Şimdi Ara

Samsung F210

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung'un müzik telefonlarından olan F210, F200 modelinin devamı niteliğinde

Samsung F210

Samsung'un yeni müzik telefonu F210, F200 modelinin devamı niteliğinde. Tasarım olarak da aynı yapıda olan cihaz, F200'den farklı olarak ekranın altında yuvarlak yön tekerleği bulunduruyor. 262 bin renkli TFT ekranı 1.46 inç büyüklüğünde. GPRS üzerinden internete bağlanabilen F210, bluetooth üzerinden iletişime geçebiliyor. 2 megapiksel kamera, video kayıt ve MP3 çalar özellikleri bulunan cihazın hafızası, F200'den farklı olarak 1GB'a çıkartılmış. microSD kartla hafızayı 2GB'a kadar artırmak mümkün. F200'de FM radyo bulunmasına rağmen F210'da bu özelliğin bulunmyor olması cihazın eksilerinden.

kullanan arkadaslar incelemelerini buraya eklerse bu msjda toplayacagım.

• tasarım acayip ama felaket de değil yani çok ilgniç bir çalışma olmuş
  • tuşları cok büyük geldi bana biraz daha kücültülebilirdi telefon ve tuş takımı
  • bir mp3 çalar olarak düşünürsek çok güzel bir tasarım ama telefon olarak düşünürsek biraz acayip olmuş
  • Kaynak belirtmeden konu açmayınız.
    Adamların emeği var nihayetinde. Her ne kadar o sitelerden alıyor olsak da aldığımız sitenin ismini belirtmemişz gerekir

kaynak:
    http://www.mobimag.com/haber_detay.asp?haber_id=1609

bu arada
    tasarım tam müzik telefonu tasarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Haziran 2007; 16:32:40 >
  • güzel bir tasarım olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz
    tuşları cok büyük geldi bana biraz daha kücültülebilirdi telefon ve tuş takımı

telefonun yalnız başına göründüğü bir resimden bu sonuçları çıkarabilmen ilginç.

cihazın ölçüleri: 87.7 x 30.9 x 20.4 mm

bir kısa sigara paketinin yüksekliği ile aynı; genişliği hemen hemen yarısı kadar. gözünde canlandırırsan aslında hiç de büyük olmadığını anlayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Samsung Sgh-E310
    19 yıl önce açıldı
    SAMSUNG E490 incelemesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama gerçekten resimde aşırı büyük gözüküyor. aldanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

Samsung F210

Samsung'un müzik telefonlarından olan F210, F200 modelinin devamı niteliğinde

Samsung F210

Samsung'un yeni müzik telefonu F210, F200 modelinin devamı niteliğinde. Tasarım olarak da aynı yapıda olan cihaz, F200'den farklı olarak ekranın altında yuvarlak yön tekerleği bulunduruyor. 262 bin renkli TFT ekranı 1.46 inç büyüklüğünde. GPRS üzerinden internete bağlanabilen F210, bluetooth üzerinden iletişime geçebiliyor. 2 megapiksel kamera, video kayıt ve MP3 çalar özellikleri bulunan cihazın hafızası, F200'den farklı olarak 1GB'a çıkartılmış. microSD kartla hafızayı 2GB'a kadar artırmak mümkün. F200'de FM radyo bulunmasına rağmen F210'da bu özelliğin bulunmyor olması cihazın eksilerinden.

kullanan arkadaslar incelemelerini buraya eklerse bu msjda toplayacagım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamf210#tablnk

burda radyo var diyor

karistirdin galiba yorum yazarken, istersen duzelt notunu.

• quote:

F200'de FM radyo bulunmasına rağmen F210'da bu özelliğin bulunmyor olması cihazın eksilerinden.

Telefonda RDS desteğine sahip FM radyoya yer verilmiş.

Samsung F210

Şebeke: Triband (GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    EDGE desteği: Var
    İşletim sistemi: Java platformu
    Boyut ve ağırlık: 87.8 x 31 x 20.5 mm / 72 gram
    Ekran: 1.46 inç 128x160 piksel 262.144 renk TFT
    Bellek: 1 GB dahili bellek + microSD desteği
    FM radyo: Var, RDS desteği
    Bluetooth: Var, v2.0
    A2DP: Var
    Kızılötesi portu: Yok
    Batarya: 750 mAH lityum iyon (265 saate kadar bekleme / 3 saat 20 dakikaya kadar konuşma süresi)
  • Çok şık telefon, se w610'la takas etmek isteyen çıkarsa bana mesaj atabilir :)
    Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=oHQVmML3e-8
  • pil sorunu varmı acaba samsunglarda 2 gun dayanmiyor pil
    mp3 radyo dinlesem 1 gun dayanmaz bu birde 750ma
    bir de southwing var bende onda a2dp sorunsuz calisirmi
    deneyip alabilsem off
  • tasarim olarak samsunglara lafim yok.Bunun standart pil performansi 260 saat bekleme ve 3 saat civarinda bir konusma suresi ile iyi denilebilir.kapagin icinde kullanilan tus takimi sade olarak duzenlenmis biraz estetiklikten uzak gibi geldi bana.
    ama muzik dinlemek icin ideal bir cihaz diye dusunuyorum.
  • Bu telefonu kullananlar şarj süresi ile ilgili bilgi verebilir mi?
  • Telefonu alıp kullanan yada almayı düşünen inceleyen var mı , hediye olarak almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var.
  • bende almayı düşünüyorum telefon çok sık bir tlefon ama bazı özellikleri yeterli mi bilmiyorum kullanan var mı
  • telefon ekranında pek iş yok gibi benimde görünüşü hoşuma gitti ama 128*128 piksel çözünürlük rezalet ekranıda küçük ben almaktan vaz geçtim
  • tasarımı çok güzel bir telefon almayı düşünüyorum bende kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse seviniriz artıları eksileri neler ???
    benim için artıları dahili hafızanın büyüklüğü ,rds li radyo,mp3 çaları için kendi ses efekt programının olması,ve tabiki tasarımı... ekran küçüklüğü falan hiç önemli değil gözlerim görüyo çok şükür çektiğim fotolara da pc de bakıyorum her zaman
  • Benim hoşuma gitti...Telefon ihtiyacım var...Bu düşündüklerimin arasına girmiş bulunmakta...
  • 1 haftalık f 210 kullanıcısıyım, boyutlarına bakarak özelliklerini gayet iyi buldum. Günlük görüşme olarak telefonu çok kullanan birisi olarak bana şarjı 2 gün gidiyor. Ancak mp3 çaları çok kullanmıyorum.
    Tek hoşuma gitmeyen yönü kapağı açmadan konuşma şansınız yok. Telefon çaldığında mecburen kapağı açmak zorundasınız.
    Onun dışında küçük telefon seven birisi olarak gayet güzel bir telefon alıcak olanlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.