Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
56
Favori
52.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cs go 2 yi aldınmı? aldıysan tavsiye edermisin :)

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Cs ölümsüz bir oyun hocam zaten daha kaç nesil oynar. Cs 2 yi denemedim lakin rakı olan tün seçkinlere geldi bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

Bu iki monitör arasındaki fark nedir hocam?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadar ile tek fark cg95 modelinde tizen işletim sistemi var, cg93'de yok Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü monitörünü tv gibi de kullanmak isteyenler için tizen os olması güzel bir şey, netflix-primevideo-tvplus vb. uygulamalar ile bilgisayarı açmadan film ve dizi izleyebilirsiniz.

• Bu arada bu topa Asus'da girdi, yakında şu monitörü çıkartacak

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
    Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüasus pressroom
    ASUS Wins Multiple Best Choice Awards at Computex 2023 Including Prestigious Golden Award
    https://press.asus.com/news/asus-wins-multiple-best-choice-awards-at-computex-2023-including-prestigious-golden-award/

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g9-g95sc-49-inch-240hz-curved-dual-qhd-ls49cg950suxuf//

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüwww.vatanbilgisayar.com
    Samsung 49" Odyssey OLED G9 Smart Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Samsung Odyssey OLED G9 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg950suxuf-49-0-03ms-240hz-smart-oyuncu-monitoru.html

• Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
  • Selamlar herkese,

Kullanan arkadaşlar “text clarity” hakkında yorum yapabilir mi? Bu açıdan çok kötü olduğu söyleniyor.

Monitörü almayı düşünüyorum ancak özellikle kodlama için kullananlar varsa yorumlarını çok merak ediyorum. Yarı kodlama, yarı oyun/medya olarak kullanmayı planlıyorum.

• Lucis kullanıcısına yanıt

Şu sayfada text clarity bölümünü okuyup bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Rtings çok kötü puanlandırmış, ama yine de yazıları okumakta sıkıntı çekmezsiniz demiş.

Bu arada text clarity e göre en iyi monitörleri de filtreledim sizin için

• yahyace Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam, bende buradan okumuştum. Ama kullananlarında yorumlarını merak ediyorum. Oled olması cezbediyor bir yandan. Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Amazon'da stokta yok, gelse alıp denemek istiyorum. Geçen stoktayken almayı denedim ancak Amazon, Ziraat'in 3D doğrulamasını bir türlü kabul etmedi nedense.

Bu arada filtrenizden baktımda, en üstte bu model yer alıyor, şaşırdım. Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüwww.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG 32" LS32BG750NUXUF 1ms 165Hz UHD Quantum Mini-LED HDR2000 Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32-ls32bg750nuxuf-1ms-165hz-uhd-quantum-mini-led-hdr2000-gaming-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucis -- 10 Eylül 2023; 21:9:20 >

Oled monitörlerin hepsinde bir saçaklanma mevzusu var. Alışıyor gözleriniz ama oled yerine mini led-mikro Led bakmanızı tavsiye ederim.

Sasua'nın belirttiği gibi mini-led olmasından sebebi text clarity konusunda hepsinden daha üstün. Aslında hem bu seri, hem de bunun bir üst serisi olan S32BG85 serisi çok iyi monitörler. Bence bu ikisinden birisini düşünün derim. Oled monitörler kodlama yaparken burn-in ile karşılaşma ihtimali daha mı yüksek olur bir değerlendirmek lazım.

Merhabalar, hem Neo G7 kullanmış hem de Oled G8 kullanan biri olarak konuşursam, öncelikle bunun neyi tölare edebileceğinize de bağlı bir seçim olduğunu söylemeliyim. Test sonuçlarında bariz belli zaten Neo G7, Oled G8'e göre yazı netliği konusunda üstün. Ancak sıklıkla Word, Excel kullanan biri olarak Oled G8'in çok da kötü olmadığını, fazlasıyla iş gördüğünü ve Neo G7'yi aratmadığını söyleyebilirim. Ekstra olarak Oled özelliklerini kenar bırakırsak şöyle bir tercih sebebi de var ki ultrawide ekranda çoklu sayfalarda çalışmak inanılmaz kolaylık sağlıyor. Zira Neo G7 de rahatlıkla iki ekran kullanılırken Oled G8 de üç ekran rahatlıkla okunabilir seviyede kullanılabiliyor. Bu önemli bir artı diyebilirim. Şahsen iki adet Neo G7 kullanmama rağmen ikisinin ekranında da farklı şekillerde, beni rahatsız eden gölgeler/lekeler/homojen olmayan görüntüler mevcuttu. İkisini de iade ettim. Hatta birini servise götürdüm, sorunu elemana fotoğraflı şekilde anlatmama rağmen, sorun yok diye geri verdi monitörü. Bu da midemi bulandırdı açıkçası, 14 gün içerisinde iade ettim onu da. Tüm G7 lerin böyle olduğunu sanmıyorum ama bu beni soğuttu. İlave olarak oyunlarda Freesync kullanırken çok fazla flicker sorunu yaşadım. Başka taraftan mini led ışıkları yerel karartma açıkken hızlı ve düz arka plana sahip oyunlarda sürekli yanıp söndüğü için inanılmaz rahatsız edici oldu. Örnek Fifa. Oled G8 de hiç biri yok. Hal böyle olunca benim oyum Oled G8e oluyor. Ama dediğim gibi neyi tölare edebileceğinizle alakalı bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yvzozden Y kullanıcısına yanıt

Hocam özellikle teşekkür ediyorum, aradığım cevap buydu. Amazon'da stoğa girerse diye özellikle bekliyorum, Oled oluşu çok cezbediyor.

