Şimdi Ara

Samsung Galaxy A33 Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
22
Favori
50.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Ekran 90 hz iken mi alıyorsun bu süreyi? A32'den geçtim demişsin hangisinin batarya daha iyiydi sence bariz bir fark var mı?

  • axipeach kullanıcısına yanıt

    Evet 90 Hz de kullanıyorum sürekli. A32 pil konusunda daha iyiydi 8 saat veriyordu 90 hz de. Ama geri kalan herşeyde A33 daha iyi. Zaten 25w hızlı şarj ile 1 saatte full şarj oluyor. Sabahtan akşama kadar yetiyor bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Ben M52 kullandığımda 8-9 saat alıyordum. Çok nadir 10 saat gördüğüm bile olmuştu. 6 saat az geldi bana umarım güncelleme ile falan bu süre daha yükselir. Samsungun resmi sitesinde 2 güne kadar dayanan pil diyor. Youtube batarya testlerinde de 7 saat üzeri alıyor örneğin alttaki testte 7 saat 57 dakika alıyor.


    Samsung Galaxy A33 Ana KonuGeek Abhishekyoutube
    Hey guys in this video I will do the biggest Samsung battery drain test between Samsung a33 vs Samsung a52s 5g vs Samsung a53 vs samsung a73 vs Samsung m52 vs Samsung m53 vs Samsung s20 fe 5g vs Samsung s21 fe 5g vs Samsung s22 vs Samsung s22 ultra I hope you will love this video. Please Subscribe for Daily Tech Videos :) INSTAGRAM: http://instagram.com/geekabhishek_ TWITTER: http://twitter.com/geekabhishek_
    https://www.youtube.com/watch?v=SJjlxgHtKWw&t=453s&ab_channel=GeekAbhishek
  • axipeach kullanıcısına yanıt

    Ama benim sürekli konum ve mobil verim açık. Wifi ve konum kapalı bence daha fazla alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim %85 şarj yaparal doldurdum 14 sat bekleme 1 saat ekran açık süresiyle %57 şarjım var çoğu kullanmadığım uygulamanın arka plan uygulamaları kısıtlı ve 90hz de çok yeterli gelmedi ekran açık süresi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatchway kullanıcısına yanıt

    Telefon yeniyse %100 şarj ederek kullanın bir haftalık kullanım senaryosunun ardından otomatik olarak ekran sürenizin yükselmesi gerekiyor. Olmazsa telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayın. M52'de düşük ekran süresi alan bazı kişiler telefonu sıfırlayarak daha yüksek sonuç almışlardı.

  • axipeach kullanıcısına yanıt

    Evet telefon daha 2 günlük bi deneyeyim dediğinizi bakalım nasıl olucak umarım artar hani bakıyorum çalışan birşeyler de yok arkada adaptif pil açık onu da kapatmalı mıyım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 9 Haziran 2022; 18:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu bugün aldım. Kutudan %46 şarjla çıktı şuan %26 şarj kaldı 1 saat 17 dakika ekran açık sürem. Yani %20 şarjda 1 saat 17 dakika gibi bir süre verdi. O kadar kurulum uygulama yüklemesi vs yaptım. İlk kurulumda cihaz ısındı kasmalar oldu uygulamalar yüklenirken ama şuan gayet akıcı. Adaptif pil açık kalsın. Pili korur kısmı açıksa kapatın 1 hafta boyunca şarj 15'in altına düştükten sonra %100 şarj edin. NFC,Bluetooth bakmadıysan onlar açık olabilir açıksa kapatın onlarda arkada şarj yiyor.


    Samsung Galaxy A33 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 9 Haziran 2022; 21:2:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk %100 şarj deneyimim sonrası bence telefonun şarjı gayet başarılı konum hep açık parlaklık %30 civarında bazen mobil veri açık bazen kapalı. Ekran açık kalma süresi 8 saat 21 dk ayrıca daha şarjım %15 telefon kapanana kadar kullanmaya devam edersem ekran açık kalma süresi 9 saati geçecektir.
    Günlük kullanım için gayet yeterli M52 modeliyle kıyaslarsam benim kullanım senaryoma göre aynı şarj sürelerini veriyor. Almadan önce şarj konusunda bir sürü kötü yorum ve eleştri görmüştüm bence işlemciyi şarj konusunda kötüleyenler eski exynos deneyimleriyle konuşuyor. Bu işlemci gerek performans gerek şarj konusunda gayet yeterli üzmez.

