Şimdi Ara

Samsung F480 usb driver? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
35.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kablonun orj. olması önemli değil data çıkışlı olması lazım piyasada 10 lira civarı satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myilker

kablonun orj. olması önemli değil data çıkışlı olması lazım piyasada 10 lira civarı satılıyor.

Evet bu kablo g.g. de satılıyor. bu kablonun aynı benzerleri var onlar sadece şarj etmek için alırken özellikle data derseniz verirler...
  • Arkadaşlar benzer bir sorun yaşıyorum f480 usb kablo ile şarj oluyor ama pc telefonu görmüyor aynı zamanda kulaklığıda görmüyor?
  • arkadaşlar bende f 480 maduruyum.. galiba ucuz aldığımız bu telefonlar elimizde patlayacak. 200 tl ye aldım. bilgisayar tanımadı formu okudum. gittim arkadaştan orjinal usb kablo buldum yine pc teli görmüor. bu işe çözüm bulan olursa çok mübarek insandır.teşşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husbos

arkadaşlar bende f 480 maduruyum.. galiba ucuz aldığımız bu telefonlar elimizde patlayacak. 200 tl ye aldım. bilgisayar tanımadı formu okudum. gittim arkadaştan orjinal usb kablo buldum yine pc teli görmüor. bu işe çözüm bulan olursa çok mübarek insandır.teşşekkürler.

yığın bellek olarak seçtin mi bağlarken hafızayı
  • arkadaşlar ne yaptıysam olmadı üstelikl. *#0523# menüsünde arkadaşalrın yazdığı gibi usb seçeneklerini kurcalarken telefona bir halaler oldu şu anda hiçbir şekilde. şebeke bulmuyor. çok uzun süre arıyor yazıor sonra da servis yok diyor.anlamadım gitti. telefonu da kullanamaz oldum bu *#0523# menüsündeki ayarları da sıfırlamanın bir yolu yokmu..lütfen yardım.
  • yok olmuor. orjinal kabloda da görmüor. pc stüdyo da algılamıyor. birşey dikkatimi çekti. imei sorgulattım. kayıtlı ancak üretici motorola diyor. yanında bir numara yazıor sanırım model numarası gibi. motorola ve model numarasını yazdım arattırdım. mootorola e 350 cep telefonu çıktı benim f 480.. bir gariplik var anlmaış değilim. ancak onu geçtim benim sorunum daha büyük. telefon hat bulamıor şimdi. soruna yardım bekliyorum.
  • arkadaşlar bendede spot f480 vardı.. bir forum sitesinden bi kod bulmuştum o kodu girince data interface hatası alanların hataları kayboluyor....
    araştırırsanız bulursunuz.. Her data kablosuda usb olarak görür yeterki o kodu bulun...
  • Öncelikle telefonunuzda oluşacak sorunlardan sorumlu olmadığımı belirtmek istiyorum...
    Telefondan Bu kodu girmelisiniz:
    Öncelikle Qualcomm USB Treiber dosyasını netten bulup indirin.

Samsungun usb driverını indirin.

Bu ikisini Pcnize yükleyin..

(Telefonu Usb'ye takmıyoruz. Şuan için....)

*#0523#(# tuşuna [9] common menüsünü görene kadar basın.)

[9] common >> [6] USB Configuration >> [2] Qualcomm USB

• --> Qualcomm USB Configured.

bundan sonra pc telefonunuzu görecektir...
    Bende spot F480 vardı bunu yapmıştım oldu....

Olursa haber verin...
    Kolay gelsin..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIYARBAKIR -- 21 Kasım 2010; 3:05:00 >
  • samsung pc studio yüklümü pcde?
  • Kodu tam hatırlamıyorum ama bu olması lazımdı herhalde..
    Normal bilgisayarım altında harf olarak görünmüyor..
    Sadece pc studioda gözüküyordu bende...
    Telefon versiyon farklarıda olabiliyor..
    Mesela benimkinde studio ile bağlan yada usb ile bağlan diye bir seçenek yoktu telefonda..
    Üstte yazmışlar bu seçenekleri.. Şuan orj f480i kullanıyorum bu telefonda var o seçenekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIYARBAKIR -- 22 Kasım 2010; 12:04:00 >
  • Ayarlar menüsünden telefon ayarları ordan PC bağlantısı ve yığın belleği seçiniz düzeliyor ben denedim oldu ;)
  • Ayarlar menüsünden telefon ayarları ordan PC bağlantısı ve yığın belleği seçiniz düzeliyor ben denedim oldu ;)
  • Telefonunuza *#726872# yazın ara tuşuna basın ve onaylayınız... PC'nize Samsung New_PC_Studio_1.5.1.10064_2 Kurun ve USB kablonuzu bağlayın Bukadar..........

New PC Studio indirmek için link............http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=samsung%20new_pc_studio_1.5.1.10064_2&source=web&cd=2&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fdownloadcenter.samsung.com%2Fdownloadfile%2FContentsFile.aspx%3FCDSite%3DSFC_TR%26CttFileID%3D2998897%26CDCttType%3DSW%26ModelType%3DN%26VPath%3DSW%2F201005%2F20100517081629968%2FNew_PC_Studio_1.5.1.10064_2.exe%26DownloadRoot%3Dhttp%3A%2F%2Fdownloadcenter.samsung.com%2Fcontent%2F%26ModelName%3DGT-S8003&ei=6dwBT4LIF4PS8gOC0LCQAQ&usg=AFQjCNEt5Tlfv6imlHBY9csOaq7LV52o4A
  • @05101963

Benim usb kaablosu da orjinal değildi ve aynı sorunları yaşıyordum. veri olarak da pc stüdyo olarak da kullanamıyordum ama *#726872# yaptım ve sorun düzeldi. teşekkürler ''05101963'' ve diğer forumdaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.