Şimdi Ara

Samsung Galaxy A33 Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
22
Favori
50.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emin_Paşa E kullanıcısına yanıt
    Hocam su toz geçirmezlik stereo hopörler senin için daha önemliyse bunu al, oyun performansı,daha stabil snapdragon işlemci, always on display daha önemliyse m52 al. A33 de ıptik görüntü sabitleyici de var ama ne kadar iyi bilemiyorum.

    Hepsiburada da iki telin fiyatı çok yaklaşmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 7 Mayıs 2022; 16:54:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizce M52 mi yoksa A33 mü alınmalı?
    Arkadaşıma yeni telefon alacağım için soruyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar M52 aldım panelde sıkıntı çıktı iade ettim, A33'de böyle bir problem var mı? Yardımcı olursanız sevinirimSamsung Galaxy A33 Ana Konu 

  • wassapman W kullanıcısına yanıt

    Hocam dokunmatik panelde herhangi bir sorun yok. En azından kendi kullanmış olduğum cihazda öyle bir problem başıma gelmedi. Islemcide kesinlikle ısınma yada ısıya bağlı donma , Drop , şarjı aşırı tüketme gibi bir durum yok. Şimdilik memnunum Samsung Galaxy A33 Ana Konu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam a33 bariz kullanırken takılıyor sık sık

  • Ben babaya aldım kasa sorununu çok güzel çözmüşler tasarımı ve arka kapak daha iyi hale gelmiş. Sürekli açık ekran yok ama ben note 5 zamanından alışık olduğum için çok garipsemedim sesi de iyileştirmişler a52'den daha iyi bir sesi var.

    Tabi snapdragon yerine 1280 yerleştirmişler ama karşılığında da 4 sene ana güncelleme 5 yılda güvenlik desteğinin olması da iyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkeden oldu mu bilmiyorum ama mesela A52-A72 serisinde ahize sesini sona kadar açınca seste bozulma oluyorken A33'de bunu çözmüşler.

    Bir de bilen varsa cevaplarsa sevinirim bu cihazda VP9 Codec yok gibi duruyor A52'de 2160P video açabiliyorken A33'de maksimum 1080P oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A33 almayı düşünüyorum bende iki kez M52 aldım. İkisinde de kronik ekran sorunu çıktı. Birini 1 aylık kvk servis mücadelesi sonunda zor iade edebildim diğerini amazon ile direkt iade ettim. Herkes M52 öneriyor ama gördüğüm en kötü amoled ekrana sahip telefon diyebilirim. 1-2 saat netflixten film izledim orta parlaklıkta bir baktım çerçeve şeklinde amoled yanığı 1 haftalık cihazdı oysa 1 kaç gün navigasyon çubuğu bildirim çubuğu kaldırarak kullandım. O şekilde düzeldi velhasıl kelam memnun kalmadım. Herşey işlemci performansı değil bence. A33 snapdragon 750g'den daha iyi bir işlemciye sahip insanlar sadece Exynos işlemcilere karşı ön yargılı. Kullanan arkadaşlara sormak istediğim sorular var. Ön kamera performansı nasıl. Megapiksel düşük zaten, düşük ışıkta yada normal olarak nasıl çekim yapıyor? Performansı nasıl? Aynı şekilde arka kamera ne derece başarılı. Ois gerçekten görev yapıyor mu? Şarjı çok eleştirilmiş 5000 mAh olmasına rağmen az dayanıyor vb. bu doğru mu? Öyleyse güncellemeler ile düzeltilebilir diye düşünüyorum. Aos olmaması üzücü ama güncelleme ile gelebilir, gelmesede çok büyük eksiklik değil benim için. Son olarak A32'deki parmak okuma yavaşlığı bunda var mı? Hızlı mı algılıyor parmağı? Hiç okumadığı vs. oldumu. Kısaca deneyim olarakta bilgilendirirseniz ona göre sipariş vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axipeach -- 30 Mayıs 2022; 0:45:49 >




  • Cihazı satın aldım 10 gündür kullanıyorum. Ben telefonu beğendim. Sadece Wifi'de ara sıra kopmalar oluyodu. Güncelleme sonrası hiç kopma yaşamadım.