Kusursuz bir monitör yok maalesef ama dediğiniz gibi bazı şeylere katlanmak gerekiyor. Oled için değer diye düşünüyorum bende açıkçası.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

En azından bir denemezsem içimde kalacak gibi. Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Cevaplayan herkese çok teşekkürler. Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucis -- 11 Eylül 2023; 17:11:51 >
  • Arkadaşlar sizlerde de monitör bazen görüntü atmama sorunu yapıyor mu? Çok nadirde olsa 6 ayda en az 4-5 kere bu sorunu yaşamıştırım. Şöyle oluyor, kasa çalışıyor lakin monitör kasadan sinyal alamıyor. Monitörün akıllı tv özelliği vs çalışıyor sıkıntı olmuyor, kasayı başka monitöre bağladığımda görüntü geliyor. Lakin kasayı ne kadar yeniden başlatsamda o durumda görüntü gelmiyor. Monitörü yeniden başlatıyorum gelmiyor. Kapatıyorum açıyorum gelmiyor. Bunun gibi denerken denerken tekrardan görüntü geliyor. Biraz uğraştıyor bu durum. Buna hangi ayar sebeb oluyor bilemiyorum doğrusu, sürekli yapmıyor, dediğim gibi süreç yukarıda. Başlarda kasa kitliyor diye kaç kere RAM, EKRAN KARTI sök tak yaptıydım, öyle çalışmıştı.Bugün gene yaptı, üşendim kasayı açmaya. bir de eski montiörü takayım, sonra bakarım dedim ona direk görüntü geldi. Tekrar G8 bağlayınca onada geldi. Tam bir sinir bozucu durum valla...

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Temmuzda aldım hiç böyle birşey başıma gelmedi.

• bykrm kullanıcısına yanıt

Sık olan bir şey değil hocam, nadir oluyor ama oluyor. Yazılım çakışması tarzı bir şey olduğunu düşünüyorum. Yoksa sürekli yapardı, temel olan şey monitör çalışmasına rağmen ve kasa çalışmasına rağmen birbirlerini görmüyorlar. Aç kapa, sök tak, monitörü resetle vs yaparken açılıyor. Net olarak neden oluyor bilmiyorum.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

monitoru sasua dan sonra 2. alan kişiyim. hiç böyle bir sorun olmadı. olsa kafayı yerdim heralde.

1 bios u ve anakart driver larını güncelle hocam.

2 format at belki bir yazılım cakışması oluyordur

3 kablo sunu değiş. orjinal kabloyu kullan. veya ekran kartı değiştirerek dene.

4 garantiye gönder.

yıllar once asus un ilk cıktıgında piyasanın en üst modeli pg279q model monitorum vardı. yıl 2016 . monitor ilk cıkan 144 hz ips panet monitordu. gercek g sync modülü olan ilk monitor filan. 3 5 ay sonra pc kasasını acıyorum goruntu yok. ama kasa calısıyor. acıyorum kapayorum yok goruntu. ama 4 5 defa acınca görüntü geliyordu. bir gün asus servisini aradım. sorunumu anlattım. dediki bios unuzu güncelleyin düzelcek bu sorun dedi.

bende cıkışmıştım ne alaka. bios la goruntu gelmemesi diye. ozamanlarda hic guncelleme filan yapmıyorum 4 5 tane bios cıkmıs hic birisini atmamıştım. . bios u ve tüm bileşenleri ( ses kartı vırt zırt) güncelledim. bir daha bu sorunum olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 16 Eylül 2023; 14:49:24 >

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Sık olan bir hata değil hocam, ne zaman aldık monitörü martta. Neredeyse 7 ay olacak, toplasan 4 kere anca yapmıştır. Başlarda pcde statik elektrik birikmesinden şüpheleniyordum, çünkü önceki 3 defa karşılaşmamda kasa açıp ekran kartını, rami, bios pilini vs söküp biraz bbekleyip tekrar açtığımda direk görüntü geliyordu.Sonuncusunda ise acaba dedim eski monitörde de yapacak mı diye eski monitörü taktım, baktıım görüntü atıyor. tekrar g8in hdmını taktım görüntü geldi. hani şundandır diyeceğim diyemiyorum.

Garantili bir durum yokki ortada, kaldıki monitörü garantiye göndersem bile %95 bir şeyle karşılaşmayacaklardırda. Ben bile 7 ayda 4 kere karşılaştım.Sık yapsa çeşitli denemelerle sebebi araştırılabilirde yine şükür sık karşılaşmıyorum. Tekrar yaparsa bu sefer farklı bir kasaya bağlayıp deneyeceğim artık. O yüzden sorayım dedim acaba monitör mü yapıyor diye.

2016daki maceranızı hatırlıyorum hocam, o aralar yine muhabbetimiz olmuştu. Forumda bir acer xb 271hu konusu, yine asus rog serileri yaygın konuşuluyordu.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Bios bir eski sürümmüş, uygun zamanda bunuda bir güncelleyim en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.