Selamlar, Ciddi ciddi S24 fe düşünürken A56daki fiyat indirimleriyle A56ya doğru yöneldim. (256 GB modellerinde fark 5 bin TLyi buluyor) Android 15 ile gelmesi, şarj özelliklerinin daha iyi olması sebeplerim. Ama 25 ile 45w arasında toplamda 10-15 dakika fark olması ile hayal kırıklığı yaşadım. (forumda yazılanlardan aldım bilgiyi) Honor 200ün hızlı şarjından sonra 25w ile telefonu şarj etmek deli eder sanırım. Biraz daha takip edip edeyim, bakalım son kararım ne olacak. |
SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (14. sayfa)

-
-
S24 fe forumunda da geziyorum.
Mobil çekim gücü sorunu olduğu yazıyor ki bu benim için çok önemli. Acaba a56da ve S24fe'de aynı modem mi kullanıldı.
Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
S24 fe'deki ana konulardan biri de 15 geldi mi gelmedi mi durumu.
İşte daha telefonu alır almaz güncelleme ile uğraşmak istemediğim, telefonun piyasa çıkışı ile direkt A15 ile geldiği ve en az 1 yıl büyük güncelleme derdim olmayacağı, belki sonrasında da güncelleme yapmayı düşünmediğim için gönlüm A56dan yana... şimdilik...
-
Çekim bu kadar önemliyse snapdragon işlemcili samsung cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s24fe se zaten snapdragon
-
S24Fe nasıl snapdragon? Exynos 2400e işlemcisi var o telefondaquote:
Orijinalden alıntı: unpops24fe se zaten snapdragon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dogru bi an s21fe okudum
-
Aslında S23FE de snapdragon işlemci ile çıktı ama bize Exynos versiyonu geldi S21Fe nin de 2. nesli Snapdragon doğruquote:
Orijinalden alıntı: unpopdogru bi an s21fe okudum
Trendyol sayfasında mediamarkt 19,999 TL ye A56 256 veriyor şuan. İyi fiyat.
S24 FE 256 olanı tavsiye edilir. 25-26 arası geziyor, kupon falan indirimleri oluyor arada 23-24 e inebiliyor.
Takip etmek lazım.
Bende A55 bakarken, A56 çıkacak diye bekledim.
A56 çıktığı zaman S24 FE 256 ile hemen hemen aynı fiyat olunca S24 fe aldım.
S24 FE android 15 güncellemesini 2 gün önce aldı bu arada.
Oyun merağın varsa ve telefonu alır 4 yıl en aşağı kullanırım dersen S24 FE 256 indirimlerini kovala derim.
Normal kullanırım dersen A56 her türlü işini görecektik, fazla para vermene gerek yok.
Çekim konusu çok göreceli, kimin ne hat kullandığı nerede kullandığı belli değil.
S7, A25 testlerime göre S24 FE 0,5 diş bir kaybı görüntüde var.
Ama konuşma veya internette gezmede sorun yaratmıyor.
A15 güncelleme ile s24 fe daha iyi çekiyor diyenlerde vardı.
ben A14 de özellikle batarya performansından çok memnun olduğumdan emin olmadıkça A15 güncellemeyi yüklemeyeceğim.
Birde S serisi olduğu için Galaxy AL özellikleri çok işlevsel çok kolaylık sağlıyor not olarak yazma gereği duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 14 Mayıs 2025; 17:5:17 >
-
Merhaba, bugün Vatan'da inceledim telefonu ama ön kamerada sadece FHD 30 FPS video gözüküyordu. Ön kamera 1080p 60 FPS video çekimi yok mu?
-
Merhabalar şimdi bende telefonumda kontrol ettim ön kamerada video kısmında 3 kalite seçeneğide HD , FHD , UHD hepsi 30 FPS
-
2025 yılında bu ne saçmalık ya hadi 4k 60 fps koymuyorsun bari 1080p 60 fps koy.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSanta -- 15 Mayıs 2025; 13:21:51 > -
-
merhabalar arkadaşlar. Bir sorunum var ara ara yazılım güncelleme bildirimi geliyor biliyorsunuz. Ben de sonrayı tıklayıp devam ediyorum.(Pek güncelleme yapmıyorum).En son bildirim geldiğinde "sonra" yerine "indir"i tıkladım hatayla.Sonrada duraklattım.Şu an bildirim kısmında "yazılım güncelleme indirme duraklatıldı" yazısı kaldı.Gitmiyor bir türlü bunu kaldırmanın bir yolu var mı?
-
Yeniden başlatın sorun olmaz, yüklediği bir şey yok sonuçta. Bildirim gelmemesi için yazılım güncellemesi menüsünden uzak durun :)) A54 kullanıyorum ben Ocak'tan Nisan'a güncelleme yapmadım hiç bildirim almadım. Geçen sene de 5.1 kullandım 6.1 çıkana kadar.
-
ben denetleme yapmıyorum kendisi otomatik geliyor ara ara hocam
-
Merhaba şuanda trendyolda en ucuz 21.099 TL
Herkese selamlar arkadaşlar abiler, Geçen hafta a56 aldım a34'ten geçtim tam a34'ün garantisi bitmek üzereydi birkaç hafta vardı ünlü bir siteden verdim ücretini yatırdılar Ben de a56'ya geçtim gayet memnunum yağ gibi telefon aslında benim gönlümde s23 Plus almak vardı kalemli telefon hastasıyım şu an bütçem el vermiyor çünkü sürekli not almayı bir şeyler yazıp çizmeyi çok seviyorum onu Belki ileride ayrı alırım ikinci telefon olarak veya bir s21 Ultra almayı düşünüyorum Not Defteri gibi yanımda taşımak için ve ikinci telefonu olsun diye bakalım hayırlısı Şu an gayet memnunum Biraz fark etti a34'ten
Mesajı dün atmıştım. Fiyatlar kampanyalar anlık günlük değişiyor maalesef.
Haklısın hocam
Keşke dün görseydim kaçırdım
Az önce Hepsiburada'dan 8/256 siparişi verdim.
Puanlarla vs 20.650 TL'ye geldi.
Trendyol üzerinden Media Markt'ın 19.999 TL'ye sattığını görmüştüm.
Media Markt'a güvenmediğim için almadım. Biraz farkla Hepsiburada'dan aldım.
Yarın teslim edilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 16 Mayıs 2025; 16:16:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X