  • Ben de telefonu birisinden alıp bir süre inceleme fırsatı buldum. Şahsi kanaatim bu paraya gerçekten güzel iş çıkarmış Samsung

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam

    Benimde şu sıralar aklımda bu telefonu almak var kullandığım s9 artık benim canımı sıkar oldu

    Kullanan arkadaşlar ne nasıl yorumluyorsunuz m52 ile çok fazla karşılaştırılıyor fakat bana m52 daha kaba ve arka plastiği daha bi kalitesiz geldi a33 ise plastik olmasına karşı daha iyi ve arka kamera yerleşimini beğendim herkes işlemcisine yükleniyor exynos 1280 belki sd 778 kadar iyi değil ve ram eksiği var ama alacağı güncelleme sayısına göre beni 4 sene rahat idare etmez mi ya ? @Odunbey @tirabzonli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatchway kullanıcısına yanıt
    Çok oyun oynamayacaksan a33 al bence. Stereo hopörlör ve su geçirmezli kiçin değer. 4 sene de götürür

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu telefonda kronik sorun vb. Sıkıntı var mı? Ben karar kıldım ama son kez bir sorayım dedim. Kullanan arkadaşlar ne gibi sorunlar yaşadı. Xiaomi den geçiş yapcam umarım üzmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sipariş geçtim yarın elime ulaşacak bakalım nasıl bi cihaz s9 dan sonra nasıl gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün ben de sipariş ettim. telefonda oyun oynamam en kötü 5 sene götürsün yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 7 Haziran 2022; 13:25:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatchway kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun. Cevap veremedim kusura bakmayın. Bence iyi yaptınız. A33 daha tok bi telefon. Arkadaşta m52 var a33'ün kamerası daha iyi. İşlemcide gayet yereli bence eksiklik hissedeceğinizi düşünmüyorum. 4 sene rahat götürür.

  • A32 den sonra A33 bana da ilaç gibi geldi. İşlemci hızı, Streio hoparlör(Gerçekten artık mono bir telefon kullanmam) ve Ois ile daha güzel video çekimi gayet güzel özellikler. Ama AOD neden yok onu gerçekten anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odunbey O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bugün itibari ile kullanmaya başladım bakalım kamera ve ekran kalitesi s9 a göre daha zayıf geldi mesela s9 da 1080 60fps ve 2k video çekiminde te video sabitleme açıkken a33 te 30 fps te açık oluyor. Çok farkı hissetmiyorsunuz foto çekimini filan beğendim

    Ekran konusunda super amoled geçiyor ekran ama yeterli gelmedi ekran renkleri ama m52 den daha iyi bir ekranı var o kesin sonuç olarak ben telefonu beğendim ses kalitesi olsun elde ki tutuşu olsun fiyatına göre alınabilecek bir telefon olmuş bakalım tam gün şarjı ne kadr gidecek onu deneyimleyeceğim yarın eşime verdiğim note9 pro çok rahat 1 günü geçiriyordu bu ne yapacak yarın tekrar yazacağım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende dün gece sipariş verdim. Henüz gelmedi. Geceleri vatan bilgisayarda %5 indirim oluyor. Telefonun %5 indirimli fiyatı 5794 ₺. Ben 25W Samsung şarj aleti ile birlikte 5943 ₺ gibi bir fiyata satın aldım. İnternette telefonun en ucuz fiyat 5750 ₺ civarı gözüküyor hepsiburada ve trendyolda çeşitli satıcılarda ama ben güvenemedim açıkcası. Telefonu almayı düşünenlerde gece vatan bilgisayardan satın alabilir. En azından bilindik daha kurumsal firma diğer türlü hiç bilmediğiniz ismini bile ilk kez duyduğunuz bir satıcıdan alıyorsunuz.

    Telefonu internetten araştırdığım kadarıyla tek kötü ve eleştirilen yanı şarjı. 4 saat ekran süresi aldığını söylüyor bazı kullanıcılar bazı kişilerde tam tersi sarjdan memnun öyle bir durum olmadığını söylüyor kafam karıştı açıkcası. Telefonu kullanan benden önce satın alan arkadaşlar şarj durumu hakkında bilgi verirse sevinirim.

  • axipeach kullanıcısına yanıt

    Ben ortalama 5.30 - 6.00 saat civarı ekran süresi alıyorum. Mobil veri ve konum full açık.

    Samsung Galaxy A33 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.