    Samsung Galaxy A33 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 10 Haziran 2022; 22:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende durum bu bilmiyorum iyi mi ama yeterli şu an için bana birazdan şarja takıcam

    Samsung Galaxy A33 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç geldi bana saat olarak az gözüküyor ama oyun süren 2 saati aşıyor belki o pili fazla etkiliyor olabilir. Ben youtube izledim instagramda vakit geçirdim video içerikler vs. birde deneme amaçlı candy crush indirdim yarım saat oynamışım. Arkaplan duvar kağıdı vs. telefonu ilk aldığında hareketli geliyor onları hareketsiz arkaplan ile değiştir. Nfc, Bluetooth kapat parlaklığı kendin ayarla ortanın üzerini geçmeyecek şekilde aynı zamanda mobil veriyi dolby atmosferi kullanmadığında kapat kullanacağın zaman panelden açarsın. Her zaman sarj %10'un altındayken şarja tak bu şekilde kullan bir kaç gün daha düzelme olmaz ise oynamış olduğun oyunları oynamadan dene istersen oyun süren yerine youtube, netflix, instagram falan takıl bak bakalım ekran süresinde artış olacak mı yine olmazsa fabrika ayarlarına sıfırlayıp öyle test et. Bu arada telefonu nereden satın aldın? Şarj aleti ne kullanıyorsun? Ben 25w orjinal samsung adaptör aldım telefonla birlikte vatan bilgisayardan internette çakma samsung adaptörler oluyor. Telefona o kadar para verip adaptörü orjinal kullanmamak olmaz. Yukarıdaki bahsettiklerime dikkat edersen açık ekran sürende artış olması gerekiyor ben bu bahsettiğim ayarlarla kullanıyorum eğer ekran sürende değişim olmazsa telefonu servise götür batarya ile ilgili sıkıntı olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 11 Haziran 2022; 8:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • axipeach kullanıcısına yanıt
    O kadar çok kasmıyorum aslında adaptif parlaklıkta duruyor telefon kendim ayarlaması zor geliyor hepsiburadadan aldım (samsung türkiye garantili imei soegulaması filan yaptım) ama geçen günkü süreye göre iyi geldi %20 üzerinde takıyorum genelde şarja bakalım bugün ne durumda olacak 4-5 saat yeterli bana hareketli kağıtları kaldırdım 90 hz çok götürüyor mu ama bilemedim bende spigenin stediaboost 27w adaptöründen aldım şu an 1 günlük izmire geldim diye yanımda getirmedim şarj aletini eşimin xiaomi adaptörü ile şarj etmek istedim şarj etmedi valla 33w xiaomiyi kabul etmedi kenarda duran eski orji samsung adaptörüyle 5w da şarj oluyor şu an:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 11 Haziran 2022; 8:34:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatchway kullanıcısına yanıt

    Bende 90 hz sürekli açık sarj %15'in altına indiğinde telefon otomatik olarak 60 hz'ye çekiyor. 60 hz daha az şarj yer ama o zaman 90 hz olmasının bir anlamı kalmıyor ekrandaki akıcılık gidiyor. Telefon 25w kadar destekliyor. Bence yakında bir mağaza varsa vatan, teknosa, mediamarkt bakabilirsin. 149 TL'ye almıştım ben vatan bilgisayardan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 11 Haziran 2022; 8:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axipeach kullanıcısına yanıt
    Bişey farketmiyor ki yeterli benim için 27w isterse 20 desteklesin ayarlıyor alet onu marka için aldım neyse bakalım bi hafta geçsin 4 saat altına inmesin sorun yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bir sorunla karşılaştım. Gece kamerayla selfie çekmek için ön kamerayı bir açtım kamerada karıncalanma var. Ekran parlaklığını en düşüğe aldım acaba ekran parlaklığından mı oluyor diye. Sorun devam etti. Parmağımla kamerayı kapattım yine karıncalanıyor sanki çekmeyen bir televizyon gibi. Arka kamera siyah gösteriyor karıncalanma vs yok. Evdeki diğer telefonda öyle bir sorun yok. Daha önce kullandığım M52'de de görmedim böyle bir sorun. Resimde ekliyorum acaba sorun yazılımsal mı yoksa benim kamera mı sorunlu. Kamera uygulamasına girince ön kamerada karıncalanma var mı sende de? Flashsız fotoğraf çekince siyah mı çıkıyor yoksa karıncalanma varmı? Resim ekliyorum bakıp yardımcı olursan çok sevinirim.

