Şimdi Ara

Samsung ES60 12.2 Mp Dijital Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepsiburda'da size özel fırsatlarda indirime girmiş. Normal satış fiyatı 240 TL. Size özel indirimli 192,79 TL. İhtiyacı olanlar için uygun ve sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999372#tablnk

Çözünürlük : 12.2 MP
    Sensör Tipi : 1/2.33 " CCD
    Optik Zoom : 3x
    Dijital Zoom : 3x
    Odak Uzaklığı : f = 6.3 - 18.9mm (35mm film eşdeğeri: 35 - 105mm)
    Filtre Çapı : F3.2 (W) - F5.8 (T)
    Makro : VAR
    Nokta Odaklama : -
    Yüz Algılama : VAR
    Beyaz Ayarı : -
    Flaş : VAR
    Flaş Modu : Otomatik, Otomatik & Kırmızı göz azaltma, Dolgu flaş, Yavaş senk, Flaş kapalı, Kırmızı Göz Düzeltme
    Kızıl Göz Yokedici Mod : VAR
    Video Çekim : VAR
    Video Çözünürlüğü : 640 x 480, 30fps
    LCD Özellikleri
    LCD Boyut : 2.5 "(6.4cm)
    LCD Çözünürlük : 230000 nokta
    Kayıt Özellikleri
    Kayıt Aracı : Dahili hafıza: Yaklaşık. 11Mb flaş bellek Harici bellek: SD Kart (2GB’a kadar) MMC Plus (1GB’a kadar) SDHC (8GB’a kadar)
    Kayıt Formatı : Fotoğraf: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0 Movie Clip: AVI (MJPEG) Ses: WAV
    Düzenleme Özellikleri
    Yeniden Boyutlandırma : VAR
    Kırpma : VAR
    Slayt Gösterisi Oynatma : VAR
    Genel Veriler
    Bluetooth : YOK
    HDMI : YOK
    USB : 2.0
    Pil : Şarj edilebilir pil: SLB-10A, 3.7V
    Boyutlar : 90,4 x 59,0 x 21.6 mm
    Ağırlık : 116 gr, pil ve kart olmadan
    Garanti Süresi : 24 Ay

• ayrıca en uygun görünen;

http://www.ngstores.com/k/fotograf-kamera/dijital-fotograf-makineleri/kompakt-fotograf-makineleri/m/nikon/u/nikon-coolpix-l19/n/id-26904/i/urun-ozellikleri/
    ve
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=46494

iki marka ve benzer modellerden de kullandım çok iyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 23 Ocak 2010; 1:17:27 >

• Yukarıdaki makinelerle ilgili yorum yapabilecek olan yok mu? fujifilm mi samsung mu?
  • fiyat iyi gibi sanki ama bilemiyorum bilen biri yorum yaparsa daha iyi olacak
  • Örnek verilen modellere göre bence Samsungun bir artısı bataryasının şarj edilebilir Li-ion pil olması. Gerçisi kimi insan AA pilleri tercih ediyor ancak bence li-ion piller aynı cep telefonları gibi şarj edildiği için kullanım kolaylığı sağlıyor. Sök çıkar tak derdi yok.
    Makinaların kalitesi bakımından değerlendirmesini konuyu derinlemesine bilen arkadaşlaran bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Örnek verilen modellere göre bence Samsungun bir artısı bataryasının şarj edilebilir Li-ion pil olması. Gerçisi kimi insan AA pilleri tercih ediyor ancak bence li-ion piller aynı cep telefonları gibi şarj edildiği için kullanım kolaylığı sağlıyor. Sök çıkar tak derdi yok.
    Makinaların kalitesi bakımından değerlendirmesini konuyu derinlemesine bilen arkadaşlaran bekliyoruz.

yeni makinaların hemen hemen hepsinin pili li on olsa da makine içimde değil, pili çıkararak ayrı bir şarj adaptöründe şarj ediliyor.

ama kalempille çalışan her zaman tercih sebebi olmalı bana kalırsa. bitme derdi yok :)
  • Bende orite marka 3-4 yıllık bir makina var. Li-ion pilli ve pil çıkarılmadan makina üzerindeyken şarj ediliyor. Aynı cep telefonları gibi. Ama dediğiniz gibi yeni modeller pil sökülüp sarj ediliyorsa o zaman diğer pillerden ne farkı kalır ki?
    AA pilleri tercih edenler de var dedim ancak klasik pillerin çevreye verdiği zararı da hesaba katmak lazım. Ben evde kullanılmış pilleri bir köşede biriktiriyorum. Birkaç ayda bir torba pil birikiyor. Bu konuya canım sıkılıyor.
  • netten baktım da ilandaki sasung dahili şarj ediyor sanırım. gg de bir ilanda şarj kablosu verilşecek vs demiş.

bende panasonc var ve panasoniclerin çoğu harici olarak bir adatör içinde şarj ediyor. neticede pil ısındıpğı için cihaza zarar verebilir diye çıkarmış olabilirler.
    ve 2 pili olanlar 2. pili makine içnde şarj etmek için zaman harcaiyacak, pilin biri kullanılırken diğeri şarj olabilir. bu şekilde de bir güzelliği var harici şarkjın

pil olayında ise kesinlikle bakkaldan alınan pilleri kastetmedim ben, o pillerle 10-15 çekim anca yapılır, 3-5 ayda makina parsını pile vermiş olurusnuz :)

4 ya da 6 tane şarjlı pil alıp o şekilde kullanmak daha mantıklı gibi.

ama şu da var ki, dahili pilli olanlar aa pillilere göre dahga fazla resim çekiyor aynı zamanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.