Bildirim
samsung evo 240 mi ?kigston hyperx 3k 240 mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Samsung alicaksam proyu alirdim yok alamiyorsam evoya bulasmam kingston 3k yi alirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Samsung alicaksam proyu alirdim yok alamiyorsam evoya bulasmam kingston 3k yi alirdim.
+1 -
3k evodan daha kaliteli.corsair neutron fp deil ancak diğerlerinden daha iyi
Samsung alanında iyi bir firma. Diskin içindeki işlemciye,kontrolcüye kadar her şeyi ile kendisi üretiyor. Ben 840 pro kullanıyorm. Kendi yazılımıda var. -
-
Iyice kafayi yedim ben bu forumda.evo yu al diyen neye gore evo daha iyi diyor? Kigston al evo ya bulasma diyen neye gore ona bulasma diyor?
evo ya buluaşma diyenler sebebinide yazsa daha iyi olur.. -
Sanırım evo nun tlc tipi yongalara sahip olmasından dolayı böyle yazıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: daghan1997
3k evodan daha kaliteli.corsair neutron fp deil ancak diğerlerinden daha iyi
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Arkadaslar monster laptopa takicam.bf4 oynamak icin aliyorum.evo daha kaliteli diyor forum ama daha ucuz olanda evo.kigston daha pahali kafam karisti.en dogrusunu siz bilirsiniz hangisi?
Bu siteden detaylı inceleyebilirsiniz.
http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-250GB-vs-Kingston-HyperX-3K-240GB/1594vs1818
Şuan vatan bilgisayardan baktım, arada çok az fiyat farkı var, gönlünüze yatanı alın.
-
Bende iki disk arasinda kaldim, samsung çoğu testte bariz üstün ama ben yine de hyperx 3k alacagim, cunku bellek ürünlerinde en guvendigim firma kingston.
cok marka var, insan isin icinden cikamiyor, kafana hangisi yatiyorsa onu al, ikiside cok kaliteli disk -
quote:
Orijinalden alıntı: sefa_61_41
Bende iki disk arasinda kaldim, samsung çoğu testte bariz üstün ama ben yine de hyperx 3k alacagim, cunku bellek ürünlerinde en guvendigim firma kingston.
cok marka var, insan isin icinden cikamiyor, kafana hangisi yatiyorsa onu al, ikiside cok kaliteli disk
Zaten günlük kullanımda fark hissedilmiyor. Gönül hangisinden yanaysa o alınmalı. -
-
2 tane m sata ssd 128 gb alindi. Super raid olusturuldu.bi kac gune firmasindan geliyor.1100 leri gorebiljrsiniz dedi adam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X