< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (32. sayfa)

-
-
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A36 bile işinizi görür bu işlemler için. Video kesim birleşim işlerinde işlemciye yük biniyorsa tabi a56 daha hızlı halleder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim karta gerek yoksa yurt dışı cihaz almanız daha verimli olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız ancak S25 Ultra hariç diğer serilerin Yurtdışı olanlarını bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır istiyorsanız 14t 14tpro olabilir. İkinci elde yurt dışı cihazlar çok daha uygun oluyor. S23 ultra s24 ultra bulunabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A serisine kaçak imei atılabiliyormu artık ?
S24-25 ultra gibi modellerde uğraştırıcı yollarla atılıyor. A serisine atmaya değmez parası kadar masraf çıkarırlar atılıyorsa bile.
Arkadaşlar sim tepsisinde çift simlik yer var hangisine taksam da simi görüyor ama 2 fiziksel simi aynı anda görmüyor saçma olmamış mı?
ağustos güncellemesi gelmiş sanırım arkadaşlar, güncellemeyi yapan var mı ? wifi gücünde bir iyileşme oldu mu ?
Hocam Merhabalar
Bunlar sadece güvenlik güncellemesi. O tarz bir şey beklemeyin. Ki böyle bir şeyin yazılımsal olarak düzeltilebilmesi için sorunun global de tespit edilip yazılımsal olduğunun Samsung tarafından onaylanması lazım.
Kısacası bu sorun işlemci kaynaklı ve donanımsal. Ya böyle kabul edin ya da tercih etmeyin. Yazılımsal olarak bariz bir sorun olmadığı sürece bu tarz bir sorun güncelleme ile düzelmez.
Arkadaşlar orjinal şarj cihazı A56 için, çok pahalı ,elimde : Xiaomi
Şarj Aleti Orijinal 33 W Turbo Hızlı Fast Qualcomm cihaz var daha önceki kullanıdığım,bunu kullansam sorun olurmu bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirmi? Samsung şarj cihazı olmak zorundamı
-
Ben bir arkadaşın tavsiyesi ile spigen aldım uyumlu cihaz. Şimdilik sorun yok. Ürün ele alınca Samsungun aletlerden daha kaliteli duruyor.
amazon
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589https://www.amazon.com.tr/dp/B098P15D4N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1EJVQN4T998F3NSXXCRR&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1EJVQN4T998F3NSXXCRR&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_1EJVQN4T998F3NSXXCRR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teknik anlamda uyumluysa bir sorun olmaz umarım,insan çekiniyor o kadar para verip telefona birde şarj cihazı yüzenden telefonda sorun çıkarsa diye.
-
Ben açıkçası cihazı aldım ama biraz pişman oldum. Öncesinde yine Exynos'lu M30s kullanmıştım o cihazda Samsung tarafından da kabul edilen kronik boot loop problemi vardı (neredeyse o dönemde çıkan tüm m ve a serisinde vardı) o şekilde cihazlar kayboldu gitti.
Düzeltilmiştir diye Honor 400 yerine a56 aldım ama bu sefer de az buz da olmadan wi-fi ve şebeke çekimi problemi yaşıyorum.
Telefonu değiştirecek halim yok sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz...
Hızlı şarj 2.0 destekli. Orjinal spigen ürünü sorun yaşatmaz diye düşünüyorum kablosu da çok kaliteli duruyor.
Doğrudur hocam. Maalesef Exynos geneli böyle deniliyor
Ben de bunu fark ettim snapdragonlu m52 sonrası. Ama öyle abartılacak kadar değil benim gördüğüme göre. Ama zayıf ağa sahip insanlar dikkat etmeli bu duruma.
Kıytırık olan TT'li NP 2A'da aynı ortamda 3 diş 4,5G çekerken Turkcell'li bu telefon tek diş 4,5G hatta bazen 3G'ye bile düşüyor. Benim tarafımdan abartılacak bir sorun ama bakalım hocam...
Honor 400 256/12Gb ile takas düşünüyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme Samsung'un servislerini çok beğendiğimden ve piyasasıda hızlı olduğundan takaslamam sanırım.
-
Takası nereden yapacaksınız hocam, ben de beğenmedim A56'yı. Bunu verip üstüne ekleyip iphone'a geçeceğim. Teknoloji mağazaları bazen eskiyi getir yenisini götür yapıyor, o tarz bir takas düşünüyorum, elmaya geçerim, bir daha samsungun yanına uğramam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X