Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takılma kasma yok sayfa içi hareket gayet akıcı, sayfayı büyütünce alan yarım saniyelik gecikmeyle tamamlanıyor ama sanırım normal bir olay
  • sağolun hocam, vizelerden sorna bi ayar çekeyim ben buna o zaman
  • bugün cihazı servisten aldım assy speaker left diye bi parça değiştirilmiş. Ekranla ilgili mi bilemiyorum, inş. çözülmüştür bi deneyeceğim.
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Assy speaker left sol hoparlor diyor bence alakasiz ama umarım cozulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 3-4 saattir sorunsuz kullanıyorum bir film izledim, oyunlar yükledim. İnş. böyle devam eder. Ya lollipop da yakışmış ya. Cihaz yağ gibi akıyor,çoklu pencere,klavye,bildirim paneli hepsi tam ayarında çok güzel olmuş. Marshmallow'da gözüm yok ama olsa da fena olmaz hani :D Yeniliklere açığız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 10 Kasım 2015; 22:30:10 >
    Marsmallow hic fena olmaz yav keske verseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti, yaklaşık bir ay önce hepsiburada'dan aldım. Özellikle not tutabilmek ve birlikte ofis uygulamalarını kullanabilmekti amacım. Yukarıda anlatılanlara göre 5.1 sorunsuz yükledim.

Şu an tam olarak beklentilerimi karşılıyor. Squid (papyrus) ve hancom ofis uygulamaları ile 5.1 hayat buldu
  • Arkadaşlar p602 cihazım resmi olarak 5.1 alacak mı bu konuda bir gelişme var mıdır?

• P601 e cikti ayni chiazlar onada cikar ama zaman alir istersen custom rom ( p601 e cikanlardan kurabilirsin ama garantiden çikar )

• P602'ye 5.1.1 kuran var mı?

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P602/

resmi olarak çıkan 5.1.1 yok 602 için. Bir tek Türkiye'de satılmış sanırım 602 modeli, yani Samsung TR'yi bekleyeceksiniz ya da

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P601/

adresinden 601'i deneyeceksiniz. yalnoz bu işlem sonunda çalışır mı bilmiyorum.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Bozulabilir

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Forumda araştırma yaparsanız konusu var. Deneyenler var ve çalışmıyor.

• Link versene kardeş
    Edit p600 kullaniyorum

• arkadaşlar size bir konuda danışacağım. Benim cihaz daha önce yazmıştım işte, ekranı ara ara gidiyor kendiliğinden kapanıyor diye. Yazılımsal bir sorun olmadığı aşikar. 2 kez servise gönderdim, önce içinde bir kablosunu sonraki seferde speaker diye bir parçasını değiştirdiler. Zaten lollipop yüklemiştim, tekrar wipe yaptım ve kullandım bir müddet.
    Servisten aldıktan 1 gün sonra aynı sorunu yaşadım, daha sonra kılıfından çıkarıp 2-3 gün kullandım sorun yaşamadım ya da denk gelmedi. Bugün kılıfına taktım, birkaç dk. kullandım ve yine aynı sorunu yaşadım,cihaz buz gibiydi ısınmış falan değil. Eminim sizlerden de telefon/tablet kılıfı kullananlar vardır. Bu kılıfın benzerinden daha önce kullanmıştım hiçbir sorunum yoktu. Bu kılıfı ise alalı 2 ay falan olmuştur. Bilemiyorum tesadüf mü bu kılıf olayı. Sizce?

Kılıf la alakali olabilrionun icinde miknatis veya cip olabilir sana mersinin irtibatini verdim dene baska kilif kullan

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    mıknatıs demek ekstra maliyet demek, bu kılıfları bliyorsunuzdur şu 360 derece dönenler. Mıknatısla kapanan değil normalde. Neden mıknatıs koysunlar :) Ama varsa ve yapıyorsa diyecek bişey yok:)
    Uok biliyorum hocam her ihtimale ksrsindedim bi bakin incinde cip de olabiliyor

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    kılıfı parçalamak dışında bunu anlamanın bir yolu var mıdır, detektör vs. gibi? ya da x-ray cihazından geçmek gibi?
    Sanmam mıknatıs deneyebilirsiniz aslinda cipi farkedemes ama

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.