|
Arkadaşlar volte kapatma nereden oluyor bulamadım. Pil ayarlarında 5 g kapatma vardı güncellemelle kalıdırılmış sanırım. |
|

1 Mobil
|
Arkadaşlar volte kapatma nereden oluyor bulamadım. Pil ayarlarında 5 g kapatma vardı güncellemelle kalıdırılmış sanırım. |
|
Merhaba İnstagram reels videolarında aşırı bi donma ve takılma var. Seste sıkıntı yok ama video geriden geliyor ve aşırı donuyor. Bu sorunu sadece uygulamada yaşıyorum tarayıcıdan bağlandığımda problem yok. Bu sorunla karşılaşan varmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of5 -- 16 Eylül 2024; 16:37:25 > |
|
Ben de size cevap yazayım. Büyük ihtimal cihaz listesini güncellemiyordur Turkcell henüz. Cihaz 5G bantlarını destekliyor. Zaten ağ seçiminde bile 5G seçimi var. --- Android 15 gelmiş ve herhangi bir deneyim mesajı yazan olmamış. Şans eseri kendim keşfettim bugün geldiğini. Normalde güncelleme meraklısı değilimdir, beni bilen bilir fakat Android 14 ve OneUI 6.0 saçma bir şekilde menüler arası geçişte yavaş kalıyordu. 15 ile 7.0 mükemmel bir uyuma sahip. Tab S9 FE cihazıma geldiği için deneyiminden aşırı memnundum. Pil tüketiminde de kayda değer bir düşüş gözlemlemedim. A33 pilini garantisi bitmeden 15 gün önce yani Aralık 2024 değiştirdim. Şu an 6. ayındayız. Pil tüketimi günü çıkarıyor 35 40 kaldığında evde oluyorum. İşte ara bir şarj edebiliyorsam ediyorum. A33 için de ana ekran uygulama ve menü uygulamalar arası geçişte takılma sorunu gitmiş. One UI 7.0 Pil performansını cihaz bir hafta kullandıktan sonra söyleyebilirim. Bugün ilk günümdü. Ben memnun kaldım ilk bakışta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |