi durur diye düşünüyorum sizce A54 gereksiz mi olur? Note , 10 pro da kronik sorunlar neydi?

A54'dün işlemcisi benim için başlı başına bir almama sebebi.Aradaki fiyat farkına değmez.Note 10 proda yaşadığım sorunlar, klavye de A ve Z harfleri basmıyordu,şarz performansı beni tatmin etmedi ve cihaz ısınıyordu,yakınlık sensörü sorunu vardı,bana göre arayüz karma karışık,cihazda sürekli açık ekran var ama 10 saniye ile sınırlı saçmalık,adı üstünde sürekli açık ekran.,Ve son olarak a34'dün ses kalitesi s20 fe'den çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 16:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFB35B912

Hocam cihazda yakınlık sensörü yok malum. Cepteyken kendi kendine birini arama, ya da telefon görüşmesi sırasında ekranın açık kalması gibi konularda sorun var mı telefonda?

Kesinlikle yok,sanal yakınlık sensörü çok iyi çalışıyor

S20 fe , a34'ten daha güçlü bir cihaz değil miydi ?

Orijinalden alıntı: Frappe35

S20 fe , a34'ten daha güçlü bir cihaz değil miydi ?

Evet işlemci olarak daha güçlü,ama bataryayı sömürüyor ve ısınıyor,Ekran parlaklığı daha düşük,renkler daha cansız ve soluk,hoparlörler ses kalitesi daha düşük seviyede,şunu da unutmamak lazım s20 fe üç yıl önce çıkmış bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 17:31:40 >

Bugün tekrar baktım telefon tank gibi duruyor bunu bir de kılıfla düşünemiyorum bir de aynen ekran çizgileri çok fazla ve çentik kötü duruyor diğer herşeyde on numara çok kararsızım S20 fe ise çok kibar duruyor sanki ekranı daha iyi gibiydi ben bu kalınlık ve ağırlık işine taktigim için note 11s alıp geçsem mi diye düşünüyorum

Bugün tekrar baktım telefon tank gibi duruyor bunu bir de kılıfla düşünemiyorum bir de aynen ekran çizgileri çok fazla ve çentik kötü duruyor diğer herşeyde on numara çok kararsızım S20 fe ise çok kibar duruyor sanki ekranı daha iyi gibiydi ben bu kalınlık ve ağırlık işine taktigim için note 11s alıp geçsem mi diye düşünüyorum

Tecrübelerimi dilimin döndüğünce anlattım,gerisi size kalmış

Teşekkürler. Hanıma telefon bakıyorum da S23’ten çok memnun kaldığım için yine Samsung olsun dedim. O biraz daha büyük ekran istiyor. Önceki telefonu çok ısınıyordu, en önemli nokta bu. Yaptığım araştırmalarda da bu telefonun piyasadaki en serin çalışan telefonlardan olduğunu gördüm.

Bu telefonun tek eksisi anladığım kadarıyla kamera. Ya bu ya da S23+ düşünüyorum bakalım.

Orijinalden alıntı: Guest-EFB35B912

Teşekkürler. Hanıma telefon bakıyorum da S23’ten çok memnun kaldığım için yine Samsung olsun dedim. O biraz daha büyük ekran istiyor. Önceki telefonu çok ısınıyordu, en önemli nokta bu. Yaptığım araştırmalarda da bu telefonun piyasadaki en serin çalışan telefonlardan olduğunu gördüm.

Bu telefonun tek eksisi anladığım kadarıyla kamera. Ya bu ya da S23+ düşünüyorum bakalım.

Gerçekten bu hicaz ısınmıyor,kamera biraz da beklenti ile alakalı,bence yeterli seviyede kötü değil

• A34 güzel telefon ama kaba ve ağır

• selamlar, teknosadan iki kardeşime de a34 telefon aldım fakat ikiside telefonla konuşurken karşı taraf 4 5 saniye sesini duymuyor sonra konuşabiliyor. ses karşıya az boğuk gidiyor çıldırcak ikiside. fabrika ayarlarına dönderdim sorun devam ediyor. ilginç olan iki telefondada aynı sorun olması. böyle bir sorun yaşayan var mı? garantiye yollasam telefonsuz kalcaklar ama yedek filan bişeyler ayarlayıp yollucam. samsung daki bu ses sorunu beni markaya karşı cok soguttu. ikisi birden nasıl bozuk cıkabilir aklım almıyor. keşke bir çözümü olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaly34 -- 7 Eylül 2023; 0:10:5 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.