Bildirim
Samsung F480 usb driver?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynı sorun bende de var çözebilen var mı? -
Aynı sorun bendede var çözebilen arkadaş varmı acaba bende yeni sıfır samsung f480 telefon aldım yanında usb kablosuda var fakat kablo ile bilgisayara bağlayınca bilgisayar hiçbir tepki vermiyr yani görmüyor. ancak kablo ile şarj ediyor sorun nedendir acaba kabloda sorun olsa şarj etmez acaba kablo sorunumu yoksa teldemi sorun var telfeon ayarlarında tümünü denedim bağlantı türünü bağlanırken seç veya pc studio veya yığın bellek hangisini seçersem seçeyim farketmiyor neden olabilir acaba. yoksa telin servis kodlarında bir ayarmı gerekiyor bilen varmı -
bendede var arkadaşlar sitede kimse yok mu ya -
arkadaşım cd de de bişey yok zaten bir usb driver birde Samsung PC Studio 3 programı bunlarda samsung com da var
işte link
USB drever
http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/200806/20080616115846062_Samsung_USB_Driver_Installer.exe
Samsung PC Studio 3
http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/200806/20080616115846062_Samsung_PC_Studio_322_HE2.exe
buda türkçe kullanım kılavuz
http://www.telpa.com/download/pdf/Samsung_F480_TR.pdf
-
Ben her iki proğramı da indirdim. Ancak Usb kablosunu takınca sadece telefon şarz oluyor. Pc studio proğramını açıyor, USB ile bağlan diyorum, ama bağlanamadı yanıtı geliyor her defasında. -
Kullanma klavuzunu da incelemiştim, ama çok yetersiz bence. Bilgisaya bağlantı konusunda hiç bilgi yok malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: ripolteks
Kullanma klavuzunu da incelemiştim, ama çok yetersiz bence. Bilgisaya bağlantı konusunda hiç bilgi yok malesef.
bilgisayara baglantı konusunda o kadarda bilgiye gerek yok zaten telefonu usb ye takıyorsun wibdows uptada açıksa odamatik olarak driveri indiriyor eger inmesse yukarıdaki linkteki driveri kuruyorsun bilgisayara sen telefonun ayarlar pc balantı bölümünden nasıl baglanacagını seçiyorsun o kadar yıgın bellege veya hafıza kartına baglanacaksan usb driverden sonra direk görüyor
Eger pc sütütyayo ile baglancaksan yukarıdaki linkten indirip kurmak gerek pc sütütyo proramını -
Syn maxser,
Dediğinizi yaptım, hem driver dosyasını, hem pc studio dosyasını indirdim ve bilgisayarıma kurdum. Usb Kablosunu takınca bilgisayar veya telefon hiç bir tepki vermiyor. Usb kablosu aracılığıyla telefon şarz oluyor sadece. Telefon bağlantı ayarlarından yığın bellek i seçtim ama değişen birşey olmadı, bilgisayar klasörüme tıkladığım da da herhangi bir çıkartılabilir yığın bellek görünmüyor. Telefona 2 Gb microsd kart var.
Ayrıca bu telefona cepmuvakkit isimli bir java uygulaması kurmak istedim. Zıp dosyasını bilgisayarıma indirdim, ordan kart okuyucu ile hafıza kartına attim. Hafıza kartını da telefona takarak dosyayı kurmak istedim. Dosyalardan biri jar diğeri jad uzantılı. Her ikisinede dosya türünü desteklemiyor diye yanıt veriyor. Bu konuda ne yapabilirim. Acaba java mı yüklü değil. -
arkadaslar sorun usb kabloda orjınalını alırsanız hıcbır sorun kalmaz elınızdelıker sadece sarj olmasını saglıyor tsk. -
quote:
Orijinalden alıntı: karadag841
arkadaslar sorun usb kabloda orjınalını alırsanız hıcbır sorun kalmaz elınızdelıker sadece sarj olmasını saglıyor tsk.
Arkadaşın dediğini yapın ben açtım kabloyu sadece 2 tane kablo var + ve - oda şarj etmesine yarıyor gidip orjinalini alın... -
ÇÖZÜMÜ
arkadaşlar sorun ne kabloda ne telefonda.ayarlardan bağlantı ayarlarını yığın bellek olarak seçersen telefonun hafıza kartını harici bellek olarak görüp otomatik olarak açacaktır. -
arkadaşlar ben bağlantı için orjinal kablo aldım ama bu seferde sürücüde sorun yaşıyorum. Samsungun sitesinden indirmeme rağmen doğru kuramadım herhalde sürücüyü...Hala bağlantıyı sağlayamadım. Eğer bilen arkadaşlar bir el atarsa çok memnun olurum... -
quote:
Orijinalden alıntı: charisma_c
arkadaşlar ben bağlantı için orjinal kablo aldım ama bu seferde sürücüde sorun yaşıyorum. Samsungun sitesinden indirmeme rağmen doğru kuramadım herhalde sürücüyü...Hala bağlantıyı sağlayamadım. Eğer bilen arkadaşlar bir el atarsa çok memnun olurum...
Arkadaşım her hangi bir driver kurmana gerek yok yukarıdaki mesajlarda verilen pc sütüdio programını kur telefondan baglantı ayarı olarak pc sütüdio yu seç pc sütüdio programını çalıştır phone experes seçeneginde tlf içerigine ulaşırsın kolyaca sol taraf üstte tlf hafısazı hemen altında ise memori cart var ona tılka ve istedigin işlemi yap. -
sanırım orijinal usb kablosu almam gerekecek -
bu orjinal usb kablosunu internetten nereden alacagız? -
quote:
Orijinalden alıntı: ysr.drms
ÇÖZÜMÜ
arkadaşlar sorun ne kabloda ne telefonda.ayarlardan bağlantı ayarlarını yığın bellek olarak seçersen telefonun hafıza kartını harici bellek olarak görüp otomatik olarak açacaktır.
Arkadaş çözmüş olayı daha önceden yada pc studio yu kurup ayarlardanda pc studio yu seçtiğinizde programdan bağlanıcaktır.Bide samsung un sitesinde f480 için usb driver diye bişi var.Sorunlu olan arkadaşlar onu kurmayı deniyebilir ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: hepimiz_biriz
bu orjinal usb kablosunu internetten nereden alacagız?
<<<<<<USB KABLO>>>>>> -
Hocam benim kabloda orjinal değil sahibinden.com dan aldım.Spot mu artık ne oluyosa ve şu an veri alışverişi yapıyor ;) -
benim kabloda orijinal değil ama veri alıp gönderebiliyorum.kablonun yapısıyla ilgili bazı kablolarda sadece şarj etmeye yarayan artı ve eksi oluyo
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- media markt fatura sorgulama
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- s21 fe 2. nesil ne zaman çıktı
- samsung corby 2
- exynos 2400
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X