    Samsung Galaxy A33 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 12 Haziran 2022; 4:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • axipeach kullanıcısına yanıt

    İyi günlerde kullanın cihazınızı. Ekran parlaklığını otomatikte kullanmıyorsunuz yukarıdaki tabloda değil mi? bir de cihazda çift tıklama ile ekran kilitleme ve açma özelliği var mı acaba?

  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt

    Evet çift tıklama özelliği var. Otomatikte kullandığımda oldu kendim görebileceğim şekilde ayarladığımda tercih meselesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu dün TürkTelekom bayisinden evde internet müşterisi cihaz kampanyasından aldım. Düzenli ödeme yaptığım için 8Kya kadar telefonları peşinatsız 3 taksitte alma hakkım varmış. Peşinat yok taksitler önümüzdeki ay başlayacak 3x 2200 civarında faturaya eklenecek. Sanırım epey pahalı kredi kartına yüklenme şansım yoktu mecbur aldım. Ondan kaç taksit yapılıyor onu bile bilmiyorum.

    Eski telefonum A71 pert olunca çok ani kararla bunu aldım. Kıyaslamam bu telefona göre olacak.Öncelikle ekranın kenarlarında boşluklar ve şu damla çentik çok rahatsız etti. Zamanla alışırım umarım. Telefonun tasarımı çok güzel premium bir havası var. Bendeki mat beyaz diğer renkler de çok güzel. Batarya konusuna gelince oyunla falan işim olmaz ama geceleri uykuya dalma problemim olduğu için telefonu uçak moduna alıp white noise denilen bir uygulama kullanıyorum. A71 batarya 4500 bu 5000. Bu uygulama açıkken sabaha kadar A71de full dolu şarjın 6-7 saatte en fazla yüzde 10 azalırken bunda yüzde 20 azaldı. Bu çok fazla geldi ama bunun hoparlörü çok iyi. Sanırım şarjın bu kadar fazla gitmesinin sebebi bu. Çünkü bu uygulamada hiç duymadığım daha derindeki sesleri duydum. Kekolar gibi müziği hoparlörden dinleyesim var

    Samsung Galaxy A33 Ana Konu + hoparlör kalitesi,özellikle arka tarafın tasarımındaki premium görüntü,4-5 sene güncelleme ve güvenlik desteği

    -damla çentik ve kenardaki boşluklar ve sanki amiral gemisi bir telefonmuş gibi şarj cihazının verilmemesi

    Bu ekonomide bu telefon kışa kadar 10K olur.Bu fiyatlara yazık valla sanırım uzun yıllar sıfır telefon almak çok zorlayacak.Bunun uzun yıllar güncelleme desteği alacak olması 5G uyumu en azında bu süreci sorunsuz atlamamızı sağlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur2019 -- 12 Haziran 2022; 18:43:31 >




  • Salur2019 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Şu anda kredi kartına taksit yapan yok galiba. Bir ara Amazon yapıyordu. O da bırakmış. Telefonun Türkiye de üretilmesinin (birleştirilmesinin) getirdiği bir vergi avantajı var Samsung a. Aldığınız fiyat makul bence. Bataryanız da zamanla oturacak daha iyi hale gelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 12 Haziran 2022; 18:44:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Salur2019 S kullanıcısına yanıt

    Öncelikle hayırlı olsun damla çentiğe alışırsın arkası ve yanları güzel duruyor. Ses konusunda hoparlörler başarılı bir de dolby atmos açarsan ses daha da yükseliyor şarkılarda. Bende telefon kapalıyken şarjda %20 gibi bir azalma olmuyor. Muhtemelen uygulama yapıyordur. NFC falan kontrol et kapalı mı diye hareketli duvar kağıdı vs. kaldır. Arka kamera başarılı ois falan var. Ama ön kamera başarılı değil düşük ışıkta vasat. Ön kamerayla ilgili yaşadığım sorunu yukarıya yazdım ve karanlıkta çektiğim fotoğrafı koydum. Deneme şansın varsa ön kamerayı deneyip yazarsan sevinirim. Karanlık ortamda kamera uygulamasına girip ön kamerayı açınca karıncalanma mevcut ekran ışığından mı oluyor bilmiyorum. Arka kameraya geçince düz siyah gözüküyor. Elimle kapatıyorum ön kamerayı ekran ışığına maruz kalmasın diye karıncalanma devam ediyor. Acaba sorun donanımsal mı yazılımsal mı çözemedim. Akşam deneme şansın olursa denerseniz sevinirim sizde mevcut mu karıncalanma sorunu vereceğiniz cevaba göre telefonu servise götürmeyi düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 12 Haziran 2022; 18:47:52 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.