Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [Official Lollipop 5.1.1] Galaxy Note 10.1(2014 Edition) SM-P601 Firmware Root Deodex
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/official-lollipop-5-1-1-galaxy-note-10-t3249975
    bakin p601 romu p602 ye yuklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    Denedinizmi o romu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/official-lollipop-5-1-1-galaxy-note-10-t3249975 bakin p601 romu p602 ye yuklenir

Hocam yalnız ben o sayfada yüklenebileceğine dair bir şey görmedim. Hatta bir kullanıcı "ne yaptıysam olmadı" yazmış.
  • arkadaşlar tableti güncelleyeceğim fakat orjinal 5.1.1 e mi güncellesem yoksa xda daki custom 5.1.1 lere mi güncellesem bilemedim. ilk defa güncelleme yapacağım, tavsiye verirseniz sevinirim. nasıl yapacağım hakkında bi bilgim yok o konu hakkında da yardım alabilirm
  • ArmaganTugrul A kullanıcısına yanıt
    Kardes p601 in custom romlsri kurulabilyor diye biliyorum sen bilirsin

• P601 custum romları 4.4.2 olarak kurulabiliyor. 5.1.1 custum rom şu an için bir tane var ve p602 lere kurulamıyor.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Sebep kurulur ayni donanim 4.4.2 romlar calisirsa 5.1.1 de calisir

• Bootloaderden dolqyimi p601 deodex i deneyin bi

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    p602 için ayrı bir konu var ve orada bu işi sıkı takip eden insanlar var çok uğraşmalarına bootloader farkından dolayı olmuyor.
    anladım olabilir aslinda cozulur yakinda p602 ye gelince romlarda yuklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Aynı kılıf ve aynı sorun bende de var!!! Mıknatısı buldum, ön kapakta altta, saçma sapan bir yerde içine gömülü duruyor. Ne iş?? Sevisten bugün geldi, bataryasını değiştirmişler. Yüklü olan ne varsa uçtu tabii. Akşam da yine kendi kendine kapandı ve açılmıyor. Neden olabilir, fikri olan var mı? Gerçekten kılıf yüzünden olabilir mi yaw? İnanmak istemiyorum. :) Yoksa yarın yine servise gidecek... Yazılım güncellemesi de istedim ama yapmamışlar, 5.1 için. Note P600 bu arada tablet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sannyasin Fumi -- 19 Kasım 2015; 20:32:11 >
  • bağımsıztürk kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazın bataryası bozulmuştu, ekranın üst tarafı minicik çizilmişti ve ekranın alt tarafında içte minik beyaz baloncuğa benzer şeyler vardı(kullanımı etkilemiyordu ama varlardı), ve şarj aletinin kablosu temassızlık yapıyordu. ankara- Kızılaydaki BAŞARI Servise götürdüm. Dedim ki "bataryası bozuk, ekranın içinde baloncuk var, şarj kablosunda temassızlık oluyor" . 2-3 gün içerisinde yeni batarya ve kablo, yanında da üzerinde koruyucu olan sıfır bir ekran takılmış olarak cihazı aldım verilerime de ellememişler. sıfırdan iyiydi resmen koruyucu olmadan geliyor kutusunda

Yani demek istediğim, bence sizin gittiğiniz servis baştan sağma bir anlayışa sahipmiş. Başka yetkililere götürmeyi deneseydiniz keşke
  • Sannyasin Fumi kullanıcısına yanıt
    benim cihazın içinde 2 parçayı değiştirdiler, şuan 1 haftadır kılıfsız sorunsuz kullanıyorum. Geçen işte tekrar kılıfa taktım yine ekran karardı düzeldi falan ben iyice işkillendim. Kılıfsız kullanmayı dene sende bi sonucu söyle ben de merak ettim.
    Bi de ben mıknatısı bulamadım, nerde tam olarak ya :) Hayır parçalamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 19 Kasım 2015; 20:59:24 >
  • Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsin, ben de 602 kullanıyorum ve 5.1.1 Heyecanım az evvel suya düştü.. :( Bizim cihazlara 601'in stok 5.1.1 Romunu yüklesek bişey olur mu ki..

gear s aldım tablete gear manager yükledim tablet saati program üzerinden görmüyor ama blututta aratınca görüyor eşleşiyor.Gear managerden taratınca bulmuyor kafayı yeme seviyesine geldim bilgisi olan varsa lütfen yazsın ingilizce sayfaları okumaktan da yıldım arkadaş :D :(
    İlginç valla. Tablet yine kaput oldu, kılıfı da çıkarttım çoktan ama... yine servis yolcusu maalesef. Kılıftaki mıknatıs, hiç işe yaramayacak bir şekilde, ön kapağın sonuna doğru. Eline metal bir şey alıp kapakta gezdir, o sana bulur :) Ben kıllandım kendisinden, küçük bir delik açıp çıkartıcam.
    bence hiç ellemeyin, o mıknatıs kapağı kapattığınızda tabletin direkt uykuya geçmesini sağlıyor. aynı sistem telefonlarda da var. Benim kılıfta 5mıknatıs var hiçbir sprun çıkartmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılifı orjinal alsaniza gsmavmden

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Bende aynı kılıf var. Üsten lastikli. Mıklatıs yok. Çoook memnunum. Sorunsuz kullanıyorum. Tek problem pil. 4.3 saate bitiyor. Cihaz güç tasarrufunda. Cok sinir bozucu. 15 sonra çok kısa zamanda bitiyor.

• tHE uLTimaTe kullanıcısına yanıt
    xda da anlatımı vardı ben denemiştim ve olmuştu. sanırım önce gear s app larını indirip kuruyordun sonrada tabi eğer p602 in rootlu ise build.prob dosyasına müdahale edip p602 ini gears ile uyumlu bir cihaz kodu ile değiştirerek mesela note 4 gibi kullanabiliyorsun. çok net hatırlayamıyorum ama xda ya bakmanda fayda var. ben yapmıştım.
    anaaa ordaki recooz sen miydin!!?? 2gündür orayı takip ediyorum ordaki adamın bi yöntemini denedim ama meğer samsung tqbletler için build.prop değişmeden olmuyomuş bugün onu denicem. gear'i telefon olarak kullanıyorum ama manager baglantısını yapmadan cihaz yarımmış gibi oluyor

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.