< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 16:37:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben GM 9 prodan geçeceğim muhtemelen note 10 pro arayüzü kötü gelmez bana fakat hala kararsızım bir ara A54 te düşündüm ama bilemiyorum şimdi kılıfta takınca telefon tablet gibi durur diye düşünüyorum sizce A54 gereksiz mi olur? Note , 10 pro da kronik sorunlar neydi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam cihazda yakınlık sensörü yok malum. Cepteyken kendi kendine birini arama, ya da telefon görüşmesi sırasında ekranın açık kalması gibi konularda sorun var mı telefonda? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cihazda sanal sensör var, yani donanımsal olarak yok yazılımla ön kamerayı yakınlık sensörü olarak kullanmaya çalışıyor. Gsmarena incelemesinden okuyabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 16:35:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
S20 fe , a34'ten daha güçlü bir cihaz değil miydi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 6 Eylül 2023; 17:31:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bugün tekrar baktım telefon tank gibi duruyor bunu bir de kılıfla düşünemiyorum bir de aynen ekran çizgileri çok fazla ve çentik kötü duruyor diğer herşeyde on numara çok kararsızım S20 fe ise çok kibar duruyor sanki ekranı daha iyi gibiydi ben bu kalınlık ve ağırlık işine taktigim için note 11s alıp geçsem mi diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler. Hanıma telefon bakıyorum da S23’ten çok memnun kaldığım için yine Samsung olsun dedim. O biraz daha büyük ekran istiyor. Önceki telefonu çok ısınıyordu, en önemli nokta bu. Yaptığım araştırmalarda da bu telefonun piyasadaki en serin çalışan telefonlardan olduğunu gördüm. Bu telefonun tek eksisi anladığım kadarıyla kamera. Ya bu ya da S23+ düşünüyorum bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A34 güzel telefon ama kaba ve ağır |
selamlar, teknosadan iki kardeşime de a34 telefon aldım fakat ikiside telefonla konuşurken karşı taraf 4 5 saniye sesini duymuyor sonra konuşabiliyor. ses karşıya az boğuk gidiyor çıldırcak ikiside. fabrika ayarlarına dönderdim sorun devam ediyor. ilginç olan iki telefondada aynı sorun olması. böyle bir sorun yaşayan var mı? garantiye yollasam telefonsuz kalcaklar ama yedek filan bişeyler ayarlayıp yollucam. samsung daki bu ses sorunu beni markaya karşı cok soguttu. ikisi birden nasıl bozuk cıkabilir aklım almıyor. keşke bir çözümü olsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaly34 -- 7 Eylül 2023; 0:10:5 > |
|